αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Tελικα δεν ειμαι μονο εγω ατσουμπαλος,ολη τη χρονια προσπαθω να μη κανω λαθη απροσεξιας και εν μερη τα καταφερα σε ολα τα διαγωνισματα.Τωρα στις πανελληνιες μετραω 2/2 λαθη απροσεξιας εκθεση και φυσικη.
Σε καταλαβαίνω. Και μένα ο αδερφός σου κάνει πολλά λάθη. Ετυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα και πάω για 19.8 φυσική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeChalkis
Νεοφερμένο μέλος

Πιστευω 2 με 3 μορια max εσυ ποσο νομιζεις οτι θα επρεπε να σου κοψει?Στο Γ4 στο ποσοστο εγραψα κανονικα τον τυπο Κτελ-Καρχ/Καρχ 100% αλλα στο Καρχ αντικατεστησα καταλαθος την ταχυτητα τη τελικη.Ποσο μπορουν να μου κοψουν απο αυτο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστευω 2 με 3 μορια max εσυ ποσο νομιζεις οτι θα επρεπε να σου κοψει?
σε ποιον αναφέρεσαι; γιανα βλέπουμε και τα λόγια αυτού στον οποίο αναφέρεσαι, πάτα "παράθεση" κάτω από το μήνυμα του.
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ξέρω αν Ρωτάς εμένα..:-P μπερδεύτηκα χαχαΠιστευω 2 με 3 μορια max εσυ ποσο νομιζεις οτι θα επρεπε να σου κοψει?
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

όλο θα του το κόψουν.Πιστευω 2 με 3 μορια max εσυ ποσο νομιζεις οτι θα επρεπε να σου κοψει?
GeorgeChalkis
Νεοφερμένο μέλος

Γιατι? η φυσικη του ειναι σωστη...αλλο αν μπερδευτηκε στην αντικαταστασηόλο θα του το κόψουν.
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι? η φυσικη του ειναι σωστη...αλλο αν μπερδευτηκε στην αντικατασταση
Έχω ρωτήσει καθηγητές. Επειδή ήταν εύκολα τα θέματα, θα του το κόψουν όλο. Μπορεί να του κόψουν λίγο και από το παραπάνω.
GeorgeChalkis
Νεοφερμένο μέλος

Έχω ρωτήσει καθηγητές. Επειδή ήταν εύκολα τα θέματα, θα του το κόψουν όλο. Μπορεί να του κόψουν λίγο και από το παραπάνω.
7 μορια για μια λαθος αριθμητικη αντικατασταση?δηλαδη για μιση σειρα απαντηση να του καψει το γραπτο?
αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος

7 μορια για μια λαθος αριθμητικη αντικατασταση?δηλαδη για μιση σειρα απαντηση να του καψει το γραπτο?
Ρε φίλε τι να σου πω. Είπαμε, ήταν εύκολα τα θέματα. Ας μην έκανε λάθος.
panagiotis23
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Προσωπικά ειχα τελειώσει 1,5 ώρα νωριτερα(και τα έγραφα και υπεραναλυτικα)και απλά στο υπόλοιπο της ωρας τα διπλοτσεκαρα για λεπτομέρειες ..
Νιωθω οτι και στην έκθεση τα πήγα πολύ καλά ...
Μακαρι και στα επόμενα μαθήματα να τα παω εξίσου καλά..
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω με βαση τα παραπανω καλως συμπεραίνω ότι πολλοί λόγω απροσεξιών και αριθμητικών λαθών θα χάσουν μορια. Και μην γελιέστε γιατί στα εύκολα θέματα είναι τσεκουράτοι οι εξεταστές και με το παραμικρό λαθος κόβουν. Εκει θα φανουν οι αριστοι.
Μα ετσι ειναι ακριβως

semi
Νεοφερμένο μέλος

StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος

με αυτά που βλέπω νιώθω ανασφάλεια με το 18-19 που έχω γράψει!!![]()
Μια χαρα τελεια , να εισαι υπερηφανη για τον εαυτο σου

Καλη σου συνεχεια, δυναμη και χαμογελο

semi
Νεοφερμένο μέλος

είχα δουλέψει πολύ φυσική... θα έπρεπε να είχαν σεβαστεί τον κόπο ορισμένων.. Αλλά ναι έχεις δίκιο, χαμόγελο και θα δούμε στη συνέχεια τι θα συμβεί!Μια χαρα τελεια , να εισαι υπερηφανη για τον εαυτο σουΚαι γω τα γραφω απο μια δικη μου οπτικη γιατι ξερω ποσα ειχα δωσει στη φυσικη και ειχα στο χερι μου να μη χασω τη λεπτομερεια
Καλη σου συνεχεια, δυναμη και χαμογελο![]()

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος

petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος

semi
Νεοφερμένο μέλος

ο καθηγητής μου στο σχολείο μέχρι πριν 3 χρόνια ήταν διορθωτής πανελληνίων και μας εξήγησε ότι αν κάποια τιμή από προηγούμενο ερώτημα επηρεάζει επόμενο δεν κόβονται μονάδες για τη σκέψη αλλά μόνο για το αποτέλεσμα, το οποίο είναι και το δίκαιο!!Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...έγραψα και στην άλλη σελίδα στο Γ θέμα πήρα θμκε αλλά για κάποιον λόγο δεν είδα ότι φεύγουν οι μάζες από τα δύο μέλη και μετά πήρα τους τύπους της ελαστικής και τεσπα βρήκα κάποιες ταχύτητες όχι αυτές π ζητούσε...Όπως καταλαβαίνεται αυτή η βλακεία μου επηρέασε και τα άλλα ερώτημα του Γ θέματος που ενώ έπαιρνα σωστά ξέρω γω φυσικούς τύπους και λογική δεν έβγαλα τα σωστά νούμερα...θα πάρω τπτ?? Δλδ ο εξεταστής κάπου είχα ακούσει πως για κάθε βήμα Π κάνεις προς την λύση σωστό βήμα από φυσικής άποψης σε πριμοδοτεί..ισχυει ή έχετε Γεια βρυσουλες??
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος

ο καθηγητής μου στο σχολείο μέχρι πριν 3 χρόνια ήταν διορθωτής πανελληνίων και μας εξήγησε ότι αν κάποια τιμή από προηγούμενο ερώτημα επηρεάζει επόμενο δεν κόβονται μονάδες για τη σκέψη αλλά μόνο για το αποτέλεσμα, το οποίο είναι και το δίκαιο!!
Άρα κάτι θα πάρω και από τα άλλα για την σκέψη και μεθοδολογία...γτ ρε γαμωτο είναι εντελώς χαζό λάθος και απορώ με τον εαυτό μ πώς το έκανα πραγματικά...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.