Αρχικά, έχω την αίσθηση πώς το οικονομικό (Ιωαννίνων) δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε δύσκολη σχολή. Αλλά δεν σπουδάζω σε αυτήν. Έχει, όπως κάθε σχολή, και θα το ξέρεις άλλωστε, τα δύσκολα μαθήματά της. Αυτό που βλέπω από γνωστούς είναι ότι, παρά το ότι μπορεί κάποιοι καθηγητές/μαθήματα να σε ταλαιπωρήσουν, πτυχιούχους το οικονομικό Ιωαννίνων έχει. Δεν ξέρω αν σε απασχολεί το αν θα πάρεις πτυχίο ή το πότε θα πάρεις πτυχίο. Επίσης, δεν ξέρω τι φοιτήτρια είσαι.
Τι είδους φροντιστήριο σου το είπε αυτό; Ξένων γλωσσών; Φοιτητικό;
Επίσης, μπορώ να σου πω ότι έχω δει παιδιά σε άλλα οικονομικά, να παίρνουν πτυχίο, ενώ έμεναν στην πόλη φοίτησης, χωρίς ωστόσο να συμπεριφέρονται ως φοιτητές, αν με καταλαβαίνεις. Σίγουρα, το να παρακολουθείς τις διαλέξεις, είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Εσύ παρακολουθούσες; Γιατί αν δεν παρακολουθούσες, ποια η διαφορά του να ξενοικιάσεις από το να μην ξενοικιάσεις αν δεν παρακολουθείς;
Όπως και να 'χει, για τα μαθήματα του τετάρτου πρέπει να "ενημερώνεσαι" τι γίνεται, εφόσον δε θα τα παρακολουθείς σίγουρα. Από που διαβάζουμε; Τι είπαν οι καθηγητές; Άλλαξε κάτι φέτος με πέρυσι; Τέτοια πράγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.