Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτοσωμικό επικρατές έχω βάλει κι έχω χάσει το Α1
Και με 18.000 μόρια (λέμε τώρα, με την τύχη που κουβαλάω σιγά μην γράψω 20 στη Χημεία...) δεν μπαίνω ΠΟΥΘΕΝΑ!
Ε δεν θα το χάσεις όλο!Είπαμε

Και αυτό που λες δεν ισχύει.Οι βάσεις θα πέσουν πολύ.Και στο κάτω,κάτω κάθε εμπόδιο για καλό ρε παιδί μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος

Βοηθούσε ή απλά ήταν παγίδα;Αφού η εκφώνηση αναφερόταν στα Χ και Ψ χρωμοσώματα και βοηθούσε![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν.Βοηθούσε ή απλά ήταν παγίδα;![]()
Είπαμε, δεν είναι και τόσο σαδιστές

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Δεν έλυσες όλο το θεμα Γ ή μόνο το Γ1; Το Γ1 έπιανε 5 μόρια. Δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματαΑυτοσωμικό επικρατές έχω βάλει κι έχω χάσει το Α1
Και με 18.000 μόρια (λέμε τώρα, με την τύχη που κουβαλάω σιγά μην γράψω 20 στη Χημεία...) δεν μπαίνω ΠΟΥΘΕΝΑ!

Αν δεν κάνω λάθος έχεις γράψει καλά φυσική/μαθηματικά (τουλάχιστον τέτοια εντύπωση έχω)
τι αγχώνεσαι;
dimijim
Διάσημο μέλος

Με 14 Φυσική και 16.2 Μαθηματικά δεν μπαίνω πουθενάΔεν έλυσες όλο το θεμα Γ ή μόνο το Γ1; Το Γ1 έπιανε 5 μόρια. Δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα
Αν δεν κάνω λάθος έχεις γράψει καλά φυσική/μαθηματικά (τουλάχιστον τέτοια εντύπωση έχω)
τι αγχώνεσαι;
Στη Βιολογία δεν έλυσα το Γ1 και το Α1
-10 μόρια, δηλαδή πάμε στο 18
Τη στιγμή που και το 19.5 θα ήταν αποτυχία...
Αγχώνομαι γιατί σήμερα έχασα έναν ακόμη χρόνο απ τη ζωή μου...
keep walking
Δραστήριο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Εγραψα ικανοποιητικα καλα, μονο που εκανα δυο βλακειες! Στην πιθανοτητα, βρηκα να γεννηθει παιδι και οχι αγορι και στο Γ4 ειπα οτι αρρωσταινει η || 4 αλλα δεν σκεφτηκα να το προχωρησω παρακατω...
Ποσο λετε να μου κοψουν???
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με 14 Φυσική και 16.2 Μαθηματικά δεν μπαίνω πουθενά
Στη Βιολογία δεν έλυσα το Γ1 και το Α1
-10 μόρια, δηλαδή πάμε στο 18
Τη στιγμή που και το 19.5 θα ήταν αποτυχία...
Αγχώνομαι γιατί σήμερα έχασα έναν ακόμη χρόνο απ τη ζωή μου...
ΡΕ,με τσατίζεις

Εγώ ξέρω παιδί που πέρσι με 13 έκθεση και 16 βιολογία πέρασε Ιατρική.Οπότε μην το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα!Πέρα από Ιατρική δεν έχεις εναλλακτικές?
dimijim
Διάσημο μέλος

Φαρμακευτική ΑΠΘΡΕ,με τσατίζειςΤι ηττοπάθεια είναι αυτή?
Εγώ ξέρω παιδί που πέρσι με 13 έκθεση και 16 βιολογία πέρασε Ιατρική.Οπότε μην το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα!Πέρα από Ιατρική δεν έχεις εναλλακτικές?
Το παιδί που ήξερες, μήπως έγραψε και 20 στα υπόλοιπα;
Γιατί σε εμένα αν εξαιρέσουμε τη Βιολογία της Γενικής, το 20 αγνοείται
Κι όχι μόνο αυτό...
Και το 19 αγνοείται και το 18 ακόμη... (όλο και κανένα ακόμη μόριο θα χάσω απ κάποια αιτιολόγηση σήμερα...)
asoskaro
Νεοφερμένο μέλος

μου φυγε βαρος
παμε για 100 χημεια
πως σας φανηκαν δυσκολα;
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φαρμακευτική ΑΠΘ
Κι όχι μόνο αυτό...
Και το 19 αγνοείται και το 18 ακόμη... (όλο και κανένα ακόμη μόριο θα χάσω απ κάποια αιτιολόγηση σήμερα...)
Έγραψε καλά στα υπόλοιπα,αλλά σκέψου οτι όλα είναι συγκριτικά!Δεν έχουν γράψει ΟΥΤΕ οι άλλοι!Δεν είσαι ο μόνος που δεν τα πήγε καλά στη φυσική ή στα μαθηματικά!

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Φαρμακευτική ΑΠΘ
Κι όχι μόνο αυτό...
ΡΕ.
1.Έχεις δώσει 5 μαθήματα.
2.Αν ξεκινάς με αυτή την λογική "εχασα μια χρονια απο την ζωη μου" κλπ, σόρρυ που στο λέω, θα πατώσεις και χημεία. Μάζεψε τα κομμάτια σου και άντε πάνε να τους πάρεις τα σώβρακα.
3.Δεν γίνεται να μιλάς με βάση τα περσινά δεδομένα για τις φετινές βάσεις και για το πού θα περασεις..
4.ΧΑΛΑΡΩΣΕ.
5.Τώρα κλείσε το αισκουλ που κατακλυζεται απο χαρουμενους που τα καταφεραν στην Βιολογια και κανε κατι πιο δημιουργικο να ξεσκασεις.
6. Τώρα είπα? Καλά, κάντο Τ Ω Ρ Α.
7. Δε θέλω αντιρρησεις γιατι δεν θα βγαλουν πουθενα, με μενα μιλας τωρα.

Μα θα με πεθάνετε εδώ μέσα με τοση ηττοπαθεια.

stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ironboy
Δραστήριο μέλος

Φιλε τζιμυ τιποτα δεν εχει τελειωσει!!Προσπαθησε να ηρεμησεις και να διαβασεις και θα δεις οτι ολα θα πανε κατ'ευχην :-)
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Ο δευτερος νομος που χρειαζοταν???
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην πιθανότητα.E oχι, δεν το λες! Εμενα με παιδεψε αρκετα!
Ironboy
Δραστήριο μέλος

E oχι, δεν το λες! Εμενα με παιδεψε αρκετα!
παντα χρειαζεται οταν βαζεις το 1/2 για να υπολογισεις γτ πρακτικα σημαινει οτι τα χ,ψ δεν επηρρεαζουν την μεταβιβαση των αυτοσωμικων
pseutiko_fili
Νεοφερμένο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Δεν καταλαβα...παντα χρειαζεται οταν βαζεις το 1/2 για να υπολογισεις γτ πρακτικα σημαινει οτι τα χ,ψ δεν επηρρεαζουν την μεταβιβαση των αυτοσωμικων
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.