Και εμπειρία από σχολείο έχω και από φροντιστήρια και από πολλά ιδιαίτερα.
Το σημαντικότερο είναι ότι έχω εμπειρία από την πραγματική βιολογία που νομίζετε οτι μαθαίνετε. Κάνω έρευνα 5 χρόνια (πάγκο) με αντικείμενο την μοριακή βιολογία οπότε επέτρεψέ μου να έχω μια καλύτερη άποψη και ενημέρωση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα από ένα που έχει επιλέξει να είναι αποκλειστικά καθηγητής στην βιολογία.
Οτι τα μισά από αυτά που γράφει το βιβλίο σου έχουν ξεπεραστεί και καταριφθεί φαντάζομαι δεν στα έχουν πει οι καθηγητές σου.
Δεν είμαι καν ούτε διανοούμε να γίνω μέλος αυτής της επιτροπής που ανέφερες γιατί είναι μόνο λόγια. Οι κύριοι αυτοί που βγαίνουν και διαμαρτύρονται είναι οι ίδιοι που επηρρεάζουν τα θέματα και που δεν έχουν κάνει τίποτα για να αλλάξει το συγκεκριμένο βιβλίο και η σημερινή κατάσταση στον χώρο της βιολογίας.
Δεν έχω τίποτα με εσένα, απλά με κάποιους συναδέλφους που προσπαθούν να καλύψουν τις αδυναμίες τους.
Τώρα σχετικά με τα θέματα, τα θεωρώ εύκολα, anti-sos και απαράδεκτα για αυτό το επίπεδο. Καμία κριτική σέψη, τίποτα το σημαντικό, απλά παπαγαλία, και κατεβατα. Και όσο η βιολογία γίνεται θεωρητικό μάθημα τόσο "τρελαίνομαι".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.