christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχασα 13 μοναδες μονο απο θεωρια...απιστευτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
morfakos
Νεοφερμένο μέλος

ρε μαγκες ακουστε....εγω εκανα την πατατα στο 3ο θεμα , στο δεντρο με τις αντιδρασεις,να γραψω λαθος την Α, ενω ειχα βρει σωστα το αλκυλιο.....παιρνει η μπαλα ολες τις υπολοιπες? θα χασω μονο επειδη δν βρηκα την Α δλδ, η θα χασω απο ολες?
εμενα δεν θα μου απαντησει κανεις???

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

13???κριμα ρε κριμα....εμενα πολυ που...κο μου φανηκε γαμωτο το 1.2!!!!δηλαδη γιατι ειδικα για του υδρογονου κ οχι για ολα τα στοιχεια??ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
να φανταστεις δεν προσεξα οτι επρεπε να γραψουμε τα στοιχεια και σε στιβαδες...και εχασα μονο 3 απο εκει...ελεος...εκανα λαθος νομιζω και εκεινη την βλακεια με το προς τα που θα μετατοπιστει η ισορροπια...ομως το 1.2 το εχω σωστο...
-----------------------------------------
εμενα δεν θα μου απαντησει κανεις???![]()
μονο την Α βρε τι σκας...εγω τι να κανω δηλαδη?να πηδηξω απο κανα παραθυρο με τις πατατες που εκανα σημερα?
rinaki
Νεοφερμένο μέλος

morfakos
Νεοφερμένο μέλος

rinaki
Νεοφερμένο μέλος

λογικα και τις υπολοιπες...βασικα περνει σβαρνα και μια ασκηση που αντιδρουσε με κατι....Δεν σκαω που δεν βρηκα την Α....την βρηκα αλλα εβαλα λαθος το αλκυλιο...και μετα πηρε σβαρνα ολα τα υπολοιπα....και θελω καποιος να μου πει αν μετραει σαν ενα λαθος, η΄ αν θα μου κοψουν και τις υπολοιπες
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν σκαω που δεν βρηκα την Α....την βρηκα αλλα εβαλα λαθος το αλκυλιο...και μετα πηρε σβαρνα ολα τα υπολοιπα....και θελω καποιος να μου πει αν μετραει σαν ενα λαθος, η΄ αν θα μου κοψουν και τις υπολοιπες
α τοτε ναι...παιρνει και τις υπολοιπες.δυστυχως
chris_90
Διάσημο μέλος

Η ουσια ειναι οτι ηρθε το τελος των εξετασεων.

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΛΕΩ!!!! Στο 1.2 εγώ εβαλα το α, διότι έλεγε η ερώτηση για το τροχιακό του ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ και όχι γενικα! Το υδρογόνο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που δεν εξαρτάται ουσιαστικά από το μαγνητικό κβαντικό αριθμό, το οποίο είναι μηδέν, αλλά μόνο από τον κύριο και αζιμουθιακό κβαντικό αριθμό. Πείτε μου και σεις παιδιά τις απόψεις σας, γιατί πιστεύω ήταν ένα διφορούμενο ερώτημα!!!
Βασικα δε διευκρινιζε οτι το ηλεκτρονιο ειναι στη θεμελιωδη κατασταση
Εξαλλου καθε τροχιακο χαρακτηριζεται απο τους 3 κβαντικους αριθμους
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΛΕΩ!!!! Στο 1.2 εγώ εβαλα το α, διότι έλεγε η ερώτηση για το τροχιακό του ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ και όχι γενικα! Το υδρογόνο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που δεν εξαρτάται ουσιαστικά από το μαγνητικό κβαντικό αριθμό, το οποίο είναι μηδέν, αλλά μόνο από τον κύριο και αζιμουθιακό κβαντικό αριθμό. Πείτε μου και σεις παιδιά τις απόψεις σας, γιατί πιστεύω ήταν ένα διφορούμενο ερώτημα!!!
Το 1.2 ήταν ένα κακοδιατυπωμένο ερώτημα που σε μπέρδευε, κι εμένα μου πήρε αρκετή ώρα. Δεν είναι έτσι όμως, συγκεκριμένο ατομικό τροχιακό ορίζεται από την τριάδα των κβαντικών αριθμών, ανεξάρτητα από το είδος του ατόμου...
Στην Α αν είχες λάθος μόνο το αλκύλιο λογικά οι επόμενες παρά τα λάθος αντιδρώντα βγαίνουν σωστές από συντελεστές και ειδικά εκεί που αντιδρούσε η ίδια η Α το αποτέλεσμα (όγκος) πρέπει να βγαίνει σωστό οπότε από εκεί δε φαντάζομαι να σου κόψουν κάτι...Δεν σκαω που δεν βρηκα την Α....την βρηκα αλλα εβαλα λαθος το αλκυλιο...και μετα πηρε σβαρνα ολα τα υπολοιπα....και θελω καποιος να μου πει αν μετραει σαν ενα λαθος, η΄ αν θα μου κοψουν και τις υπολοιπες

