Δυσκολα πολυ τα θεματα σημερα,το 1ο θεμα δεν ηταν καθολου ευκολο και ειχα καποιες προτασεις πολυ πονηρες σιγουρα εχω χασει κανα 2 απο κει!
Το θεμα Β ηταν πολυυυυυ παλουκι!! Το Β1 το παλευα μιση ωρα σστο προχειρο,τελικα εγραψα αφου το Σ εχει πλατος 2Α αρα ειναι σημειο ενισχυσης αρα r1-r2=kl, u=λf και αφου η φ εγινε 2f u=λ*2f =>λ=u/2f και αυτο το εβαλα στον τυπο του Α=2Ασυν2πr1-r2/2*u/2f φευγουν και καπως εβγαλα οτι Α=2Α οποτε εβαλα το α αυτο ειναι το σωστο??? ελπιζω η ικαιολογηση που εκανα να μετρησει!
Στο β2 ανελυα το συστημα-ελατηριο σωμα ανελυε την ΘΙ και την ΝΘΙ εβγαλα τις σχεσεις και μετα τι επρεπε να τις κανω?? ελυσα ως προς χ1 μετα Δ.Κ.Μ εκανα κατι αντικατστασεις καποια εφευγαν και μου βγηκε το γ με το (m+M)2 g2 ε και εβαλα αυτο αλλα ειναι λαθος αποτι βλεπω

Και τις κρουσεις λαθος δεν βρηκα κανενα απο κεινα τα αποτελεσματα!! Εκεινο το συσσωματωμα προς τα που πηγαινε μετα την κρουση??????? Επρεπε να αναλυσουμε u1x kai u1y kai u2x,y???? Εγω πηρα κατευθειαν αδο αφου ηταν πλαστικη κρουση βρηκα την uk την εβαλα στον τυπο της κινητικης αλλα εβγαζα αλλα αποτελεσματα

Θεμα Γ πρεπει να το εχω σωστο!Δεν μπορουσαν να βαλουν μια αντισταση να βρισκαμε αμεσως το Ι???? Ακου κει μηδενικη αντισταση πφφ πηγα να παρω τον Ι=Ε/R και μετα ειδα οτι δν εχει αντισταση,τεσπα βρηκα το Q αφου εδεινε την Ε,το ω εβγαινε ευκολα ε και μετα βρηκα το Ι
Θεμα Δ το 1ο ερωτημα μια χαρα το εκανα αλλα δεν βρηκα την ροπη αδρανειας που εδεινε απο κατω οποτε εγραψα και εκεινη ως απαντηση στο ερωτημα........
το 2 ερωτημα σωστο,στο 3ο κατι 3/2 αν θυμαμαι καλα βρηκα και το 4ο ποιες ηταν αυτες οι δυναμεις????????? Ισα το σχημα σχεδιασα και το κοιταγα μια ωρα προσπαθντας να σχεδιασω δυναμεις ............
Κανα 10-11 να χω γραψει...οχι οτι ηθελα κ παραπανω βεβαια