eduard
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasIraklio
Νεοφερμένο μέλος

https://www.ert.gr/exams/images/stories/themata-lyseis-2012/___2013.pdf
στις απαντησεις που δημοσιευει η ερτ στο δ1 δινει ολο οτ μαθημα με την αστικη αποκατασταση!τωρα τι δουλεια εχει να πεις για τους μικροκαλλιτεργητες και τους ναυτεργατες ενω η ερωτηση ειναι <Αξιοποιώντας τις ιστορικές σας γνώσεις και αντλώντας στοιχεία από τα
κείμενα που σας δίνονται, να παρουσιάσετε:
α) Την αστική στέγαση των προσφύγων, όπως αυτή ξεκίνησε, με
πρωτοβουλία του κράτους και της ΕΑΠ, από την Αθήνα και τον
Πειραιά, με τη δημιουργία νέων συνοικισμών (μονάδες 13) > ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Πιάσε με τη σειρά τις χρονιές, διάβασε τα θέματα των πανελλαδικών και μπες μετά σε site για να δεις προτεινόμενες απαντήσεις...
κάθε χρόνο τις ίδιες παπαριές κάνουν για να είναι σίγουροι 100% ότι έχουν καλύψει τις ιστορικές γνώσεις...
Στη περίπτωσή μας το κομμάτι του κεφαλαίου με τη κινητικότητα των αστών και τα επαγγέλματά τους είναι όντως παντελώς άσχετο με το ερώτημα...
Μην τη ψάχνετε και μην ψαρώνετε προπαντώς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος

Προσωπικα πιστευω πως ηταν απο τα δυσκολοτερα διαγωνισματα ιστοριας των τελευταιων χρονων, οποτε θα ξεχωρισουν οι πραγματικα διαβασμενοι.
Ορισμοι μη αναμενομενοι, που αν δεν εχεις κανει το βιβλιο φυλλο και φτερο δεν παιζει να σου μεινουν (οι 2 πρωτοι τουλαχιστον).
Η αντιστοιχιση της πλακας.
Οι ερωτησεις αναπτυξης πολυ καλες και μου αρεσε που επελεξαν να βαλουν μια απο το ποντιακο (για καποιον ανεξηγητο λογο συνηθως αυτο το κεφαλαιο δεν καθετε καλα στους μαθητες).
Εκει που πιστευω οτι ευνοηθηκαν αρκετα οι φετινοι υποψηφιοι ηταν στις πηγες. Ξεκαθαρα κομματια, απο δυο, κατα γενικη ομολογια, αγαπημενα κεφαλαια. Εκει που υπαρχει μια σημαντικη δυσκολια ειναι στο συνδιασμο πληροφοριων απο 4 διαφορετικες πηγες (σχολικο βιβλιο και 3 παραθεματα).
Προβλεπω πως οι επιδοσεις στο μαθημα της ιστοριας θα ειναι χειροτερες απο περυσι, κι αν σκεφτουμε πως ειναι μαθημα βαρυτητας, αντισταθμιζεται το "κακο" με τα πολυ ευκολα θεματα σε Εκθεση, Βιολογια και Λογοτεχνια (αν και ο Κρητικος ηταν μη αναμενομενος, οποτε παιζει να την πατησε κοσμος και κοσμακης).
Επισης προβλεπω πως το διαγωνισμα των αρχαιων θα ειναι αρκετα απαιτητικο επισης.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

pgeotis3
Νεοφερμένο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

OOOOXIρε παιδια στον ορισμο της κοινωνιολογικης εταιρειασ επρεπε να γραψουμε και το λαικο κομμα???![]()

pgeotis3
Νεοφερμένο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Jok19
Νεοφερμένο μέλος

τα θέματα ήταν απαιτητικά, είχαν και πολύ γράψιμο αλλά χάρηκα ιδιαίτερα που έβαλαν Κωνσταντινίδη, ήταν καλό εκείνο το κομμάτι
Αστική στέγαση και εγώ έγραψα από εκεί που έλεγε για την Καισαριανή και τα λοιπά, δεν είπα για τους ναυτεργάτες και τα σχετικά και απ'οτι διαβάζω οι περισσότεροι έτσι το γράψατε οπότε χαίρομαι
αυτές οι ενδεικτικές απαντήσεις στο τέλος θα μας πουν ότι έπρεπε να αναφέρουμε και την αγροτική αποκατάσταση, έλεος δηλαδή!
Πάμε με τρέλα για αρχαία τώρα!έρε γλέντια!

Στο φροντιστηριο μου ειπαν ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ αλλα η ξαδερφη της μανας μου που ειναι φιλολογος μου ειπε ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΗΠΩΣΗ ΤΩΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ.
Τελικα τη παιζει γνωριζεται;
Ξερει κανεις καποων που να εγραψε με δικα του λογια;
Εχω δει ποστ που γραφουν τα παιδια οτι πηγαν με δικα τους λογια σχετικα καλα ( 17-18 )
Εγω εβαλα 70 δικα μου και 30 απο το βιβλιο λετε με μικρολαθακια (πολιτοφυλακη και Β1 και νταξει πηγη δυσκολα να γνωριζουμε ακριβως) να μπορω να πιασω απο 13 ως 15;
Απο το φροντιστηριο μου ειπαν οτι σε γενικες γραμμες απαντησα στα ζητουμενα
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

αρκει να με διαψευσουν προς το καλυτερο

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

eduard
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια βοηθηστε με ΣΟΣ γενικως εχω μπερδευτει με την ΙΣΤΟΡΙΑ τελικα παπαγαλια η οχι.
Στο φροντιστηριο μου ειπαν ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ αλλα η ξαδερφη της μανας μου που ειναι φιλολογος μου ειπε ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΗΠΩΣΗ ΤΩΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ.
Τελικα τη παιζει γνωριζεται;
Ξερει κανεις καποων που να εγραψε με δικα του λογια;
Εχω δει ποστ που γραφουν τα παιδια οτι πηγαν με δικα τους λογια σχετικα καλα ( 17-18 )
Εγω εβαλα 70 δικα μου και 30 απο το βιβλιο λετε με μικρολαθακια (πολιτοφυλακη και Β1 και νταξει πηγη δυσκολα να γνωριζουμε ακριβως) να μπορω να πιασω απο 13 ως 15;
Απο το φροντιστηριο μου ειπαν οτι σε γενικες γραμμες απαντησα στα ζητουμενα
Δεν είναι απαραίτητη η 100% παπαγαλία αρκεί να μην αλλάζουν τα βασικά σημεία του ζητουμένου. Άλλωστε στις παρατηρήσεις λένε "Κάθε απάντηση τεκμηριωμένη είναι αποδεκτή". Αυτό σημαίνει ότι τους ενδιαφέρει να απαντηθεί η ερώτηση χωρίς να απαλειφθούν ζωτικά στοιχεία.
Χρύσα.Η
Νεοφερμένο μέλος

george398
Νεοφερμένο μέλος

panagr97
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.