xasma
Νεοφερμένος
Η απολυτη κολοφαρδία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειμουν 1300 μορια κάτω απο την σχολή και αυτή έπεσε 1600!!!!!!
και δεν ειναι μόνο αυτό δήλωσα 5 σχολές όλες και όλες και από αυτές έ[ιανα μόνο 1 και όλες έπεσαν πάνω απο 1000 μορια
μια απο αυτές έπεσε 2200 χαχαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lina_18
Νεοφερμένος
Εγω μενω στην Αρτα
σπουδαζεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karamazof53
Νεοφερμένος
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω δεν βλεπω κανενα συνφοιτητη μου.Αλλωστε στη σχολη μου θα ειμαστε μονο 63 πρωτοετεις!!!Δεν πειραζει ομως,βλεπω αρκετους στο πολυτεχνειο ΑΠΘ οποτε θα γνωριστουμε!!!!!!
Σε ποιά σχολή περνάς karamazof53?
karamazof53
Νεοφερμένος
demary
Νεοφερμένος
Vorbulon
Νεοφερμένος
Συγχαρητηρια σε ολους παιδια!!!Καλες μας σπουδες!!
Εγω περασα πολιτικους μηχανικους ΕΜΠ κ απο οτι βλεπω gregoire ειμαστε οι μοναδικοι εδω μεσα!!
Κάνεις λάθος! Και εγώ πολιτικούς ΕΜΠ πέρασα!
Πήραμε και τα πρωτεία φέτος! (χωρίς να υπολογίζουμε τους αρχιτέκτονες με το σχέδιο)
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
σπουδαζεις?
Μπα οχι εδω εμενα...Ε σε κανα μηνα θα ειμαι Γιαννενα
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάνεις λάθος! Και εγώ πολιτικούς ΕΜΠ πέρασα!
Πήραμε και τα πρωτεία φέτος! (χωρίς να υπολογίζουμε τους αρχιτέκτονες με το σχέδιο)
Όντως τι κωλοφαρδια κι αυτή για 1 μοριο περάσατε εμάς στο ΕΜΠ. Αλλά εδώ στο ΑΠΘ μας περάσατε για αρκετά!
Αλλά αλλάζουν αυτά με τα χρόνια!Οι ΗΜΜΥ είναι η μόνη πολυτεχνική που τόσα χρόνια παραμένει πολύ υψηλόβαθμη!
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως τι κωλοφαρδια κι αυτή για 1 μοριο περάσατε εμάς στο ΕΜΠ. Αλλά εδώ στο ΑΠΘ μας περάσατε για αρκετά!
Αλλά αλλάζουν αυτά με τα χρόνια!Οι ΗΜΜΥ είναι η μόνη πολυτεχνική που τόσα χρόνια παραμένει πολύ υψηλόβαθμη!
mitso λάβε υπ όψην σου ότι οι Πολιτικοί Μηχανικοί παίρνουν τα μισά άτομα απ' ότι οι Ηλεκτρολόγοι
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
mitso λάβε υπ όψην σου ότι οι Πολιτικοί Μηχανικοί παίρνουν τα μισά άτομα απ' ότι οι Ηλεκτρολόγοι
Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΜΜΥ έχουν μεγαλύτερη ζήτηση, εφ' όσον έχουν την ίδια βάση.
peace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι κανεις για Πληροφορικης Οικονομικου Παν. Αθηνων? Εγω εκει περασα
Η eliza04!
Vorbulon
Νεοφερμένος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μητσο αυτο που λες δεν ισχυει!Οι πολιτικοι παντοτε ηταν υψηλοβαθμη σχολη.Οχι επειδη μπηκες στο ΗΜΜΥ να απαξιωνουμε τους υπολοιπους και να υμνουμε το ΗΜΜΥ
Καταρχάς ποιος σου είπε ότι απαξιώνω τους πολιτικούς μηχανικούς!!!2η επιλογή μου ήταν!
Στο λέω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!Αμα δεις οι ΗΜΜΥ με τους ΠΜ στο ΑΠΘ είχαν διαφορές μέχρι το 2006 πολύ μεγάλύτερες!
Βλέπε χρονιές:
2000 ΗΜΜΥ 19339 ΠΜ 18834
2001 ΗΜΜΥ 18936 ΠΜ 18135
2002 ΗΜΜΥ 18452 ΠΜ 17603
2003 ΗΜΜΥ 18650 ΠΜ 18192
2004 ΗΜΜΥ 18712 ΠΜ 18339
2005 ΗΜΜΥ 18585 ΠΜ 18341
2006 ΗΜΜΥ 18492 ΠΜ 18379
2007 ΗΜΜΥ 18607 ΠΜ 18601
Βεβαίως ισχύει αυτό με τον αριθμό εισακτέων που δείχνει οτι οι ΗΜΜΥ έχουν ακόμα πιο υψηλή ζήτηση
NENA!
Νεοφερμένος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑΜΑΚ η ΤΕΙ???εγω οπως το περιμενα λογιστικη θεσσαλονικης.....αλλος-η στη θεσσαλονικη?συγχαρητηρια παιδια σε ολους και μπραβο!ειδικα σε οσους σαν εμενα εδιναν 2η χρονια γιατι ειναι πολυ δυσκολο....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.