Guest 019112
Επισκέπτης

Πράγματι, και δίνει μόνο 1 μονάδα. Είναι δυνατόν να μη το παρατήρησαν οι θεματοδότες? Ή θα δίνει 0,5 για κάθε σωστή απάντηση?Στο γ1 επρεπε να λεει τους πιθανους γονοτυπους
Δύσκολα τα βλέπω, πολύ γράψιμο και αρκετές παγίδες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeChalkis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομιζω κατι πρεπει να γινει με αυτο....δεν θα το ελεγα πονηρο αλλα υπουλο...
οντως μπορει να προκαλεσει συγχυση η διατυπωση
GeorgeChalkis
Νεοφερμένο μέλος

Doulis
Νεοφερμένο μέλος

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά έχετε 3 χρόνια από την πρώτη Λυκείου και διαβάσετε 120+ σελίδες... καθίστε και παπαγαλίστε το...αφού αυτό θέλουν οι Βιολόγοι. Αγοράστε το βιβλίο και αρχίστε το από την πρώτη Λυκείου..
Δεν βάζουν ωραία θέματα οι τύποι ..... για μένα απαιτούν καθαρή παπαγαλία και όχι κατανόηση.
Ωραιες συμβουλες δινεις στα παιδια.
Επι 3 χρονια να παπαγαλιζουν ενα βιβλιο ετσι απλα μονο και μονο για να γραψουν (λιγο) καλυτερα -λεμε τωρα- απο καποιον που θα τα διαβασει σε 1 χρονο η λιγοτερο με τον τροπο του και θα ειναι σε θεση να τα θυμαται κιολλας μετα, στην μετεπειτα ζωη του.
fockos
Επιφανές μέλος

Σε 3 χρόνια διαβάζεις με τον τροπο σου σε 1 χρονο διαβάζεις με τον τροπο των φροντίστων σου. Οι τυπαδες θέλουν παπαγαλία όσο πιο πριν να τα διαβάσεις τοσο το καλύτεροΩραιες συμβουλες δινεις στα παιδια.
Επι 3 χρονια να παπαγαλιζουν ενα βιβλιο ετσι απλα μονο και μονο για να γραψουν (λιγο) καλυτερα -λεμε τωρα- απο καποιον που θα τα διαβασει σε 1 χρονο η λιγοτερο με τον τροπο του και θα ειναι σε θεση να τα θυμαται κιολλας μετα, στην μετεπειτα ζωη του.

thodoris kn
Νεοφερμένο μέλος

Φυσικη 19.4
Βιολογια 18.6
Ποσο περιπου θα πρεπει να γραψω Χημεια για να περασω ιατρικη?
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκεψου ομως πως αλλιως αντιλαμβανεται ενας μαθητης που πηγαινει α λυκειου την βιο κατ και αλλιως ενας μαθητης της γ λυκειου.Χρονο με τον χρονο το μυαλο ωριμαζει και σταδιακα αλλαζει και ο τροπος διαβασματος.Το μυστικο στην βιο κατ δεν ειναι η παπαγαλια,αλλα η κατανοηση της υλης.Οσο πιο καλα εχεις καταλαβει το αντικειμενο τοσο πιο καλα μπορεις να το εξηγησεις.Απο ενα σημειο και μετα κακα τα ψεματα καταληγεις να παπαγαλιζεις το κειμενο,αλλα τουλαχιστον καταλαβαινεις και τι λες.(γενικα μιλαω)Σε 3 χρόνια διαβάζεις με τον τροπο σου σε 1 χρονο διαβάζεις με τον τροπο των φροντίστων σου. Οι τυπαδες θέλουν παπαγαλία όσο πιο πριν να τα διαβάσεις τοσο το καλύτερο
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με βαθμους Εκθεση 16
Φυσικη 19.4
Βιολογια 18.6
Ποσο περιπου θα πρεπει να γραψω Χημεια για να περασω ιατρικη?
ναι βιολογία 18.6
να σου πω, απο το να κάθεσαι και να το παίζεις έξυπνος στο ischool απλά πήγαινε και πάτα υπολογισμός μορίων και θα σου βγάλει ότι χρειάζεσαι....
αν όλοι γράφανε όσο λένε ότι γράψανε στο ischool η χώρα μας θα ήταν γεμάτη με μυαλά που δουλεύουν στην νάσα..έλα όμως που συμβαίνει το αντίθετο. Οπότε γενικά, όσοι δεν δίνατε πανελλήνιες , φοιτητές ιατρικής και τέτοια, σταματήστε να λέτε ότι ήταν εύκολα τα θέματα, το κόμπλεξ σας αλλού πραγματικά. Φτάνει πια με το " αν έδινα εγώ θα τα έγραφα άνετα" Και αν είχε ρόδες η γιαγιά μου θα ήταν πατίνι. έλεος..
GeorgeChalkis
Νεοφερμένο μέλος

