MarakiG Νεοφερμένο μέλος Η MarakiG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:27 Η MarakiG έγραψε: #21 19-09-09 21:27 Αυτό πότε καθιερώθηκε;Πριν 3 χρόνια ίσχυε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο 1994kc έγραψε: #22 19-09-09 23:49 ρε παιδιά,εγώ που έβγαλα 20 στην Β' & Γ' Γυμνασίου δε δικαιούμαι laptop??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η smartkid1: #23 20-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από MarakiG: Αυτό πότε καθιερώθηκε;Πριν 3 χρόνια ίσχυε;; Click για ανάπτυξη... Ναι...Ισχυε.Βασικα ισχυει απο το 2004.Αλλα δυστηχως δεν ιεναι καθολου συνεπεις.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: ρε παιδιά,εγώ που έβγαλα 20 στην Β' & Γ' Γυμνασίου δε δικαιούμαι laptop??? Click για ανάπτυξη... Νομιζω (χωρις να ειμαι και εντελως σιγουρη)για την Β και Γ Γυμνασιου ισχυε μονο την πρωτη φορα δλδ το 2004.Τωρα ομως ισχυει μονο για τους πρωτους μαθητες της Α Γυμνασιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #24 20-09-09 14:25 στην πρώτη γυμνασίου είχαμε ισοβαθμίσει 2 παιδιά πρώτοι, μας είπαν συγχαρητήρια κλπ κλπ κλπ μπράβο και θα σας ειδοποιήσουμε για το λάπτοπ και μετα? τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:44 Η smartkid1: #25 22-09-09 13:44 Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Ειρηνάκι έγραψε: #26 22-09-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Click για ανάπτυξη... καλα ναι από τέτοια άλλο τπτ!!μαφού κ εγώ μετά από 3 χρόνια περίπου το πήρα..δεν πάνε καλά!!!τελείως ανοργάνωτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:59 Η smartkid1: #27 23-09-09 20:59 Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Ειρηνάκι έγραψε: #28 23-09-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό πότε καθιερώθηκε;Πριν 3 χρόνια ίσχυε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:49 Ο 1994kc έγραψε: #22 19-09-09 23:49 ρε παιδιά,εγώ που έβγαλα 20 στην Β' & Γ' Γυμνασίου δε δικαιούμαι laptop??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η smartkid1: #23 20-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από MarakiG: Αυτό πότε καθιερώθηκε;Πριν 3 χρόνια ίσχυε;; Click για ανάπτυξη... Ναι...Ισχυε.Βασικα ισχυει απο το 2004.Αλλα δυστηχως δεν ιεναι καθολου συνεπεις.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: ρε παιδιά,εγώ που έβγαλα 20 στην Β' & Γ' Γυμνασίου δε δικαιούμαι laptop??? Click για ανάπτυξη... Νομιζω (χωρις να ειμαι και εντελως σιγουρη)για την Β και Γ Γυμνασιου ισχυε μονο την πρωτη φορα δλδ το 2004.Τωρα ομως ισχυει μονο για τους πρωτους μαθητες της Α Γυμνασιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #24 20-09-09 14:25 στην πρώτη γυμνασίου είχαμε ισοβαθμίσει 2 παιδιά πρώτοι, μας είπαν συγχαρητήρια κλπ κλπ κλπ μπράβο και θα σας ειδοποιήσουμε για το λάπτοπ και μετα? τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:44 Η smartkid1: #25 22-09-09 13:44 Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Ειρηνάκι έγραψε: #26 22-09-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Click για ανάπτυξη... καλα ναι από τέτοια άλλο τπτ!!μαφού κ εγώ μετά από 3 χρόνια περίπου το πήρα..δεν πάνε καλά!!!τελείως ανοργάνωτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:59 Η smartkid1: #27 23-09-09 20:59 Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Ειρηνάκι έγραψε: #28 23-09-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά,εγώ που έβγαλα 20 στην Β' & Γ' Γυμνασίου δε δικαιούμαι laptop??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η smartkid1: #23 20-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από MarakiG: Αυτό πότε καθιερώθηκε;Πριν 3 χρόνια ίσχυε;; Click για ανάπτυξη... Ναι...Ισχυε.Βασικα ισχυει απο το 2004.Αλλα δυστηχως δεν ιεναι καθολου συνεπεις.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: ρε παιδιά,εγώ που έβγαλα 20 στην Β' & Γ' Γυμνασίου δε δικαιούμαι laptop??? Click για ανάπτυξη... Νομιζω (χωρις να ειμαι και εντελως σιγουρη)για την Β και Γ Γυμνασιου ισχυε μονο την πρωτη φορα δλδ το 2004.Τωρα ομως ισχυει μονο για τους πρωτους μαθητες της Α Γυμνασιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #24 20-09-09 14:25 στην πρώτη γυμνασίου είχαμε ισοβαθμίσει 2 παιδιά πρώτοι, μας είπαν συγχαρητήρια κλπ κλπ κλπ μπράβο και θα σας ειδοποιήσουμε για το λάπτοπ και μετα? τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:44 Η smartkid1: #25 22-09-09 13:44 Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Ειρηνάκι έγραψε: #26 22-09-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Click για ανάπτυξη... καλα ναι από τέτοια άλλο τπτ!!