Alvin and the Chipmunks

twilight_girl

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα.
εχει δει κανεις τον αλβιν και την παρεα του 1 ή και το 2?εγω εχω δει το 1 και χθες ειδα το 2...το πρωτο ηταν παρα πολυ ωραιο..αλλα και το δευτερο ηταν απιστευτο...οποιος το ειδε,του αρεσε και ποιες ηταν οι εντυπωσεις του απο την ταινια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nitsa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
εχω δει το 1...!
βασικα δεν ηξερα οτι υπαρχει κ 2! :lol:
εχουν πολυ πλακα τα σκιουρακια που τραγουδανε...! :xixi:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.235 μηνύματα.
εγώ έβλεπα παλιά το παιδικό

twilight_girl

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα.
ναι.το 2 ειναι πολυ ωραιο..προσφατα βγηκε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα.
ειχε πλακα μπορω ν πω εχω δει κ καλυτερες ταινιες βεβαια αλλα κ αυτη πλ καλη ηταν

nymphadora

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
το 2 δεν το εχω δει... το 1 ειδα μονο... καλή ταινια, φαση ειχε... και ο Αλβιν με την παρεα του ηταν πολυ γλυκουλια...

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.235 μηνύματα.
την είδα και ήταν η χειρότερη ταινία που είδα ... φέτος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...