Neptune Νεοφερμένο μέλος Η Neptune αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:09 Η Neptune έγραψε: #61 31-05-25 19:09 Αρχική Δημοσίευση από ck_chrysiis: Σκέφτηκα να βάλω ένα πενηντάρικο μέσα στο γραπτό...κρίμα ρε 'σύ. Για αυτό που λες, ανάλογα πόσες διορθώσεις έκανες. Αν κάθε 1-2 γραμμές έσβηνες κάτι, τότε ίσως να είναι θέμα. Αλλιώς, νταξει. Άνθρωποι είμαστε. Click για ανάπτυξη... Οχι με τέτοια συχνότητα, αλλά θυμάμαι έσβησα εντελώς δύο προτάσεις (μια στην έκθεση και μια στην περιληψη) και μετά κάποιες μεμονωμένες λέξεις που άλλαξα εδώ και εκεί. Υπέροχα, έχω ένα επιπλέον πράγμα που θα με αγχώσει, ουφ. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:14 Ο Pyotr_Krasnov: #62 31-05-25 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Neptune: Οχι με τέτοια συχνότητα, αλλά θυμάμαι έσβησα εντελώς δύο προτάσεις (μια στην έκθεση και μια στην περιληψη) και μετά κάποιες μεμονωμένες λέξεις που άλλαξα εδώ και εκεί. Υπέροχα, έχω ένα επιπλέον πράγμα που θα με αγχώσει, ουφ. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!! Neptune Νεοφερμένο μέλος Η Neptune αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:25 Η Neptune έγραψε: #63 31-05-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα! Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:29 Ο Pyotr_Krasnov: #64 31-05-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Neptune: Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Καλη επιτυχια και σε εσενα!! Ευχομαι να πετυχουμε τους στοχους μας! E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 20:55 Η E.Z έγραψε: #65 31-05-25 20:55 Παιδιά εγώ που έχω φίλη που υπήρξε βαθμολογητρια χρόνια στις πανελλαδικές,μου έλεγε πως δεν έχει σημασία πως είναι το γραπτό από μουτζουρες κτλ ,αν έχει αστερίσκους κτλ και πως ο βαθμολογητης θα βρει αυτά που πρέπει να βρει ...Τώρα βέβαια θεωρώ πως είναι και λίγο που θα πέσεις... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Pyotr_Krasnov: #66 07-09-25 20:16 Ουτε που να το ξανα δω Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 katerina1980 kkatsaplias BatGuin Neptune trifasikodiavasma Galleon Kafkinos MariaApo Indecisive2 jellojina Dr.Katalyst Startx0 andyklad Atrlef FNC_Sophia Vera Drscientist Scandal Corfu kitty mimis bibliofagos E.Z Ilikntas Ilias__ AggelikiGr ang12_012 SlimShady foxypup Κλημεντίνη panunniotis Sokf Highlander Hmmytheos manozzz Penny1903 Halima mariel79 Aggel0sss ck_chrysiis Ydroxoos'007 Αντικειμενικός LeGoat Entropy24 Mammy Nun TonyGeo anait thepigod762 Leo komm idkser Wonderkid blissele constansn GIANCHRIS TheNorth Tolis211 panosT436 suaimhneas charmander Dr. Gl. Luminous thanasis567 Geraldsaga rseven bigguy soleilst Libertus korydallos globglogabgalab Debugging_Daemon Lathy giannis06 nucomer Maynard Joji jYanniss Helen06 Pierre Bezukhov Obi-Wan Kenobi Help :) estrela giorgos5002 woasibe Giorgkalo Conne Georgiaaa_ Kate1914 Kzaro userguest giannhs2001 Ariadne13 Unboxholics redpointer panaman GeorgePap2003 hirasawayui EFAKIT Jojo K omitsop Ilma Than003 Panagiotis849 shuuu Eleni123- mvas ΘανάσοςG4 Τρελας123 Theo7 KaterinaL nicole1982 dubudubuza ggl eukleidhs1821 jkntx pinkheart ladybookworm johnsala Isa Giorgiogiaourtas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ck_chrysiis: Σκέφτηκα να βάλω ένα πενηντάρικο μέσα στο γραπτό...κρίμα ρε 'σύ. Για αυτό που λες, ανάλογα πόσες διορθώσεις έκανες. Αν κάθε 1-2 γραμμές έσβηνες κάτι, τότε ίσως να είναι θέμα. Αλλιώς, νταξει. Άνθρωποι είμαστε. Click για ανάπτυξη... Οχι με τέτοια συχνότητα, αλλά θυμάμαι έσβησα εντελώς δύο προτάσεις (μια στην έκθεση και μια στην περιληψη) και μετά κάποιες μεμονωμένες λέξεις που άλλαξα εδώ και εκεί. Υπέροχα, έχω ένα επιπλέον πράγμα που θα με αγχώσει, ουφ.
