manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έδωσα το Δεκέβρη lower και τώρα συνεχίζουμε για Advanced!Εχθές έκανα πρώτη φορά μάθημα και η καθηγήτρια μου είπε να αποφασίσω για ποιο/α διπλώματα να δώσω..Είμαι λίγο μπερδεμένος και θα ήθελα και να μου πείτε τις απόψεις σας και εμπειρίες σας από αυτά τα διπλώματα.
Πάνω κάτω τα διπλώματα C1 είναι:
ΚΠΓ Γ1
City and Guilds C1 Expert
CAE του Cambridge
ALCE της Ελληνοαμερικάνικης ένωσης
Edexcel Level 4
:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaskom
Νεοφερμένο μέλος

ελπίζω να σε βοήθησα, και θα εκτιμούσα αν κάποιος βοηθούσε και μένα στην επιλογή του proficiency, μιας και ακόμα δεν υπάρχει το αντίστοιχο επίπεδο στο κρατικό..
ευχαριστώ!!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος

vaskom
Νεοφερμένο μέλος

manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΙΚΙΔΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Νομίζω πως αξίζει, αν το θες και αν νιώθεις ότι σου αρέσει η γλώσσα, να στοχεύσεις στο Γ2. Το advanced, εξάλλου, είναι ένα mini-profiency!
Της ΕΑ ένωσης (Michigan) θα σου πρότεινα.
Όσον αφορά την κατάργηση των ιδιωτικών διπλωμάτων, θεωρώ ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να συμβεί. Τα 8/10, υπολογίζω, να μην πω δηλαδή και παραπάνω, των εχόντων κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας το έχουν πάρει από ξένο πανεπιστήμιο. Θα γίνει μεγάλο αλαλούμ. Αυτό που άκουσα εγώ, είναι ότι σκοπέυουν να καταργήσουν τη χορήγηση της επάρκειας για τη διδασκαλία της γλώσσας...
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΙΚΙΔΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και βέβαια υπάρχει. Αλλά δεν έχω κάνει ποτέ για το κρατικό επίπεδο του Γ1, ούτε καν για Γ1.
Νομίζω πως αξίζει, αν το θες και αν νιώθεις ότι σου αρέσει η γλώσσα, να στοχεύσεις στο Γ2. Το advanced, εξάλλου, είναι ένα mini-profiency!
Της ΕΑ ένωσης (Michigan) θα σου πρότεινα.
Όσον αφορά την κατάργηση των ιδιωτικών διπλωμάτων, θεωρώ ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να συμβεί. Τα 8/10, υπολογίζω, να μην πω δηλαδή και παραπάνω, των εχόντων κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας το έχουν πάρει από ξένο πανεπιστήμιο. Θα γίνει μεγάλο αλαλούμ. Αυτό που άκουσα εγώ, είναι ότι σκοπέυουν να καταργήσουν τη χορήγηση της επάρκειας για τη διδασκαλία της γλώσσας...
Εξάκτλυ.

Για διαβαστε λιγο αυτο το τοπικ σε ενα αλλο φορουμ και δειτε τι εστι alce

https://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2469824&postcount=1
djimmakos
Διάσημο μέλος

To alce ειναι μια πατατα και μιση!
Για διαβαστε λιγο αυτο το τοπικ σε ενα αλλο φορουμ και δειτε τι εστι alce
https://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2469824&postcount=1
Εντάξει μπορεί να είναι πατάτα γιατί δεν έχει "όνομα". Το θέμα είναι ότι αυτό είναι σκάλες παραπάνω σε επίπεδο από το ECPE του Michigan, και ας είναι στα χαρτιά σε χαμηλότερο επίπεδο

Ειναι δωρον αδωρον...Τσαμπα και ο κοπος για μια πατατα.Και στο κατω κατω αφου ειναι πιο δυσκολο απο το ECPE γιατι να μην δωσει κανεις κατευθιαν αυτο και να παιδευεται με το alce?

reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτο δεν εχει σχεση ολοι το γνωριζουν το κρατικο και το λεω εγω που δουλευω ηδη και μολις το Μαιο πηρα το πτυχιο μου απο το Τει...Μια χαρα το δεχονται μονο σε επιπεδο μεταπτυχιακου δν το δεχονται στο εξωτερικο κι αυτο οχι παντου..μη λεμε οτι θελουμε..για μενα δωσε το cambridge που εχει και μεγαλη βαρυτητα.Τ κρατικο δν νομιζω να σε βοηθησει ιδιαιτερα στο μελλον.Σκεψου ποιον θα προτιμησουν?εσενα με κρατικο ή αλλον με cambridge?
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Για δυο διαφορετικους φορεις που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους?
Οταν ALCE= Hellenic American Union και ECPE:Πανεπιστημιο του Michigan?
djimmakos
Διάσημο μέλος

Συγγνώμη, αλλά είναι παράλογο το δίπλωμα επιπέδου του C1 να είναι δυσκολότερο από αυτό του C2 του ίδιου πανεπιστημίου.
Kαι όμως είναι...
Αν δεις θέματα θα καταλάβεις...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.