MarakiG
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smartkid1
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό πότε καθιερώθηκε;Πριν 3 χρόνια ίσχυε;;
Ναι...Ισχυε.Βασικα ισχυει απο το 2004.Αλλα δυστηχως δεν ιεναι καθολου συνεπεις....
-----------------------------------------
ρε παιδιά,εγώ που έβγαλα 20 στην Β' & Γ' Γυμνασίου δε δικαιούμαι laptop???
Νομιζω (χωρις να ειμαι και εντελως σιγουρη)για την Β και Γ Γυμνασιου ισχυε μονο την πρωτη φορα δλδ το 2004.Τωρα ομως ισχυει μονο για τους πρωτους μαθητες της Α Γυμνασιου....
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

smartkid1
Νεοφερμένο μέλος

Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλα ναι από τέτοια άλλο τπτ!!μαφού κ εγώ μετά από 3 χρόνια περίπου το πήρα..δεν πάνε καλά!!!τελείως ανοργάνωτοι...Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας

smartkid1
Νεοφερμένο μέλος

Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

:bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree:Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελβίρα40308
Νεοφερμένο μέλος

Αίτνα
Νεοφερμένο μέλος

Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο.....ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.