οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω κριτικεσ.
θελω παρα πολυ να τη δω αλλα οσα κοριτσια την εχουν δει λενε οτι ειναι απαισια ενω οσα αγορια την εχουν δει λενε πωσ ειναι πολυ ωραια....εχω μπερδευτει

και το θεμα πιο ειναι; Δεν εχω καταλαβει ακομα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tempora
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και είναι φανερό ότι ο Κιουμπρικ θίγει ζητήματα όπως η εγκληματικότητα και ταυτόχρονα θέτει ερωτήματα που δύσκολα απαντώνται μέχρι και σήμερα.Μέσα στο φουτουριστικό περιβάλλον του είναι δύσκολο να αναλύσουμε τα μηνύματα και τις πλευρές της ταινίας καθώς το κάθε άτομο,ο κάθε θεατής αντιλαμβάνεται διαφορετικά και αποκωδικοποιεί διαφορετικές πτυχές του έργου.
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

justelene22
Νεοφερμένο μέλος

αχα.ωραια τωρα εχω καταλαβει πληρωσ περι τινοσ προκειτε.![]()
Ήρθε λοιπόν η ώρα να τη δείς! Πρόκειται για εξαιρετική ταινία.:no1: Αν και μπορεί να μελαγχολήσει κανείς με τα μαύρα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής. Βασικά παίζει να τρελαθεί και να του γίνει έμμονη ιδέα.
Κάτι άσχετο, το ανθρωπάκι στο avatar σου ανιμοφέρνει η είναι ιδέα μου; Από που είναι;

οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήρθε λοιπόν η ώρα να τη δείς! Πρόκειται για εξαιρετική ταινία.:no1: Αν και μπορεί να μελαγχολήσει κανείς με τα μαύρα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής. Βασικά παίζει να τρελαθεί και να του γίνει έμμονη ιδέα.
Κάτι άσχετο, το ανθρωπάκι στο avatar σου ανιμοφέρνει η είναι ιδέα μου; Από που είναι;
ωραια αν τη βρω θα ψαξω να τη βρω για να τη δω επιτελουσ

ναι απο anime ειναι απο το vampire knight:no1:
Irodis
Δραστήριο μέλος

justelene22
Νεοφερμένο μέλος

ωραια αν τη βρω θα ψαξω να τη βρω για να τη δω επιτελουσ
ναι απο anime ειναι απο το vampire knight:no1:
Ωχ σωστή ο Kaname-senpai αν τους θυμάμαι καλά!

οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

justelene22
Νεοφερμένο μέλος

αυτοσ ειναι ο shiki![]()
Ουπς, σορι έχω χάσει επαφή από τα Χριστούγεννα που το είδα! Πάλι καλά πάντως γιατί ο Kaname μου την έδινε κάπως....

Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως πέρα όλων των άλλων ο Kubrick καταφέρνει να σε κάνει να συμπαθήσεις ένα πρωταγωνιστή που κανονικά θα αντιπαθούσες.
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος

ο Αλεξ ειναι κορυφαιοσ παντωσ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.