evelina23 Νεοφερμένο μέλος Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:55 Η evelina23: #21 01-08-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατσε τωρα γιατι θα με τρελανεις λες οτι δεν εχεις ιδεα απο αοθ και πληροφορικη γιατι απο τα του τριτου τι ιδεα εχεις ? 2 χρονια τα παλεψες και δεν σε πανε δοκιμασε κατι αλλο...ειπαμε παραμυθι ειναι και λες οτι θα πας με φυσικη και χημεια χωρις φροντ?..ε δεν γινεται αυτο Click για ανάπτυξη... Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και το να δώσεις πανελλαδικές ρίσκο είναι απλά μάλλον το εννοείς υπό την έννοια του ότι δεν περνάει κάτι από το χέρι σου στην περίπτωση του 10%. Click για ανάπτυξη... Ακριβωσσς Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:55 Η Scarlett έγραψε: #22 01-08-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Δεν έχω ιδέα από αυτά τα μαθήματα, και δεν έχω την δυνατότητα και Τρίτη φορά να πάω φροντιστήριο… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Υγείας! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα σταθώ στο θέμα των μορίων το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι πως από φέτος η ύλη της φυσικής αλλάζει εντελώς οπότε τουλάχιστον εκεί πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα αν αποφασίσεις να μείνεις υγείας evelina23 Νεοφερμένο μέλος Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:56 Η evelina23: #23 01-08-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Εγώ δεν θα σταθώ στο θέμα των μορίων το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι πως από φέτος η ύλη της φυσικής αλλάζει εντελώς οπότε τουλάχιστον εκεί πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα αν αποφασίσεις να μείνεις υγείας Click για ανάπτυξη... Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:56 Η monaxiko brizolaki: #24 01-08-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ναι να παίξει τζόκερ...οι βάσεις είναι ότι να ναι...καλύτερα πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... Ε καλα , ας κανει ο,τι καταλαβαινει . Λμαο . Εγω μια ιδεα εδωσα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:57 Η Magigi έγραψε: #25 01-08-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Ι Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες ίσως να απευθυνθεις και σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο να σε βοηθήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 01-08-22 16:58 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... αχ βρε εβελινα και εψαχνα μια καλη δασκαλα να στειλω την κορη μου. καλα χωσου μες τα δυσκολα να σου μπει και κανενα διανυσμα στο ματι και ασε τα παραμυθια για τους αλλους Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:59 Η Scarlett έγραψε: #27 01-08-22 16:59 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σου εύχομαι επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να το κάνεις οπότε ότι γνώμη και να ακούσεις αφού έχεις κλειδώσει σε αυτό δεν σου μενει παρά να ξεκινήσεις επαναλήψεις! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:06 Ο GeorgePap2003: #28 01-08-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κατσε τωρα γιατι θα με τρελανεις λες οτι δεν εχεις ιδεα απο αοθ και πληροφορικη γιατι απο τα του τριτου τι ιδεα εχεις ? 2 χρονια τα παλεψες και δεν σε πανε δοκιμασε κατι αλλο...ειπαμε παραμυθι ειναι και λες οτι θα πας με φυσικη και χημεια χωρις φροντ?..ε δεν γινεται αυτο Click για ανάπτυξη... Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Και το να δώσεις πανελλαδικές ρίσκο είναι απλά μάλλον το εννοείς υπό την έννοια του ότι δεν περνάει κάτι από το χέρι σου στην περίπτωση του 10%. Click για ανάπτυξη... Ακριβωσσς
Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:55 Η Scarlett έγραψε: #22 01-08-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Δεν έχω ιδέα από αυτά τα μαθήματα, και δεν έχω την δυνατότητα και Τρίτη φορά να πάω φροντιστήριο… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Υγείας! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα σταθώ στο θέμα των μορίων το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι πως από φέτος η ύλη της φυσικής αλλάζει εντελώς οπότε τουλάχιστον εκεί πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα αν αποφασίσεις να μείνεις υγείας evelina23 Νεοφερμένο μέλος Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:56 Η evelina23: #23 01-08-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Εγώ δεν θα σταθώ στο θέμα των μορίων το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι πως από φέτος η ύλη της φυσικής αλλάζει εντελώς οπότε τουλάχιστον εκεί πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα αν αποφασίσεις να μείνεις υγείας Click για ανάπτυξη... Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:56 Η monaxiko brizolaki: #24 01-08-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ναι να παίξει τζόκερ...οι βάσεις είναι ότι να ναι...καλύτερα πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... Ε καλα , ας κανει ο,τι καταλαβαινει . Λμαο . Εγω μια ιδεα εδωσα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:57 Η Magigi έγραψε: #25 01-08-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Ι Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες ίσως να απευθυνθεις και σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο να σε βοηθήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 01-08-22 16:58 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... αχ βρε εβελινα και εψαχνα μια καλη δασκαλα να στειλω την κορη μου. καλα χωσου μες τα δυσκολα να σου μπει και κανενα διανυσμα στο ματι και ασε τα παραμυθια για τους αλλους Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:59 Η Scarlett έγραψε: #27 01-08-22 16:59 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σου εύχομαι επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να το κάνεις οπότε ότι γνώμη και να ακούσεις αφού έχεις κλειδώσει σε αυτό δεν σου μενει παρά να ξεκινήσεις επαναλήψεις! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:06 Ο GeorgePap2003: #28 01-08-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Δεν έχω ιδέα από αυτά τα μαθήματα, και δεν έχω την δυνατότητα και Τρίτη φορά να πάω φροντιστήριο… Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Υγείας! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα σταθώ στο θέμα των μορίων το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι πως από φέτος η ύλη της φυσικής αλλάζει εντελώς οπότε τουλάχιστον εκεί πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα αν αποφασίσεις να μείνεις υγείας
evelina23 Νεοφερμένο μέλος Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:56 Η evelina23: #23 01-08-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Εγώ δεν θα σταθώ στο θέμα των μορίων το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι πως από φέτος η ύλη της φυσικής αλλάζει εντελώς οπότε τουλάχιστον εκεί πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα αν αποφασίσεις να μείνεις υγείας Click για ανάπτυξη... Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:56 Η monaxiko brizolaki: #24 01-08-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ναι να παίξει τζόκερ...οι βάσεις είναι ότι να ναι...καλύτερα πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... Ε καλα , ας κανει ο,τι καταλαβαινει . Λμαο . Εγω μια ιδεα εδωσα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:57 Η Magigi έγραψε: #25 01-08-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Ι Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες ίσως να απευθυνθεις και σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο να σε βοηθήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 01-08-22 16:58 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... αχ βρε εβελινα και εψαχνα μια καλη δασκαλα να στειλω την κορη μου. καλα χωσου μες τα δυσκολα να σου μπει και κανενα διανυσμα στο ματι και ασε τα παραμυθια για τους αλλους Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:59 Η Scarlett έγραψε: #27 01-08-22 16:59 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σου εύχομαι επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να το κάνεις οπότε ότι γνώμη και να ακούσεις αφού έχεις κλειδώσει σε αυτό δεν σου μενει παρά να ξεκινήσεις επαναλήψεις! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:06 Ο GeorgePap2003: #28 01-08-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Εγώ δεν θα σταθώ στο θέμα των μορίων το μόνο που ήθελα να επισημάνω είναι πως από φέτος η ύλη της φυσικής αλλάζει εντελώς οπότε τουλάχιστον εκεί πρέπει να κάνεις μερικά μαθήματα αν αποφασίσεις να μείνεις υγείας Click για ανάπτυξη... Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:56 Η monaxiko brizolaki: #24 01-08-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ναι να παίξει τζόκερ...οι βάσεις είναι ότι να ναι...