thodoris kn
Νεοφερμένο μέλος

ναι βιολογία 18.6
να σου πω, απο το να κάθεσαι και να το παίζεις έξυπνος στο ischool απλά πήγαινε και πάτα υπολογισμός μορίων και θα σου βγάλει ότι χρειάζεσαι....
ανόλοι γράφανε όσο λένε ότι γράψανε στο ischool η χώρα μας θα ήταν γεμάτη με μυαλά που δουλεύουν στην νάσα..έλα όμως που συμβαίνει το αντίθετο. Οπότε γενικά, όσοι δεν δίνατε πανελλήνιες , φοιτητές ιατρικής και τέτοια, σταματήστε να λέτε ότι ήταν εύκολα τα θέματα, το κόμπλεξ σας αλλού πραγματικά. Φτάνει πια με το " αν έδινα εγώ θα τα έγραφα άνετα" Και αν είχε ρόδες η γιαγιά μου θα ήταν πατίνι. έλεος..
Πρεπει να εισαι τερμα κομπλεξικος.Το ειπα αυτο επειδη δεν εχω ιδεα για το πως θα κινηθουν οι βασεις.Επισης,απαγορευεται να γραψω καλα σε ενα μαθημα που επεσαν δυσκολα?Τοσα ατομα στο thread πανελληνιες 2016 εβγαλαν τους βαθμους που πιστευουν πως εγραψαν,σε πειραζει να ειμαι ακομα ενας εγω?
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκτιμώ ότι τα έγραψα όλα πολύ καλά και αναλυτικά, μου έφτασε επαρκώς ο χρόνος και τα θέματα ευτυχώς δεν ήταν σαν το μπάχαλο της φυσικής
Το γαμημένο εσωνιο δυστυχώς φοβάμαι ότι το έχασα παρότι το υπόλοιπο Δ θέμα μου βγήκε σωστά, ήθελε απλή λογική κατά τα άλλα... Αυτή η παγιδουλα ομολογώ μου την έφερε αλλά ας είναι, δεν πειράζει...
Έμεινε και η χημεία να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.....
Τα υπόλοιπα θέματα πιστεύω είναι οκ μετά απο έλεγχο των απαντήσεων
Εύχομαι οι περισσότεροι να βιάστηκαν στο γ4
Όλοι ευχόμαστε να μην έγραψαν οι άλλοι ώστε να μειωθεί ο ανταγωνισμός...το να λες όμως εύχομαι οι περισσότεροι να βιάστηκαν στο Γ4 δεν σε τιμά...άποψη μου δεν θέλω να μαλώσω

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρεπει να εισαι τερμα κομπλεξικος.Το ειπα αυτο επειδη δεν εχω ιδεα για το πως θα κινηθουν οι βασεις.Επισης,απαγορευεται να γραψω καλα σε ενα μαθημα που επεσαν δυσκολα?Τοσα ατομα στο thread πανελληνιες 2016 εβγαλαν τους βαθμους που πιστευουν πως εγραψαν,σε πειραζει να ειμαι ακομα ενας εγω?
Οι περισσότεροι που βγάζουν τους άριστους βαθμούς έτσι στο I school είναι τρολ και γενικά δεν έχουν καν γράψει τέτοιους βαθμούς. Εγώ τους ανθρώπους που ξέρω ότι όντως γράψανε υψηλές βαθμολογίες δεν τρέχανε να το γράφουν σε όλο το ίντερνετ ...
Maraki4you
Νεοφερμένο μέλος

