[30/05/2025] Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Neptune

Νεοφερμένο μέλος

Η Neptune αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Σκέφτηκα να βάλω ένα πενηντάρικο μέσα στο γραπτό...κρίμα ρε 'σύ.

Για αυτό που λες, ανάλογα πόσες διορθώσεις έκανες. Αν κάθε 1-2 γραμμές έσβηνες κάτι, τότε ίσως να είναι θέμα. Αλλιώς, νταξει. Άνθρωποι είμαστε.
Οχι με τέτοια συχνότητα, αλλά θυμάμαι έσβησα εντελώς δύο προτάσεις (μια στην έκθεση και μια στην περιληψη) και μετά κάποιες μεμονωμένες λέξεις που άλλαξα εδώ και εκεί. Υπέροχα, έχω ένα επιπλέον πράγμα που θα με αγχώσει, ουφ.

Pyotr_Krasnov

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Οχι με τέτοια συχνότητα, αλλά θυμάμαι έσβησα εντελώς δύο προτάσεις (μια στην έκθεση και μια στην περιληψη) και μετά κάποιες μεμονωμένες λέξεις που άλλαξα εδώ και εκεί. Υπέροχα, έχω ένα επιπλέον πράγμα που θα με αγχώσει, ουφ.
Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!!

Neptune

Νεοφερμένο μέλος

Η Neptune αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!!
Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα!

Pyotr_Krasnov

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα.

E.Z

Νεοφερμένο μέλος

Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Παιδιά εγώ που έχω φίλη που υπήρξε βαθμολογητρια χρόνια στις πανελλαδικές,μου έλεγε πως δεν έχει σημασία πως είναι το γραπτό από μουτζουρες κτλ ,αν έχει αστερίσκους κτλ και πως ο βαθμολογητης θα βρει αυτά που πρέπει να βρει ...Τώρα βέβαια θεωρώ πως είναι και λίγο που θα πέσεις...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια