GiorGia
Νεοφερμένο μέλος

α! και εγωωωω!!!!!62ος Ιατρική Ιωαννίνων με 19166

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
microbio
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πέρασα Βιολογία Θεσσαλονίκης με 18.826. Δεν ξέρω σειρά αλλά δεν θα πάω.Θα πάω στην περυσινή επιλογή Νοσηλευτικής Α. Ε. Ι Αθήνας.![]()
Γιατί βρε συ να μην πας? Η σχολή είναι πολύ καλή, απ' ότι έχω ακούσει, κ τα μαθήματα πολύ ενδιαφέροντα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorGia
Νεοφερμένο μέλος

δεν εισαι αποφοιτη! φοιτητρια εισαιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κ εγώ βιολογία πέρασα αλλά στην Αθήνα
Γιατί βρε συ να μην πας? Η σχολή είναι πολύ καλή, απ' ότι έχω ακούσει, κ τα μαθήματα πολύ ενδιαφέροντα...

j_giannis
Νεοφερμένο μέλος

γιατι δεν εβαλες λογιστικη και χρηματοοικονομικη??οικονομικών επιστημών Μακεδονιας με 18.616![]()
komborimon
Νεοφερμένο μέλος

ωραία...τα λέμε στην ξάνθη...
Και γω ΗΜΜΥ Ξάνθης. Έτσι να μαζευόμαστε πολλοι ...

Κανένας άλλος ή άλλη ??
foreverfreak
Διάσημο μέλος

In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Aπ'οτι βλεπω ειμαστε παρα πολλοι που περναμε Ξανθη, Κομοτηνη και Αλεξανδρουπολη, οποτε προβλεπεται να περασουμε πολυ καλα!!
έέέέέέέέέέτσι...
άντε να μαζεύονται τα παιδιά του Δημοκρίτειου...
georgepaphmty
Νεοφερμένο μέλος

ψαχνω συμφοιτητεσ!!!ασ με κανουν προσθηκη ως φιλο
maraki love
Διάσημο μέλος

έέέέέέέέέέτσι...
άντε να μαζεύονται τα παιδιά του Δημοκρίτειου...
:iagree::iagree:

georgepaphmty
Νεοφερμένο μέλος

και γω πατρα ημτυ!!!46ος θα μαστε συμφοιτητεςςςς!!!εγώ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρας
με 18859 μορια
σειρά: 100η στις 230 θέσεις

-----------------------------------------
ΗΜΤΥ Πατρας 165ος
Να ρωτησω και κατι αλλο
τα πρωτα και δευτερα εξαμηνα ειναι μονο για τα ΤΕΙ?
και γω στην ιδια!!!θα μαστε συμφοιτητες!!!εγω 46ος
και γω ημτυ!!!θα μαστε συμφοιτητες!!!ημτυ πατρας!κανενας συμφοιτητης-συμπολιτης?
θα μαστε συμφοιτητες και γω ημτυ με 19033!!!Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πάτρας με 18.797
![]()
foula
Νεοφερμένο μέλος

Αααα, είσαι τρελός;;; Να πας Βιολογία, άσε τη Νοσηλευτική! Πήγαινε παιδί μου να σπουδάσεις μια επιστήμη, τι θέλεις, να τελειώσεις νοσηλευτική και να σε παίρνουν δήθεν για δοκιμαστικά σε νοσοκομεία και να μένεις απλήρωτος;; Να πας Βιολογία, και μετά ένα καλό μεταπτυχιακό και ανοίγεις τους ορίζοντές σου, μην είσαι χαζός, με το συμπάθειο!Εγώ πέρασα Βιολογία Θεσσαλονίκης με 18.826. Δεν ξέρω σειρά αλλά δεν θα πάω.Θα πάω στην περυσινή επιλογή Νοσηλευτικής Α. Ε. Ι Αθήνας.![]()

xristos91
Νεοφερμένο μέλος

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πάτρας με 18.797
![]()
την ιδια σχολη με τα ιδια ακριβως μορια!!και θεση επιτυχιας 128!

Darkness
Περιβόητο μέλος

Συμφωνω με την Φωτεινη...Αααα, είσαι τρελός;;; Να πας Βιολογία, άσε τη Νοσηλευτική! Πήγαινε παιδί μου να σπουδάσεις μια επιστήμη, τι θέλεις, να τελειώσεις νοσηλευτική και να σε παίρνουν δήθεν για δοκιμαστικά σε νοσοκομεία και να μένεις απλήρωτος;; Να πας Βιολογία, και μετά ένα καλό μεταπτυχιακό και ανοίγεις τους ορίζοντές σου, μην είσαι χαζός, με το συμπάθειο!![]()
Βιολογια με τα χιλια..:no1:
Σου προτεινω να το σκεφτεις πολυ καλα πριν παρεις την τελικα αποφαση..
Ψαξε τα παντα..Σιγουρη θα βρεις και θα επιλεξεις το καλυτερο..
maraki love
Διάσημο μέλος

Συμφωνω με την Φωτεινη...
Βιολογια με τα χιλια..:no1:
Σου προτεινω να το σκεφτεις πολυ καλα πριν παρεις την τελικα αποφαση..
Ψαξε τα παντα..Σιγουρη θα βρεις και θα επιλεξεις το καλυτερο..
:iagree:
Ο κλάδος της βιολογίας έχει πολύ περισσότερες προοπτικές απ'ότι η νπσηλευτική,αναλόγως βέβαια και με ποιο αντικείμενο θα σου άρεσε να ασχοληθείς!! Εγώ βιολογία θα διάλεγα,νομίζω πως είναι και πιο ενδιαφέρουσα σχολή!

lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina8888
Νεοφερμένο μέλος

GiorGia
Νεοφερμένο μέλος

kwstasna
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω πολυ τους δημιουργους του site αλλα και ολα τα παιδια για την βοηθεια!
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατι δεν εβαλες λογιστικη και χρηματοοικονομικη??
προφανως ειναι εικονικοι οι 120 που περασαν σ'αυτο το τμημα εκτος απο 2(ενας ειμαι εγω ...) γιατι αλλους δεν εχω βρει πουθενα ...
Μπορει τωρα στις εγγραφες να συναντησω κανενα ...
j_giannis
Νεοφερμένο μέλος

προφανως ειναι εικονικοι οι 120 που περασαν σ'αυτο το τμημα εκτος απο 2(ενας ειμαι εγω ...) γιατι αλλους δεν εχω βρει πουθενα ...
Μπορει τωρα στις εγγραφες να συναντησω κανενα ...
sosat ποτε θα πας για την εγγραφη??? 108 ειναι τα ατομα στο πα.μακ τελικα ετσι ελεγε η εφημεριδα....δαλαδη οι 8εσεις ηταν 108 και οχι 120....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.