Δεν είδα καν ασκήσεις/κείμενο, τίποτα άλλο γενικά εκτός απ' τον τίτλο και την έκθεση. Τέχνη που, εντάξει, ευκολάκι χαλαρά με την έννοια ότι μπορείς άνετα να γράψεις πέντε πράγματα και να τα φέρεις όπως θες εκεί που θες, και φαντάζομαι και το κείμενο δίνει τροφή για σκέψη, επιχειρήματα, μπλα μπλα. Καλό ήταν, μπράβο.
Τώρα από κει και πέρα φάσεις του στιλ
-5 μονάδες για εκφώνηση/αποφώνηση, -15 μονάδες για παραγραφοποίηση, -40 μονάδες για το χρώμα του στιλό μου φαίνονται εντελώς άκυρες τώρα, σ' αυτό το θέμα, σ' αυτό το μάθημα. Γράψατε, κοιτάξτε να χαλαρώσετε λίγο σήμερα, ξεχνάτε το ΣΥΜΠΑΝ που 'χει να κάνει με την έκθεση μετά και κοιτάτε τα επόμενα.Τέλος.
Πέρσι είχε πέσει μια άσκηση με χαρακτηρισμό συλλογισμού νομίζω, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων που 'ταν αμφίσημο, είχε μεγάλες διαφορές ο κόσμος δηλαδή, οι μισοί το ένα κι οι μισοί το άλλο, good times. Η φιλόλογός μου και παιδιά στο φροντιστήριο είχαν βάλει άλλο απ' αυτό που 'χα βάλει εγώ, και μιλάμε για αρκετές μονάδες θυμάμαι, νομίζω. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι το άμεσο περιβάλλον μου έλεγε ότι μάλλον τον ήπια στην άσκηση.
Ναι, OK, φανταστείτε τι έγινε.
Γι' αυτό δεν ασχολείστε με βαθμολογίες σε τόση λεπτομέρεια τώρα, και φιλολόγους να φέρετε θ' ακούσετε 7 διαφορετικούς τρόπους διόρθωσης απλά μ' ένα τετράδιο σημειώσεων (get the hint?) να τους συνδέει όλους κάπου στη μέση. Χρησιμοποιείστε το χρόνο σας για τα επόμενα, μην ακούτε βλακείες. Καλή συνέχεια μάγκες.