καλύτερα πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... Ε καλα , ας κανει ο,τι καταλαβαινει . Λμαο . Εγω μια ιδεα εδωσα Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:57 Η Magigi έγραψε: #25 01-08-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Ι Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες ίσως να απευθυνθεις και σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο να σε βοηθήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 01-08-22 16:58 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... αχ βρε εβελινα και εψαχνα μια καλη δασκαλα να στειλω την κορη μου. καλα χωσου μες τα δυσκολα να σου μπει και κανενα διανυσμα στο ματι και ασε τα παραμυθια για τους αλλους Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:59 Η Scarlett έγραψε: #27 01-08-22 16:59 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σου εύχομαι επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να το κάνεις οπότε ότι γνώμη και να ακούσεις αφού έχεις κλειδώσει σε αυτό δεν σου μενει παρά να ξεκινήσεις επαναλήψεις! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:06 Ο GeorgePap2003: #28 01-08-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: ναι να παίξει τζόκερ...οι βάσεις είναι ότι να ναι...καλύτερα πανελλήνιες... Click για ανάπτυξη... Ε καλα , ας κανει ο,τι καταλαβαινει . Λμαο . Εγω μια ιδεα εδωσα
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:57 Η Magigi έγραψε: #25 01-08-22 16:57 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Ι Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες ίσως να απευθυνθεις και σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο να σε βοηθήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 01-08-22 16:58 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... αχ βρε εβελινα και εψαχνα μια καλη δασκαλα να στειλω την κορη μου. καλα χωσου μες τα δυσκολα να σου μπει και κανενα διανυσμα στο ματι και ασε τα παραμυθια για τους αλλους Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:59 Η Scarlett έγραψε: #27 01-08-22 16:59 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σου εύχομαι επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να το κάνεις οπότε ότι γνώμη και να ακούσεις αφού έχεις κλειδώσει σε αυτό δεν σου μενει παρά να ξεκινήσεις επαναλήψεις! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:06 Ο GeorgePap2003: #28 01-08-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Ι Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες ίσως να απευθυνθεις και σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο να σε βοηθήσει
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 01-08-22 16:58 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... αχ βρε εβελινα και εψαχνα μια καλη δασκαλα να στειλω την κορη μου. καλα χωσου μες τα δυσκολα να σου μπει και κανενα διανυσμα στο ματι και ασε τα παραμυθια για τους αλλους Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:59 Η Scarlett έγραψε: #27 01-08-22 16:59 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σου εύχομαι επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να το κάνεις οπότε ότι γνώμη και να ακούσεις αφού έχεις κλειδώσει σε αυτό δεν σου μενει παρά να ξεκινήσεις επαναλήψεις! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:06 Ο GeorgePap2003: #28 01-08-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Έχω πολύ καλο υλικό από τους καθηγητές μου! Ξέρω που έχω αδυναμίες, τι να προσέξω, ξέρω πως να διαβάσω το κάθε μάθημα. Αν θα άλλαζα κατεύθυνση θα πήγαινα θεωρητική… δεν το έχω καθόλου με πληροφορική κτλπ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2022 Ακριβωσσς Click για ανάπτυξη... αχ βρε εβελινα και εψαχνα μια καλη δασκαλα να στειλω την κορη μου. καλα χωσου μες τα δυσκολα να σου μπει και κανενα διανυσμα στο ματι και ασε τα παραμυθια για τους αλλους
Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 16:59 Η Scarlett έγραψε: #27 01-08-22 16:59 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σου εύχομαι επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να το κάνεις οπότε ότι γνώμη και να ακούσεις αφού έχεις κλειδώσει σε αυτό δεν σου μενει παρά να ξεκινήσεις επαναλήψεις! GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:06 Ο GeorgePap2003: #28 01-08-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία σου εύχομαι επειδή σε βλέπω αποφασισμένη να το κάνεις οπότε ότι γνώμη και να ακούσεις αφού έχεις κλειδώσει σε αυτό δεν σου μενει παρά να ξεκινήσεις επαναλήψεις!
