Solmyr
Δραστήριο μέλος

καλά μην ανησυχείς για τα γράμματα μωρέ!! εντάξει αν δεν είχε και η βιολογία πολύ γράψιμο...![]()
Επειδή έχω ακούσει πολλά,το να μου κόψουν πολλές μονάδες λόγω της εικόνας δεν παίζει?Απαντήστε με ειλικρίνεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

φίλε μου μίλησα καθαρά και ειπα για το β θέμα αν τρόλαρα θα έλαγα γενικότητες εφόσον είναι στο βιβλίο οκΦοκο σε καθε θεμα καρατρολλαρεις.Ηρεμησε λιγο και μην γραφεις συνεχως.Εχουμε που εχουμε τον πονο απο τα αδερφια μας που δινουν εχουμε και σενα να λες μλκιες.
Forum είναι λέμε την άποψη μας. δε θα ανακατευτώ άλλο.
Γ και Δ μου φάνηκαν εύκολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή έχω ακούσει πολλά,το να μου κόψουν πολλές μονάδες λόγω της εικόνας δεν παίζει?Απαντήστε με ειλικρίνεια
Προσωπικα,πιστευω οχι.Εξ'αλλου οι ιδιοι οι καθηγητες αυτοι κανουν σκατογραμματα.
Απλα,οταν γραφεις με καλα γραμματα,χωρις μουντζουρες κλπ το γραπτο εχει πιο καλη αισθητικη.Μπορει καπου που να μην περιγραφεις κατι τοοοοσο καλα να μην σου κοψουν.Σε μενα παντως κατι αναλογο συνεβη,επειδη εκανα καλλιγραφικα γραμματα.
Τα λαθη ομως οταν γινονται μετρανε κανεις ή δεν κανεις καλα γραμματα.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

vHSdis
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια χειροτερα γραμματα απ του μεγαλου μου αδερφου δεν γινεται να κανετε. Ιατρικη Αθηνας περασε. Νομιζω ειναι λιγο μυθος αυτο με τα γραμματα, κι εγω που κανω γραμματα λες και ειναι υπολογιστη δεν ειδα καποια διαφορα με αυτα που περιμενα..![]()
Ο αδερφος Ιατρικη Αθηνας,εσυ Νομικης Αθηνας και η αδερφη σου οπως εχεις πει θελει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.

Τι στο καλο στοχο βαλατε να πιασετε την πιο υψηλοβαθμη καθε κατ;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Δεν ξερω ετυχε μαλλον.Ο αδερφος Ιατρικη Αθηνας,εσυ Νομικης Αθηνας και η αδερφη σου οπως εχεις πει θελει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.
Τι στο καλο στοχο βαλατε να πιασετε την πιο υψηλοβαθμη καθε κατ;

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ωραία θέματα. Πολύ γράψιμο αλλά το 90 πιάνεται αν έχεις διαβάσει και ξέρεις βασικά πράγματα στις ασκήσεις. Εγώ έχασα από βλακείες στο Γ2 απέριψα τελείως το φυλοσύνδετο και δεν το μελέτησα και στο Δ4 έβγαλα 4 τα κομμάτια ενώ από ότι μου είπαν είναι 2.![]()
Ε καλά μη στεναχωριέσαι.Το 18 είναι πολύ καλός βαθμός.
Sky'sTheLimit
Νεοφερμένο μέλος

Ωραία θέματα. Πολύ γράψιμο αλλά το 90 πιάνεται αν έχεις διαβάσει και ξέρεις βασικά πράγματα στις ασκήσεις. Εγώ έχασα από βλακείες στο Γ2 απέριψα τελείως το φυλοσύνδετο και δεν το μελέτησα και στο Δ4 έβγαλα 4 τα κομμάτια ενώ από ότι μου είπαν είναι 2.![]()
εχει και φυλοσυνδετο αλλα δεν φαινεται

στο Δ4 μονο η μια αλυσιδα κοβοταν αρα απο κει ειχες 2 κομματια και μαζι με την αλλη που δεν κοβοταν συνολικα 3 μορια DNA.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, μια χαρά ικανοποιημένη είμαι.Ε καλά μη στεναχωριέσαι.Το 18 είναι πολύ καλός βαθμός.

Εσύ καλά τα πήγες?
Και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έπρεπε να λάβω υπόψιν τη φυλοσύνδετη κληρονομικότητα στο Γ2 εφόσον η φαινοτυπική αναλογία είναι ίδια στα αρσενικά και τα θηλυκα.

Sky'sTheLimit
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, μια χαρά ικανοποιημένη είμαι.Απλά συγχιζομαι γιατί όλο κάνω ηλίθια λάθη, ακόμα και στη βιολογία.
Εσύ καλά τα πήγες?
Και ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έπρεπε να λάβω υπόψιν τη φυλοσύνδετη κληρονομικότητα στο Γ2 εφόσον η φαινοτυπική αναλογία είναι ίδια στα αρσενικά και τα θηλυκα.![]()
ειναι ιδια αλλα σου λεει ΟΛΟΥΣ τους πιθανους γονοτυπους

Guest 845212
Επισκέπτης

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μα αφού δεν παίζει να είναι φυλοδύνδετο, ποιό το νόημα να το υπολογίσω?ειναι ιδια αλλα σου λεει ΟΛΟΥΣ τους πιθανους γονοτυπους![]()

Και εγώ το ίδιο λάθος έκανα μάλλον.Νομιζω ολα σωστα αλλα αμφιβαλω σε ενα θεμα στο γ2. Εγραψα οκ τον αυτοσωμικο τροπο ομως αν μελετησουμε τις φαινοτυπικες αναλογιες για το χαρακτηριστικο ως προς το φυλο αλλα και ανεξαρτητα του φυλου βγαινει οτι η ιδια αναλογια απο οτι θυμαμαι αρα ειπα δεν επρηρεαζει το φυλο την κληρονομηση οπωτε δεν ειναι φυλοσυνδετο. Ετσι ειχα μαθει τωρα αμα μου το παρουν λαθος θα διαμαρτυρηθω στο φροντιστηριο![]()

Guest 845212
Επισκέπτης

Sky'sTheLimit
Νεοφερμένο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Νομιζω ολα σωστα αλλα αμφιβαλω σε ενα θεμα στο γ2. Εγραψα οκ τον αυτοσωμικο τροπο ομως αν μελετησουμε τις φαινοτυπικες αναλογιες για το χαρακτηριστικο ως προς το φυλο αλλα και ανεξαρτητα του φυλου βγαινει οτι η ιδια αναλογια απο οτι θυμαμαι αρα ειπα δεν επρηρεαζει το φυλο την κληρονομηση οπωτε δεν ειναι φυλοσυνδετο. Ετσι ειχα μαθει τωρα αμα μου το παρουν λαθος θα διαμαρτυρηθω στο φροντιστηριο![]()
Δεν νομίζω ότι έχει σχέση αυτό, έχει πράγματι μια λογική έτσι όπως το λες αλλά το γεγονός ότι δεν φαίνεται να επηρεάζει το φύλο τον τρόπο με τον οποίο κληρονομούνται, δεν συνεπάγεται και τον αποκλεισμό της πιθανότητας. Αν κατάλαβα δηλαδή σωστά αυτά που λες. Απ'την στιγμή που έβγαινε με φυλοσύνδετο έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να τα γράψουμε
Guest 845212
Επισκέπτης

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.