[2014] Πρωτοετείς

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λιγα πραγματαα...ευτυχως εχω τον κολλητο μου που περασαμε στην ιδια πολη και ολα καλα!

εγω κανεναν ακομηη :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρωτο μαθημα σημερα και ολα μου φανηκαν πολυ...αδιαφορα. Το βιολογικο ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα σκεφτομαι συνεχως μηπως ηταν λαθος τελικα.
Ξερω οτι ειναι εισαγωγικα μαθηματα, αλλα ανησυχω που δε μου κανουν κανενα κλικ (ειδικα η ζωολογια που νομιζα οτι με ενδιαφερει). Μακαρι να ειναι προσωρινο.. :/: Κανενας αλλος με ανησυχιες?:redface:

αχ εισαι τυχερη μονο και μονο επειδη εχεις μαθηματα σχετικα με τη σχολη σου.... τι να πουμε και εμεις που εχουμε μονο μαθηματικα-φυσικη-χημεια!:(

παιδια ξερει κανενας απο ποτε μπορουμε να δηλωσουμε συγγραματα στον ευδοξο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Αρχίσαμε με σχολική ψυχολογία.... πολύ ενδιαφέρον μάθημα :) είχαμε και νεώτερη ευρωπαϊκή ιστορία αλλά, μετά το πέρας μιας ώρας αναμονής, μας ενημέρωσαν πως τελικά το μάθημα δεν θα γίνει :P

Φίλη και εγώ τα ίδια. Δηλαδή είμασταν στις ίδιες αίθουσες :P

μαρεσουν ΤΟΣΟ τα μαθηματα :)
εσενα?πως παει?στα αρχαια εχετε ασκηση?εμεις ναι!

Ναι ωραία είναι...αλλά πολύ δύσκολα :/ Εμείς έχουμε κάνει Γλωσσολογία, Λατινικά, Λαογραφία, Λογοτεχνία, Βυζαντινή Φιλολογία, Αρχαία Θεματογραφία και Ηρόδοτο...εσείς;;;; Εμένα από αυτά μόνο η Βυζαντινή Φιλολογία δε μ'αρέσει...γιατί ποτέ δε μου άρεσε αυτή η εποχή!!! και ναι έχουμε διάβασμα..:/ δεν ξέρω πώς ακριβώς θα στρωθώ..μου φαίνεται δύσκολο :hmm:

Ναι ωραία είναι...αλλά πολύ δύσκολα :/ Εμείς έχουμε κάνει Γλωσσολογία, Λατινικά, Λαογραφία, Λογοτεχνία, Βυζαντινή Φιλολογία, Αρχαία Θεματογραφία και Ηρόδοτο...εσείς;;;; Εμένα από αυτά μόνο η Βυζαντινή Φιλολογία δε μ'αρέσει...γιατί ποτέ δε μου άρεσε αυτή η εποχή!!! και ναι έχουμε διάβασμα..:/ δεν ξέρω πώς ακριβώς θα στρωθώ..μου φαίνεται δύσκολο :hmm:

ειναι νωρις ακομαα..σιγα-σιγα θα στρωθουμε!

ειναι νωρις ακομαα..σιγα-σιγα θα στρωθουμε!

χαχα μετά από τόσες διακοπές ..άντε να ανοίξεις βιβλίο..συνήθισα στο καθισιό!!! :P πρέπει όμως λίγο λίγο για να μην μας πέσουν όλα μαζί σε λίγους μήνες...

χαχα μετά από τόσες διακοπές ..άντε να ανοίξεις βιβλίο..συνήθισα στο καθισιό!!! :P πρέπει όμως λίγο λίγο για να μην μας πέσουν όλα μαζί σε λίγους μήνες...

εε ναι..και εγω προσπαθω να βρω ορεξη,αλλα δενν......

https://www.facebook.com/groups/299618923552119/

γκρουπακι για πρωτοετεις μηχανολογους ;)

Χημικό Πάτρας! Και αρχίζει να μου αρέσει πολύ! :D

Καλησπέρα σε όλους γνωρίζει κανείς πότε θα υποδεχτούν εμάς τους πρωτοετείς φοιτητές απο το ΕΚΠΑ???
Στην ΑΣΟΕΕ ξεκινούν στις 13/10;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back