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:14 Ο Pyotr_Krasnov: #62 31-05-25 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Neptune: Οχι με τέτοια συχνότητα, αλλά θυμάμαι έσβησα εντελώς δύο προτάσεις (μια στην έκθεση και μια στην περιληψη) και μετά κάποιες μεμονωμένες λέξεις που άλλαξα εδώ και εκεί. Υπέροχα, έχω ένα επιπλέον πράγμα που θα με αγχώσει, ουφ. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!! Neptune Νεοφερμένο μέλος Η Neptune αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:25 Η Neptune έγραψε: #63 31-05-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα! Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:29 Ο Pyotr_Krasnov: #64 31-05-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Neptune: Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Καλη επιτυχια και σε εσενα!! Ευχομαι να πετυχουμε τους στοχους μας! E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 20:55 Η E.Z έγραψε: #65 31-05-25 20:55 Παιδιά εγώ που έχω φίλη που υπήρξε βαθμολογητρια χρόνια στις πανελλαδικές,μου έλεγε πως δεν έχει σημασία πως είναι το γραπτό από μουτζουρες κτλ ,αν έχει αστερίσκους κτλ και πως ο βαθμολογητης θα βρει αυτά που πρέπει να βρει ...Τώρα βέβαια θεωρώ πως είναι και λίγο που θα πέσεις... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Pyotr_Krasnov: #66 07-09-25 20:16 Ουτε που να το ξανα δω Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 katerina1980 kkatsaplias BatGuin Neptune trifasikodiavasma Galleon Kafkinos MariaApo Indecisive2 jellojina Dr.Katalyst Startx0 andyklad Atrlef FNC_Sophia Vera Drscientist Scandal Corfu kitty mimis bibliofagos E.Z Ilikntas Ilias__ AggelikiGr ang12_012 SlimShady foxypup Κλημεντίνη panunniotis Sokf Highlander Hmmytheos manozzz Penny1903 Halima mariel79 Aggel0sss ck_chrysiis Ydroxoos'007 Αντικειμενικός LeGoat Entropy24 Mammy Nun TonyGeo anait thepigod762 Leo komm idkser Wonderkid blissele constansn GIANCHRIS TheNorth Tolis211 panosT436 suaimhneas charmander Dr. Gl. Luminous thanasis567 Geraldsaga rseven bigguy soleilst Libertus korydallos globglogabgalab Debugging_Daemon Lathy giannis06 nucomer Maynard Joji jYanniss Helen06 Pierre Bezukhov Obi-Wan Kenobi Help :) estrela giorgos5002 woasibe Giorgkalo Conne Georgiaaa_ Kate1914 Kzaro userguest giannhs2001 Ariadne13 Unboxholics redpointer panaman GeorgePap2003 hirasawayui EFAKIT Jojo K omitsop Ilma Than003 Panagiotis849 shuuu Eleni123- mvas ΘανάσοςG4 Τρελας123 Theo7 KaterinaL nicole1982 dubudubuza ggl eukleidhs1821 jkntx pinkheart ladybookworm johnsala Isa Giorgiogiaourtas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neptune: Οχι με τέτοια συχνότητα, αλλά θυμάμαι έσβησα εντελώς δύο προτάσεις (μια στην έκθεση και μια στην περιληψη) και μετά κάποιες μεμονωμένες λέξεις που άλλαξα εδώ και εκεί. Υπέροχα, έχω ένα επιπλέον πράγμα που θα με αγχώσει, ουφ. Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!!
