Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Τα θέματα δεν ήταν δύσκολα.Ήταν όμως πάααρα πολλά.Για αυτό δεν ήταν τόσο βατά όσο λένε οι φοιτητές Ιατρικής που αντί να διαβάζουν Alberts κοιτάνε τα θέματα μας(:mad2:.Προσωπικά δε πρόλαβα να αιτιολογήσω τα θέματα Γ2 ΚΑΙ Γ3 όπως θα έπρεπε.Τώρα ντάξει βλέπουμε.Στο Δ ήθελαν και κρίση.Καλό αυτό.
Ν' ακούσω τώρα να λες ότι πέρσι ήταν λίγα να πάω να πέσω από το παράθυρο. Την σύγκριση βέβαια μόνο εσύ μπορείς να την κάνεις αφού 2 χρονιές τα είδες κάτω από ίδιες συνθήκες.

Αν σας πειράζει τόσο πολύ που για τους χ,ψ λόγους ο "φοιτητής Ιατρικής" κοιτάει τα δικά σας θέματα, θέλω να σας δω του χρόνου τι θα κάνετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StratosRIP
Δραστήριο μέλος

qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλα εντάξει, αν και πολλά.
Πάμε για χημεία τώρα και μετά, ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hurricane
Διάσημο μέλος

Τα θέματα δεν ήταν δύσκολα.Ήταν όμως πάααρα πολλά.Για αυτό δεν ήταν τόσο βατά όσο λένε οι φοιτητές Ιατρικής που αντί να διαβάζουν Alberts κοιτάνε τα θέματα μας(:mad2:.Προσωπικά δε πρόλαβα να αιτιολογήσω τα θέματα Γ2 ΚΑΙ Γ3 όπως θα έπρεπε.Τώρα ντάξει βλέπουμε.Στο Δ ήθελαν και κρίση.Καλό αυτό.
Μη με πείτε εμπαθή αλλά δεν είναι δυνατόν να χουν πιαστεί τα χέρια μας και τα παληκάρια της τεχνολογικής να γράψαν 20 με 1 1/2 ώρα..Το σύστημα μου μΕΣΑ!
14 σελίδες έγραψα.
δεν έχει alberts σε αυτό το εξάμηνο :Ρ :Ρ :Ρ συγνώμη, πότε τα θέματα ήταν λίγα και έγραφες λιγότερες από 10 σελίδες???
παιδιά, είναι αλήθεια αυτό που κυκλοφορεί, ότι έγιναν χθες παράπονα και διαμαρτυρίες ότι στη θεωρητική βάζουν εύκολα ενώ τους άλλους τους πλακώνουν και έτσι άλλαξαν ρότα σήμερα?
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

με κάνετε να νιώθω μειονεκτικά... αν και πιστεύω έγραψα 90+ xD
PSholic_xD
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν,στο Γ2,αντί να πάρω όλους τους τύπους κληρονόμησης,έναν-έναν,απέρριψα αμέσως τον επικρατή επειδή από υγιείς γονείς προκύπτει γιός που ασθενεί!
Θεωρείται οτι έχει έλλειψη η απάντηση μου? :/
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Προσωπικά Βαγγελίνα μου ελπίζω ότι δε θα ξανασχοληθώ ΠΟΤΕ πια με το σπορΝ' ακούσω τώρα να λες ότι πέρσι ήταν λίγα να πάω να πέσω από το παράθυρο. Την σύγκριση βέβαια μόνο εσύ μπορείς να την κάνεις αφού 2 χρονιές τα είδες κάτω από ίδιες συνθήκες.
Αν σας πειράζει τόσο πολύ που για τους χ,ψ λόγους ο "φοιτητής Ιατρικής" κοιτάει τα δικά σας θέματα, θέλω να σας δω του χρόνου τι θα κάνετε.

