Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Εμένα μου πήρε 4 σελίδες το παράλληλο. Πρώτη φορά τόσα πολλά.
Σχετικά εύκολα ήταν, αλλά εγώ θεωρώ ότι το παράλληλο ήταν απαιτητικό, οπότε ισοσταθμίστηκαν οι σχετικά εύκολες ερωτήσεις με το σχετικά δύσκολο παράλληλο.
Το πρωί που ξύπνησα κοιτούσα τα εκφραστικά μέσα του Καβάφη, και στην τάξη πριν τα θέματα για τον Καβάφη συζητούσαμε!
Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Το μόνο "κακό" ήταν ότι ξεπέρασα τις λέξεις στην ανάλυση των στίχων στο Γ.1., αλλά νομίζω ότι όλοι μας το κάναμε αυτό!
Είχα να γράψω τόοοοοοσα πολλάααα!

Πάμε γι'άλλα! Έτσι, δυναμικά, με καλές βαθμολογίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Πρέπει να γραψα κάπου στις 140 λέξεις. Θα με κατακεραυνώσουν;
Εμένα δηλαδή που παίζει να ξεπέρασα τις 170 παίζει να με αποκεφαλίσουν?

Δεν φταίω εγώ που μου αρέσει να επεκτείνομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα δηλαδή που παίζει να ξεπέρασα τις 170 παίζει να με αποκεφαλίσουν?
Δεν φταίω εγώ που μου αρέσει να επεκτείνομαι![]()
εγω εγραψα 18 σειρες με πολυ μικρα και πυκνα γραμματα.. Αλλα τα εγραψα τοσοο ομορφα

VolPe
Νεοφερμένο μέλος

MetalChest
Δραστήριο μέλος

Πάμε για Αρχαία και Ιστορία! Εδώ θα κριθούν όλα :p
DrHouse
Διάσημο μέλος

Ας παμε τωρα στα σημερινα...Καβαφης,το περιμενα και επιβεβαιωθηκα.Λοιπον...το οι ερωτησεις ηταν ευκολες και βεβαιες...ζητουσαν στανταρακια και οχι αερολογιες.Οποιος γνωριζε εγραφε.Το παραλληλο ηταν αρκετα απαιτητικο οφειλω να ομολογησω...με αρκετο περιεχομενο να ζητειται.Πιστευω να το εβγαλαν μονο οσοι ''κατειχαν'' την τεχνη και οχι ο καθε παπαγαλακος των κειμενων.
Πιστευω παρα παρα παρα πολυ καλα τα πηγα

MetalChest
Δραστήριο μέλος

Τέλοσπαντων, σημασία έχει πως δεν έπεσε!
DrHouse
Διάσημο μέλος

Mr.Brainiac
Νεοφερμένο μέλος

MetalChest
Δραστήριο μέλος

Spyros94
Νεοφερμένο μέλος

τωρα παμε για αρχαια

MetalChest
Δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Ή οι πανελλήνιες δεν έχουν λογική DDDDDDd
Η απλα η τρομολαγνεια των πανελληνιων επηραζει τον καθενα τοσο ευκολα και πεσανε ολοι θυματακια?

βρηκα ακομα και την διαφορα στον τιτλο των ποιηματων
Τιτλος,τεχνικες,σημεια στιξης κτλπ δεν επαφιονται στο περιεχομενο.
SparksFly
Νεοφερμένο μέλος

ας περιμένουμε καλύτερα απαντήσεις πρώτα,δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στα κείμενα...
Μα γιατί? εφόσον ήξερες τι θα πέσει από εχθές το βράδυ δεν έχεις λόγο να φοβάσαι....

MetalChest
Δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

KatiexXxMissMexX
Εκκολαπτόμενο μέλος

lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα γιατί? εφόσον ήξερες τι θα πέσει από εχθές το βράδυ δεν έχεις λόγο να φοβάσαι....![]()
![]()
![]()
ανελέητη η "κριτιτη" σου

το ότι ήξερα ότι θα πέσει καβάφης δεν σημαίνει ότι ξέρω και ποσο έχω γράψει...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Τι απαιτητικο ρε παιδια το παραλληλο?Ζητουσε και συγκεκριμενο αριθμο ομοιοτητων-διαφορων...Εγω 2 σελιδες εγραψα και τερμα.Στο παραλληλο γραφεις ομοιοτητες και διαφορες,δεν κανεις αναλυση των κειμενων γιατι χανεται το νοημα.Και κανονικα,στην ερωτηση Γ1 πρεπει να κοψουν σε οσους περασαν το οριο πανω απο 130 λεξεις.Δηλαδη εγω ημουν μ...κας που τα εγραψα συμπυκνωμενα και αφαιρεσα τα περιττα για να ειμαι μεσα στο οριο?Ελεος....
To 2 σελίδες είναι δική σου θεωρία.
Εγώ, π.χ., χωρίς να πλατειάζω έγραψα τέσσερις σελίδες (με τις 3 ομοιότητες και 2 διαφορές αναλυμένες όσο καλύτερα μπορούσα).
Ποιος μίλησε για ανάλυση κειμένου;

Σχετικά με το Γ.1:
Νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δε θα αρκούσαν 120 λέξεις για μια καλή ανάλυση.
Συζητώντας με καθηγητές αυτό συμπεράναμε.
Θα δείξει!
Η απλα η τρομολαγνεια των πανελληνιων επηραζει τον καθενα τοσο ευκολα και πεσανε ολοι θυματακια?
Τιτλος,τεχνικες,σημεια στιξης κτλπ δεν επαφιονται στο περιεχομενο.
Εδώ είσαι λάθος. Ο τίτλος επαφίεται στο περιεχόμενο, αφού είπαμε ότι ο τίτλος στον καβάφη είναι νοηματικά συνυφασμένος με το υπόλοιπο ποίημα...
DrHouse
Διάσημο μέλος

Νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δε θα αρκούσαν 120 λέξεις για μια καλή ανάλυση.
200 επιασα και παλι καποια στοιχεια δεν ηταν ολοκληρωμενα...μαλακια αυτο με το οριο των λεξεων.Λες και ηταν προταση στην εκθεση και να κανουμε αναπτυξη παραγραφου
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.