[2025] Προβλέψεις για το θέμα της Έκθεσης!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.769 μηνύματα.
Για ρίξτε ιδέες!
Σε τι θεματολογία λέτε ότι θα κινείται το φετινό θέμα της έκθεσης των πανελλήνιων;

Ιδανικά προτείνετε θέματα σε σειρά πιθανότητας (που πιστεύετε) και ιδανικά όχι πάνω από top-3 αριθμητικά. ;)

Όποιος το βρει κερδίζει γλειφιτζούρι. :ok::happy:

Παιδιά θα μπει σίγουρα να γράψουμε περίληψη και λογοτεχνικό. Μετά ίσως να μας ζητήσουν να γράψουμε μια έκθεση η 2-3 λεξιλογικες. Ελπίζω να βοήθησα 💓

Για ρίξτε ιδέες!
Σε τι θεματολογία λέτε ότι θα κινείται το φετινό θέμα της έκθεσης των πανελλήνιων;

Ιδανικά προτείνετε θέματα σε σειρά πιθανότητας (που πιστεύετε) και ιδανικά όχι πάνω από top-3 αριθμητικά. ;)

1. Δημοκρατία
2. Γλωσσομάθεια
3. Οδική συμπεριφορά

Για ρίξτε ιδέες!

1: τεχνητή νοημοσύνη, τεχνολογία, κλωνοποίηση
2: κοινωνικός κομφορμισμός
3: θεσμός οικογένειας

Κοινωνικη Βια ?..αποτελεσμα καταρευσης παραδοσιακων αξιων ή μιμητισμός εξωγενων συμπεριφορων.

Δυνατά θέματα... Πλήν της κλωνοποίησης :P
Την κλωνοποίηση την είπα γιατί πριν λίγους μήνες άκουσα για τον ανταρολυκο (dire wolf) που επανέφεραν επιστήμονες, με απώτερο στόχο την επαναφορά των μαμούθ... Αρκετά ενδιαφέρον το ηθικό ζήτημα

Την κλωνοποίηση την είπα γιατί πριν λίγους μήνες άκουσα για τον ανταρολυκο (dire wolf) που επανέφεραν επιστήμονες, με απώτερο στόχο την επαναφορά των μαμούθ... Αρκετά ενδιαφέρον το ηθικό ζήτημα
Δε ξερω γιατί, αλλά απο πέρσυ μου έχει κολλήσει στο κεφάλι μου η Δημοκρατία, ευρωπαϊκή ένωση, σεβασμός διαφορετικότητας κλπ, ειδικά με την είσοδο 4 εθνικιστικών κομμάτων στη βουλή και την άνοδο της ακροδεξιας στις ευρωπαικες εκλογές... :pardon:

Δε ξερω γιατί, αλλά απο πέρσυ μου έχει κολλήσει στο κεφάλι μου η Δημοκρατία, ευρωπαϊκή ένωση, σεβασμός διαφορετικότητας κλπ, ειδικά με την είσοδο 4 εθνικιστικών κομμάτων στη βουλή και την άνοδο της ακροδεξιας στις ευρωπαικες εκλογές..
Ευρωπαϊκή Ένωση και παγκοσμιοποίηση προσωπικά μου φαίνεται χλωμό γιατί μπήκε στον ΟΕΦΕ τα Χριστούγεννα, και συνήθως ο,τι μπαίνει ΟΕΦΕ θεωρείται καμένο για αυτή τη χρονιά. Θα μπορούσε όμως, who knows

Σχέση ανθρώπου με ζώα :dog:

περυσι ηταν σχεδον σίγουρο ότι θα έπεφτε αυτό , όλοι το λέγανε! και τελικα έπεσε τελειως ασχετο θεμα...
Εννοείται πως θα άλλαζε το θέμα.
Το να συζητάνε ΌΛΟΙ για ενα συγκεκριμένο θέμα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να καεί

Εννοείται πως θα άλλαζε το θέμα.
Το να συζητάνε ΌΛΟΙ για ενα συγκεκριμένο θέμα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να καεί
γενικα τα τελευταια χρονια το εχουν γυρίσει και βάζουν λίγοτερο προβλέψιμα θέματα που βασίζονται περισσότερο σε εμπειρίες

Εγώ θα πω:
1. Μοναξιά
2. Μουσική και εγκληματικότητα
3. Τεχνολογία
4. Αναπηρία και η θέση των ΑμεΑ στην κοινωνία

Μαντεύω:
- Τεχνητή νοημοσύνη
- Αθλητισμός
- Οικολογικό Πρόβλημα
- Διαδίκτυο
- Παραβατικότητα ανηλίκων; (ίσως)
- Λογοτεχνία, Τέχνη