Τα θέματα τα έβγαλα σε λιγότερο απο 2 ώρες.
Α Θέμα : Εύκολο με παγίδα (25/25)
Γ Θέμα : Είχα κάνει αριθμητικό , μου βγήκε το Q4 δεκαδικός οπότε έψαξα το λάθος μου , το βρήκα και 25/25
Δ Θέμα : Στα τελευταία 5 λεπτά γλύτωσα την ελαστικότητα απο το β->α γιατι αρχικά απο βιασύνη πήρα απο α->β αλλα τελικα 25/25
Β Θέμα : Ηταν απο τα μόνα κομμάτια που δεν πρόλαβα να κάνω καλή επανάληψη και έπεσε.Έχασα 2 σειρούλες απο τις τιμες των παραγωγικών συντελεστών και τα άλλα τα είπα με δικά μου λόγια [τα οποία ειναι πολύ κοντά στο βιβλίο] και πρόσθεσα κάποια επιπρόσθετα στοιχεία αλλά νομίζω ότι ο βαθμολογητής
επειδή στο Δ4 εγραψα ενα κατεβατο θεωρία [τι συμβαίνει γενικά] , έκανα διάγραμμα με την D,S και βρήκα το σωστο αποτέλεσμα μεσα απο τις κατάλληλες πράξεις , νομίζω ότι θα το εκτιμήσει και θα μου δώσει ένα 95

Θεωρώ ότι τα θέματα ήταν πιο τσιμπημένα σε μερικά σημεία απο κάποιες άλλες χρονιές όπως Γ1 [APmax=MP] , Δ4 κάποια πράγματα στο Α Θέμα και φυσικά το πιο μακροσκελή απο άλλες χρονιές κομμάτι θεωρίας ομάδας Β.
Μετά απο αυτό,σιγουρεύω τα τμήματα Οικονομικών Επιστημών/Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχω αγωνία για τα αντίστοιχα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Αλλά και να περάσω στη Θεσσαλονίκη,επειδή είμαι τρίτεκνος και θα έχω χάσει [αν θα έχω χάσει] τα τμήματα της Αθήνας για λίγο , θα έρθω

So,the result counts and it's the same