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:06 Ο GeorgePap2003: #28 01-08-22 17:06 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... +κβαντομηχανικη
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #29 01-08-22 17:07 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αμα φευγουν τα ρευστα και ερχονται τα κυματα ...απλα και δυστηχως γινονται πιο ακαταλαβιστικα
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:07 Η Nala έγραψε: #30 01-08-22 17:07 Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Ο GeorgePap2003: #31 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... κυρίως απο θεωρητική για σχολες όπως παιδαγωγικά
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:08 Η Magigi έγραψε: #32 01-08-22 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα;
Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Scarlett έγραψε: #33 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Από τη στιγμή όμως που ξεκίνησε από υγείας, δε θεωρείτε οτι θα τα μπλέξει χειρότερα αν αλλάξει πεδιο τώρα; Click για ανάπτυξη... Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:10 Η Pak έγραψε: #34 01-08-22 17:10 Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων. Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelina23: Φεύγουν ρευστά μπαίνουν κύματα… αυτό με αγχώνει πολύ Click για ανάπτυξη... Τα κύματα είναι παρεξηγημένο κεφάλαιο. Δεν είναι δύσκολα, απλά ο τρόπος προσέγγισης που απαιτείται διαφέρει από των υπολοίπων κεφαλαίων.
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Η Magigi έγραψε: #35 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Όχι καμιά σχέση Και εγώ από θετική φέτος πήγα οικονομικά ( για τις πανελλήνιες που έρχονται) και μέχρι τώρα είμαι μια χαρά με τα δύο καινούρια μαθήματα Μαθηματικά με τόσο χαμηλό μο που έχει το 4ο πεδίο με ένα 5-7 είναι μια χαρά Δηλαδή θεωρία και β Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.573 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 01-08-22 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 solegit23 ioanna2007 giorgos8907 suaimhneas Marianna.diamanti Ultimate_duck87 Ness Philologist kris1 Than003 Magigi Mary_03 menual BillyTheKid MIT_fan tapeinoxamomilaki Scandal EFIANA Katia kt 113 kost28 Lia 2006 Κ... oups faysar evelina23 mjohn68 GeorgePap2003 Kitana Jose13 Citylights valantis21 Meow tsiobieman Nala theodoraooo BloodyFairy SlimShady Anonymous0 Pierre Bezukhov eukleidhs1821 Unboxholics augustine Γιωργος15773 Stergios Marple Pharmacist01 alpha.kappa nicole1982 Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τουλάχιστον πέρασες σε κάποια άλλη σχολή,να έχεις μια σιγουριά; Καλό κουράγιο, συμφωνώ με τον Γιάννη σε κοινές σχολές δεν πάμε από υγείας, συνήθως θεωρητική ή οικονομικά Click για ανάπτυξη... ε πως να το κανουμε Ναλα οι δασκαλοι θελουν και την γλυκα των θεωρητικων του 1ου πεδιου. αλλα εδω με την εβελινα θελουμε επιτελικο σχεδιο επιτυχιας... να χτυπησουμε των εχθρο που λεγεται 11000 μορια.... δεν ζηταμε τον ουρανο με τα αστρα ..11000 μοριακα θελουμε. μονο το 4ο μπορει να μας τα δωσει αυτα τωρα τωρα
Scarlett Εκκολαπτόμενο μέλος Η Scarlett δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:15 Η Scarlett έγραψε: #37 01-08-22 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Magigi: Με ή χωρίς φροντιστήριο; γιατί όπως είπε αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει δυνατότητα για φροντιστήριο. Οπότε δεν έχει ούτε βοήθεια ουτε έστω τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τη προηγούμενή της προσπάθεια Click για ανάπτυξη... Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους
Magigi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Magigi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2022 στις 17:18 Η Magigi έγραψε: #38 01-08-22 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει
Αρχική Δημοσίευση από Scarlett: Ε ναι αλλά σκέψου ότι ούτε για τις αλλαγές της φυσικής δεν έχει βοήθεια Πολύ ευκοτερα γράφει 15 χωρίς φροντιστήριο αοθ (δυσκολότερα αεππ αλλά και τα δύο πολύ πιο εύκολα πιστεύω από φυσική και χημεία Άλλη μια ιδέα επίσης είναι να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο της Το δικό μας το επέτρεπε στους αποφοίτους Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως τα λες έχει μια βάση οκ. Αν και στη φυσική δεν έχει αλλάξει κι όλη η υλη. Κρουσεις κ ταλαντώσεις μένουν ως έχουν οπότε όλο και κάποια ιδέα θα έχει. Αν τώρα αυτό που λες για τα μαθήματα στο σχολείο μπορεί να γίνει όντως, τότε θα μπορούσε να το δοκιμάσει