μαφού κ εγώ μετά από 3 χρόνια περίπου το πήρα..δεν πάνε καλά!!!τελείως ανοργάνωτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:59 Η smartkid1: #27 23-09-09 20:59 Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Ειρηνάκι έγραψε: #28 23-09-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MarakiG: Αυτό πότε καθιερώθηκε;Πριν 3 χρόνια ίσχυε;; Click για ανάπτυξη... Ναι...Ισχυε.Βασικα ισχυει απο το 2004.Αλλα δυστηχως δεν ιεναι καθολου συνεπεις.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: ρε παιδιά,εγώ που έβγαλα 20 στην Β' & Γ' Γυμνασίου δε δικαιούμαι laptop??? Click για ανάπτυξη... Νομιζω (χωρις να ειμαι και εντελως σιγουρη)για την Β και Γ Γυμνασιου ισχυε μονο την πρωτη φορα δλδ το 2004.Τωρα ομως ισχυει μονο για τους πρωτους μαθητες της Α Γυμνασιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Δαλιδά έγραψε: #24 20-09-09 14:25 στην πρώτη γυμνασίου είχαμε ισοβαθμίσει 2 παιδιά πρώτοι, μας είπαν συγχαρητήρια κλπ κλπ κλπ μπράβο και θα σας ειδοποιήσουμε για το λάπτοπ και μετα? τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:44 Η smartkid1: #25 22-09-09 13:44 Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Ειρηνάκι έγραψε: #26 22-09-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Click για ανάπτυξη... καλα ναι από τέτοια άλλο τπτ!!μαφού κ εγώ μετά από 3 χρόνια περίπου το πήρα..δεν πάνε καλά!!!τελείως ανοργάνωτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:59 Η smartkid1: #27 23-09-09 20:59 Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Ειρηνάκι έγραψε: #28 23-09-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στην πρώτη γυμνασίου είχαμε ισοβαθμίσει 2 παιδιά πρώτοι, μας είπαν συγχαρητήρια κλπ κλπ κλπ μπράβο και θα σας ειδοποιήσουμε για το λάπτοπ και μετα? τίποτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:44 Η smartkid1: #25 22-09-09 13:44 Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Ειρηνάκι έγραψε: #26 22-09-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Click για ανάπτυξη... καλα ναι από τέτοια άλλο τπτ!!μαφού κ εγώ μετά από 3 χρόνια περίπου το πήρα..δεν πάνε καλά!!!τελείως ανοργάνωτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:59 Η smartkid1: #27 23-09-09 20:59 Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Ειρηνάκι έγραψε: #28 23-09-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Ειρηνάκι έγραψε: #26 22-09-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Click για ανάπτυξη... καλα ναι από τέτοια άλλο τπτ!!μαφού κ εγώ μετά από 3 χρόνια περίπου το πήρα..δεν πάνε καλά!!!τελείως ανοργάνωτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:59 Η smartkid1: #27 23-09-09 20:59 Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Ειρηνάκι έγραψε: #28 23-09-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Δεν προκειται να τα παρουμε ποτε!!!!Τωρα κιολας αν αλλαξει κυβερνηση.....αντε γεια...ουτε στα ονειρα μας Click για ανάπτυξη... καλα ναι από τέτοια άλλο τπτ!!μαφού κ εγώ μετά από 3 χρόνια περίπου το πήρα..δεν πάνε καλά!!!τελείως ανοργάνωτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smartkid1 Νεοφερμένο μέλος Η smartkid1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:59 Η smartkid1: #27 23-09-09 20:59 Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Ειρηνάκι έγραψε: #28 23-09-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:17 Η Ειρηνάκι έγραψε: #28 23-09-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smartkid1: Αυριο παιρνω επιτελους το λαπτοπ...Μετα απο τρια χρονια το θυμηθηκαν!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να το παρουν (οσοι δεν το εχουν παρει αομα) συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... :bravo::bravo:πάντα τέτοια smartkid!!!άντε βρε παιδιά μακάρι να το πάρετε κ οι υπόλοιποι που το δικαιούστε!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελβίρα40308 Νεοφερμένο μέλος Η Ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 20:23 Η Ελβίρα40308: #29 08-10-09 20:23 ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αίτνα Νεοφερμένο μέλος Η ΄Οπως και της γιαγιάς :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:03 Η Αίτνα έγραψε: #30 14-10-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ελβίρα: ήμουν και εγώ και με βράβευσε ο σπηλιωτόπουλος αλλά δεν το βιντεοσκοπήσαμε τελικα! (κριμα...) Click για ανάπτυξη... Σε θυμάμαι!!!!!Αλλά μωρέ κρίμα που δεν το βγάλαμε σε βίντεο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.