Μην παιρνεις πολυ στα σοβαρα τι λεγεται εδω μεσα. Καταρχην γραφει μισο ποσοστο και καταδευτερον δεν ξερεις ποιοι λενε την αληθεια και ποιοι οχι. Σιγουρα θα υπαρχουν ατομα που εγραψαν καλους βαθμους τωρα αν ειναι εδω μεσα ειναι αλλο θεμα. Παντως καθε χρονο το ιδιο γινεται εδω ειναι μαζεμενα τα αστερια.Οι περισσότεροι που βγάζουν τους άριστους βαθμούς έτσι στο I school είναι τρολ και γενικά δεν έχουν καν γράψει τέτοιους βαθμούς. Εγώ τους ανθρώπους που ξέρω ότι όντως γράψανε υψηλές βαθμολογίες δεν τρέχανε να το γράφουν σε όλο το ίντερνετ ...
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Οι περισσότεροι που βγάζουν τους άριστους βαθμούς έτσι στο I school είναι τρολ και γενικά δεν έχουν καν γράψει τέτοιους βαθμούς. Εγώ τους ανθρώπους που ξέρω ότι όντως γράψανε υψηλές βαθμολογίες δεν τρέχανε να το γράφουν σε όλο το ίντερνετ ...
Nαι οκ,μην ξεχνάς ότι για να μπαίνει κάποιος στο ischool σημαίνει ότι ενδιαφέρεται να μάθει για πιθανά θέματα,ότι ψάχνεται, θέλει να βρει ασκήσεις, να συζητήσει για τα μαθήματα,να ζητήσει συμβουλές,γενικά ότι ενδιαφέρεται να γράψει καλά. Δεν νομίζω ότι κάποιος που γενικά είναι τουρίστας να θέλει να μπει σε ένα μαθητικό φόρουμ,να κάνει τι; Οπότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και κάποια άτομα που γράφουν πολύ καλά. Στο σχολείο δεν υπήρχαν κάποιοι μαθητές που ήταν έξυπνοι και πάντα τα πήγαιναν καλά; Ε,αυτά τα άτομα είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν σε ένα μαθητικό φόρουμ. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άτομα που τρολλάρουν ή ότι πρέπει να υποβιβάζουμε την δυσκολία των θεμάτων, αλλά αν καποιος νιώθει ότι έγραψε καλά, let them be. Έτσι και αλλιώς υπάρχει ανωνυμία εδώ μέσα, ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει,αν νιώθεις ότι κάποιος λέει ψέματα για τους βαθμούς του,αγνόησέ τον.
fockos
Επιφανές μέλος

Σκεψου ομως πως αλλιως αντιλαμβανεται ενας μαθητης που πηγαινει α λυκειου την βιο κατ και αλλιως ενας μαθητης της γ λυκειου.Χρονο με τον χρονο το μυαλο ωριμαζει και σταδιακα αλλαζει και ο τροπος διαβασματος.Το μυστικο στην βιο κατ δεν ειναι η παπαγαλια,αλλα η κατανοηση της υλης.Οσο πιο καλα εχεις καταλαβει το αντικειμενο τοσο πιο καλα μπορεις να το εξηγησεις.Απο ενα σημειο και μετα κακα τα ψεματα καταληγεις να παπαγαλιζεις το κειμενο,αλλα τουλαχιστον καταλαβαινεις και τι λες.(γενικα μιλαω)
Φίλε μου 4 μαθήματα έδιναν στις ΔΕΣΜΕΣ (ρωτήστε τους μαντράχαλους τώρα ποια που δώσαν στις ΔΕΣΜΕΣ από πότε αρχίζαν φροντιστήρια; )
Όσο προχωράνε τα χρόνια και ωριμάζει το σύστημα η ύλη σε κάθε μάθημα θα μεγαλώσει και θα προσεγγίζει το μέγεθος και την δυσκολία που υπήρχαν στις ΔΕΣΜΕΣ .
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε 3 χρόνια διαβάζεις με τον τροπο σου σε 1 χρονο διαβάζεις με τον τροπο των φροντίστων σου. Οι τυπαδες θέλουν παπαγαλία όσο πιο πριν να τα διαβάσεις τοσο το καλύτερο
Μονο που ενα 15χρονο ενδιαφερεται για το γκομενακι που "σταμπαρε" προχθες κι οχι να γινει παπαγαλος .... 3 χρονια εκ των προτερων.
Εδω ενα 17-18χρονο και ανω δεν καθεται μονο του να διαβασει θα το κανει ενα 15χρονο; Ενα κυριολεκτικα παιδακι;
Όσο προχωράνε τα χρόνια και ωριμάζει το σύστημα η ύλη σε κάθε μάθημα θα μεγαλώσει και θα προσεγγίζει το μέγεθος και την δυσκολία που υπήρχαν στις ΔΕΣΜΕΣ .
Αν μπορεις μαζεψε μου αυτα τα "ωραια" σου σε ενα αρχειο και στειλτο μου.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.