Neptune Νεοφερμένο μέλος Η Neptune αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:25 Η Neptune έγραψε: #63 31-05-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα! Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:29 Ο Pyotr_Krasnov: #64 31-05-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Neptune: Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Καλη επιτυχια και σε εσενα!! Ευχομαι να πετυχουμε τους στοχους μας! E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 20:55 Η E.Z έγραψε: #65 31-05-25 20:55 Παιδιά εγώ που έχω φίλη που υπήρξε βαθμολογητρια χρόνια στις πανελλαδικές,μου έλεγε πως δεν έχει σημασία πως είναι το γραπτό από μουτζουρες κτλ ,αν έχει αστερίσκους κτλ και πως ο βαθμολογητης θα βρει αυτά που πρέπει να βρει ...Τώρα βέβαια θεωρώ πως είναι και λίγο που θα πέσεις... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Pyotr_Krasnov: #66 07-09-25 20:16 Ουτε που να το ξανα δω Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 katerina1980 kkatsaplias BatGuin Neptune trifasikodiavasma Galleon Kafkinos MariaApo Indecisive2 jellojina Dr.Katalyst Startx0 andyklad Atrlef FNC_Sophia Vera Drscientist Scandal Corfu kitty mimis bibliofagos E.Z Ilikntas Ilias__ AggelikiGr ang12_012 SlimShady foxypup Κλημεντίνη panunniotis Sokf Highlander Hmmytheos manozzz Penny1903 Halima mariel79 Aggel0sss ck_chrysiis Ydroxoos'007 Αντικειμενικός LeGoat Entropy24 Mammy Nun TonyGeo anait thepigod762 Leo komm idkser Wonderkid blissele constansn GIANCHRIS TheNorth Tolis211 panosT436 suaimhneas charmander Dr. Gl. Luminous thanasis567 Geraldsaga rseven bigguy soleilst Libertus korydallos globglogabgalab Debugging_Daemon Lathy giannis06 nucomer Maynard Joji jYanniss Helen06 Pierre Bezukhov Obi-Wan Kenobi Help :) estrela giorgos5002 woasibe Giorgkalo Conne Georgiaaa_ Kate1914 Kzaro userguest giannhs2001 Ariadne13 Unboxholics redpointer panaman GeorgePap2003 hirasawayui EFAKIT Jojo K omitsop Ilma Than003 Panagiotis849 shuuu Eleni123- mvas ΘανάσοςG4 Τρελας123 Theo7 KaterinaL nicole1982 dubudubuza ggl eukleidhs1821 jkntx pinkheart ladybookworm johnsala Isa Giorgiogiaourtas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Εγω ειχα γραψει δυο περιληψεις, εσβησα την πρωτη... Εκθεση, διεγραψα μια παραγραφο γιατι ειδα οτι εβγαινα εκτος θεματος (ευτυχως ειναι στην πισω σελιδα οποτε μετα, ολη η εκθεση ειναι μαζι εκτος απο την πρωτη παραγραφο) και μετα εκανα κατι μουτζουρες. Αυτο λιγο το φοβαμαι αλλα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο. Καλα αποτελεσματα!! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα!
