twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα.

03-01-10

19:51
εχει δει κανεις τον αλβιν και την παρεα του 1 ή και το 2?εγω εχω δει το 1 και χθες ειδα το 2...το πρωτο ηταν παρα πολυ ωραιο..αλλα και το δευτερο ηταν απιστευτο...οποιος το ειδε,του αρεσε και ποιες ηταν οι εντυπωσεις του απο την ταινια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα.

04-01-10

14:53
εχω δει το 1...!
βασικα δεν ηξερα οτι υπαρχει κ 2!
εχουν πολυ πλακα τα σκιουρακια που τραγουδανε...! :xixi:
βασικα δεν ηξερα οτι υπαρχει κ 2!

εχουν πολυ πλακα τα σκιουρακια που τραγουδανε...! :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.235 μηνύματα.

04-01-10

14:54
εγώ έβλεπα παλιά το παιδικό
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα.

04-01-10

17:21
ναι.το 2 ειναι πολυ ωραιο..προσφατα βγηκε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα.

21-01-10

19:46
ειχε πλακα μπορω ν πω εχω δει κ καλυτερες ταινιες βεβαια αλλα κ αυτη πλ καλη ηταν
nymphadora
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 50 μηνύματα.

14-02-10

22:30
το 2 δεν το εχω δει... το 1 ειδα μονο... καλή ταινια, φαση ειχε... και ο Αλβιν με την παρεα του ηταν πολυ γλυκουλια...
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.235 μηνύματα.

14-02-10

22:35
την είδα και ήταν η χειρότερη ταινία που είδα ... φέτος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...