Το σημαντικό και για μένα είναι που επιτέεεελους τελειώσαμε...

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

giorgosnax
Νεοφερμένο μέλος

aggeliki@qep
Νεοφερμένο μέλος

Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και γω το ίδιο έκανα δεν βαριέσε να ναι καλά οι βιολογίες και τα μαθηματικάεγω συγκεκριμενα το εβγαλα 2 γιατι εκανα βλακειααλλα το σωστο ειναι 5,5

foula
Νεοφερμένο μέλος

aggeliki@qep
Νεοφερμένο μέλος

εγω μονο για τα σχολικα ειπα κ αυτα μισα κ παρμενα.... με κανα 16 θα μαι πολυ ευχαριστημενη :what:Ναι κι εγω αυτο θα σου πω...μη στενοχωριεσαι!!
Τωρα που ειπατε εκθεση...να σας ρωτησω κατι...εσεις στο β ερωτημα του θεματος που αναφερθηκατε?Στα σχολικα βιβλια 'η γενικα στα βιβλια?
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χριστινάκι μου, μια από τα ίδια σκατά, μετά συγχωρήσεως, έγραψα κι εγώ.. Ξες τι έκανα;; Στο 3ο θέμα, μια χαρά βρήκα ότι το αλκύλιο είχε τρεις άνθρακες και έκανα σωστή και την ένωση Γ, δηλαδή το Cl που συνδεόταν στο 2ο άτομο άνθρακα.. αλλά μετά που αντικατέστησα το αλκύλιο στην ένωση Α, αντί να το ενώσω από τον μεσαίο άνθρακα, το ένωσα από τον άλλον στην άκρη.... Πριν λίγο είδα τις απαντησεις και κατάλαβα ότι έγραψα σκατά, σκατά, σκατά... μετά συγχωρήσεως πάλι.. έκανα λάθος και στο 4.2 και 4.3 όπως εσύ και επίσης την ερώτηση 1.2.... Θέλω ναβάλω τα κλάματααααααααααααααααααααααααααααααααααα...... βλέπεις ότι υπάρχουν και χειρότερα;; Γι'αυτό μην παραπονιέσαι ρεεεε.......
Κουκλα μου τι να σου πω...ειναι πολυ κριμα...εγω να δεις τι εγραψα κορυφαιο...οτι το 10 εις την μειον 12 ειναι μεγαλυτερο απο το 10 εις την μειον 5...και εβαλα οτι μετατοπιζετε η ισορροπια σε ενα ερωτημα προς τα δεξια...4 μοναδες εκει...τελειως χαζαμαρα...α και δεν εβαλα τα στοιχεια σε στιβαδες...μονο υποστιβαδες...καλο ε?αντε και αλλα 3 μορια απο εκει...ενα πολλαπλης λαθος..διοτι ποτε δεν καταλαβα τους δεσμους sp-sp3 κτλ,μονο τα βασικα επιανα.α και ενα σωστο λαθος.δηλαδη συνολικα εχω χασει σιγουρα 13 μοναδες απο θεωρια...ποιος να μου το λεγε και να τον πιστευα...καλα και αυτοι τελευταια μερα βρηκαν να βαλουν χημεια?μαθημα βαρυτητας?και δεν το εβαζαν 1ο?να εγραφα απο την αρχη σκατα και να μην παιδευομουν αλλο?μα οχι να γραφω καλα φυσικη βιολογια εκθεση και να πατωνω χημεια???????ελεοςςςςςςςςςςςςςς...ελεοςςςςςςςςςςςςςς...
foula
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.