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 19:29 Ο Pyotr_Krasnov: #64 31-05-25 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Neptune: Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Καλη επιτυχια και σε εσενα!! Ευχομαι να πετυχουμε τους στοχους μας! E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 20:55 Η E.Z έγραψε: #65 31-05-25 20:55 Παιδιά εγώ που έχω φίλη που υπήρξε βαθμολογητρια χρόνια στις πανελλαδικές,μου έλεγε πως δεν έχει σημασία πως είναι το γραπτό από μουτζουρες κτλ ,αν έχει αστερίσκους κτλ και πως ο βαθμολογητης θα βρει αυτά που πρέπει να βρει ...Τώρα βέβαια θεωρώ πως είναι και λίγο που θα πέσεις... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Pyotr_Krasnov: #66 07-09-25 20:16 Ουτε που να το ξανα δω Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 katerina1980 kkatsaplias BatGuin Neptune trifasikodiavasma Galleon Kafkinos MariaApo Indecisive2 jellojina Dr.Katalyst Startx0 andyklad Atrlef FNC_Sophia Vera Drscientist Scandal Corfu kitty mimis bibliofagos E.Z Ilikntas Ilias__ AggelikiGr ang12_012 SlimShady foxypup Κλημεντίνη panunniotis Sokf Highlander Hmmytheos manozzz Penny1903 Halima mariel79 Aggel0sss ck_chrysiis Ydroxoos'007 Αντικειμενικός LeGoat Entropy24 Mammy Nun TonyGeo anait thepigod762 Leo komm idkser Wonderkid blissele constansn GIANCHRIS TheNorth Tolis211 panosT436 suaimhneas charmander Dr. Gl. Luminous thanasis567 Geraldsaga rseven bigguy soleilst Libertus korydallos globglogabgalab Debugging_Daemon Lathy giannis06 nucomer Maynard Joji jYanniss Helen06 Pierre Bezukhov Obi-Wan Kenobi Help :) estrela giorgos5002 woasibe Giorgkalo Conne Georgiaaa_ Kate1914 Kzaro userguest giannhs2001 Ariadne13 Unboxholics redpointer panaman GeorgePap2003 hirasawayui EFAKIT Jojo K omitsop Ilma Than003 Panagiotis849 shuuu Eleni123- mvas ΘανάσοςG4 Τρελας123 Theo7 KaterinaL nicole1982 dubudubuza ggl eukleidhs1821 jkntx pinkheart ladybookworm johnsala Isa Giorgiogiaourtas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neptune: Μακάρι! Σε ευχαριστώ, με καθησύχασες λίγο. Καλή επιτυχία για Δευτέρα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ!! Καλη επιτυχια και σε εσενα!! Ευχομαι να πετυχουμε τους στοχους μας!
E.Z Νεοφερμένο μέλος Η E.Z αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 31 Μαΐου 2025 στις 20:55 Η E.Z έγραψε: #65 31-05-25 20:55 Παιδιά εγώ που έχω φίλη που υπήρξε βαθμολογητρια χρόνια στις πανελλαδικές,μου έλεγε πως δεν έχει σημασία πως είναι το γραπτό από μουτζουρες κτλ ,αν έχει αστερίσκους κτλ και πως ο βαθμολογητης θα βρει αυτά που πρέπει να βρει ...Τώρα βέβαια θεωρώ πως είναι και λίγο που θα πέσεις... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Pyotr_Krasnov: #66 07-09-25 20:16 Ουτε που να το ξανα δω Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά εγώ που έχω φίλη που υπήρξε βαθμολογητρια χρόνια στις πανελλαδικές,μου έλεγε πως δεν έχει σημασία πως είναι το γραπτό από μουτζουρες κτλ ,αν έχει αστερίσκους κτλ και πως ο βαθμολογητης θα βρει αυτά που πρέπει να βρει ...Τώρα βέβαια θεωρώ πως είναι και λίγο που θα πέσεις...
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2025 στις 20:16 Ο Pyotr_Krasnov: #66 07-09-25 20:16 Ουτε που να το ξανα δω