[2008] Σε ποια σχολή περάσατε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά, δεύτερο πτυχίο... βαριέσαι;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1ον:Μη γραφεις greeklish
2ον:Που κολαει αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι εμεις Τοπογραφοι Μηχανικοι 6/10

Οντως!!6/10!!!Και θα ειμαστε συμφοιτητές αγαπητεεε!!!:)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί με έχει πιάσει άγχος???
Τα μαθήματα στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό ΑΠΘ πότε αρχίζουν???? Κάποιος είχε πει 29/9 και έπαθα 3-4 απανωτά εγκεφαλικά γιατί μέχρι χθες ήμουν ταξίδι και μόλιες χτες το βράδυ γύρισα στη βάση μου.... Αληθεύει??? Ξέρει κανείς περισσότερα??
Τα μαθήματα όντως άρχισαν τη Δευτέρα και ήταν σημαντική η παρουσία εκεί για να σχηματίσεις άποψη για τα 5-8 μαθήματα που θα διαλέξεις από τα 21...
Εγώ τα παρακολούθησα τα περισσότερα αν χρειαστείς βοήθεια πες μου.Προσοχή όμως:Οι δηλώσεις γίνονται μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Εγώ πέρασα ψυχολογία παντείου.:)

εγω Η.Μ. στο μετσοβιο

τι εχει γινει ρε παιδια? μ φαινεται πως πρεπει να αλλαξουμε το ονομα του φορουμ σε 'το στεκι των ημμυ' η κατι αλλο...

πο ρε κόλλημα ο ribo.....υπάρχουν κι άλλες σχολές!!!!!!!το ημ δν ειναι το παν μπράβο σ π περασες αλλα μν κανεις κι ετσι!

Περασε ημμυ αλλα οχι ΕΜΠ.Απλα πηρε μεταγραφη και κορδωνεται

Τίποτα απ' τα 2. Πιτσιρίκι Β' λυκείου είναι.

Η κοινωνιολογιας αθηνας η συστηματων πληροφορησης....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω περασει φιλοσοφικη Πατρας αλλα ξαναδινω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back