Στη θεωρητική δεν άκουσα παράπονα.Μη το λες, πριν εμάς το 2010 με 5-6 σελίδες ήσουν ok σύμφωνα με λεγόμενα βαθμολογητών/.δεν έχει alberts σε αυτό το εξάμηνο :Ρ :Ρ :Ρ συγνώμη, πότε τα θέματα ήταν λίγα και έγραφες λιγότερες από 10 σελίδες???
παιδιά, είναι αλήθεια αυτό που κυκλοφορεί, ότι έγιναν χθες παράπονα και διαμαρτυρίες ότι στη θεωρητική βάζουν εύκολα ενώ τους άλλους τους πλακώνουν και έτσι άλλαξαν ρότα σήμερα?
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Muxu Su
Διάσημο μέλος

Άντε Χημεία μετά..Όλα οκ.. 8)
Kαι μετά...ετοιμαστείτε για Καλοκαιρινά ραντεβού.. 8)
Αφιερωμένο σε όλους μας. 8)
marialena!
Νεοφερμένο μέλος

StratosRIP
Δραστήριο μέλος

Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα θρεπτικά υλικά γράψατε και για το άγαρ?
Όσο για την αναστροφή υπήρχε στον Σαλαμαστράκη έκδοση 2010

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Προσωπικά Βαγγελίνα μου ελπίζω ότι δε θα ξανασχοληθώ ΠΟΤΕ πια με το σπορ.Δε λέω ότι ήταν λίγα απλά εμένα,προσωπικά μου φάνηκαν πιο κουραστικά και πολλά από ότι πέρσυ.Αν και φέτος το δα πιο χαλαρά το πράγμα αφού ιν φακτ δεν είχα να χάσω τίποτα...
Κοίταξε, δεν ξέρω, δεν τα είδα με την πίεση χρόνου φέτος, τα είδα χαλαρά, βρήκα τις λύσεις και θυμήθηκα στο περίπου τι έπρεπε να γράψεις για αιτιολόγηση. Ε κάπου εκεί σκέφτηκα ότι πάλι θα τρέχετε και δε θα φτάνετε, αλλά ευτυχώς δεν έπαιξε και κανένα θέμα όπως η αναστροφή σε μας πέρσι που βγήκαν οι μισοί και είπαν ότι δεν την διδάχτηκαν ποτέ, γι' αυτό τα θεώρησα βατά.

Ο καθένας όπως πιστεύει, γενικά πάντως διαπιστώνω πολλή χαρά, οπότε ή το άισκουλ είναι τελικά φυτώριο ή τα θέματα δεν ήταν και παλούκια.

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

dimijim
Διάσημο μέλος

Γαμώ τις κωλομυγές τους...
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο εγώ κατάφερα να τα πάω χάλια σε τέτοια γελοία θέματα;
Γαμώ τις κωλομυγές τους...
Έλα,έλα σιγά!Τι δεν έχεις γράψει στα μυγάκια?Ούτε και εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα!

dimijim
Διάσημο μέλος

Αυτοσωμικό επικρατές έχω βάλει κι έχω χάσει το Α1Έλα,έλα σιγά!Τι δεν έχεις γράψει στα μυγάκια?Ούτε και εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα!![]()
Και με 18.000 μόρια (λέμε τώρα, με την τύχη που κουβαλάω σιγά μην γράψω 20 στη Χημεία...) δεν μπαίνω ΠΟΥΘΕΝΑ!
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυξήθηκαν οι θέσεις, τέκνον! Όλοι θα μπούμε! :ΡΑυτοσωμικό επικρατές έχω βάλει κι έχω χάσει το Α1
Και με 18.000 μόρια (λέμε τώρα, με την τύχη που κουβαλάω σιγά μην γράψω 20 στη Χημεία...) δεν μπαίνω ΠΟΥΘΕΝΑ!
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφού η εκφώνηση αναφερόταν στα Χ και Ψ χρωμοσώματα και καθοδηγούσε προς το φυλοσύνδετοΑυτοσωμικό επικρατές έχω βάλει κι έχω χάσει το Α1

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.