Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:35 Η Quintus Mucius: #201 08-06-15 18:35 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Τελικά στο Γ5 τι ειναι σωστό? Α και στο Δ4 έπρεπε να γράψουμε αυτό με τις πεταλούδες αλλά προσαρμοσμένο? έπρεπε να γράψουμε ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά περιορισμένη? Και αν δεν το γράφαμε πόσο θα έκοβαν? Click για ανάπτυξη... Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:54 Ο Efi1994 έγραψε: #202 08-06-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αρκεί και για τα 10 μόρια το κομμάτι με τις πεταλούδες προσαρμοσμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Quintus Mucius: #203 08-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Δηλαδή αρκεί και για τα 10 μόρια το κομμάτι με τις πεταλούδες προσαρμοσμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:58 Ο Efi1994 έγραψε: #204 08-06-15 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Click για ανάπτυξη... χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:00 Η Quintus Mucius: #205 08-06-15 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Click για ανάπτυξη... Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:03 Ο Efi1994 έγραψε: #206 08-06-15 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Click για ανάπτυξη... Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:36 Η eva kan έγραψε: #207 09-06-15 20:36 Και εγώ στο Δ4 δεν έγραψα ουτε τι είναι φυσική επιλογή ούτε ότι είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη!Μάλλον -5 από αυτά! Στις γενικεύσεις αυτές τις 2 σειρές ήθελαν! Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ το έγραψα αυτό με τις καμπύλες γιατί κυριολεκτικά μου πήραν το γραπτό από τα χέρια! Τι να πω?! Δεν ξέρω πια! Στη βιολογία έγινε ένας χαμούλης στο Δ4 ! Τουλαχιστον εγώ δεν έδωσα πλήρη απάντηση! Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2015 blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 19:36 Ο blackowl έγραψε: #208 16-06-15 19:36 Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Τελικά στο Γ5 τι ειναι σωστό? Α και στο Δ4 έπρεπε να γράψουμε αυτό με τις πεταλούδες αλλά προσαρμοσμένο? έπρεπε να γράψουμε ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά περιορισμένη? Και αν δεν το γράφαμε πόσο θα έκοβαν? Click για ανάπτυξη... Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:54 Ο Efi1994 έγραψε: #202 08-06-15 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αρκεί και για τα 10 μόρια το κομμάτι με τις πεταλούδες προσαρμοσμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Quintus Mucius: #203 08-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Δηλαδή αρκεί και για τα 10 μόρια το κομμάτι με τις πεταλούδες προσαρμοσμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:58 Ο Efi1994 έγραψε: #204 08-06-15 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Click για ανάπτυξη... χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:00 Η Quintus Mucius: #205 08-06-15 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Click για ανάπτυξη... Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:03 Ο Efi1994 έγραψε: #206 08-06-15 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Click για ανάπτυξη... Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:36 Η eva kan έγραψε: #207 09-06-15 20:36 Και εγώ στο Δ4 δεν έγραψα ουτε τι είναι φυσική επιλογή ούτε ότι είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη!Μάλλον -5 από αυτά! Στις γενικεύσεις αυτές τις 2 σειρές ήθελαν! Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ το έγραψα αυτό με τις καμπύλες γιατί κυριολεκτικά μου πήραν το γραπτό από τα χέρια! Τι να πω?! Δεν ξέρω πια! Στη βιολογία έγινε ένας χαμούλης στο Δ4 ! Τουλαχιστον εγώ δεν έδωσα πλήρη απάντηση! Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2015 blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 19:36 Ο blackowl έγραψε: #208 16-06-15 19:36 Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αρκεί και για τα 10 μόρια το κομμάτι με τις πεταλούδες προσαρμοσμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:57 Η Quintus Mucius: #203 08-06-15 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Δηλαδή αρκεί και για τα 10 μόρια το κομμάτι με τις πεταλούδες προσαρμοσμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:58 Ο Efi1994 έγραψε: #204 08-06-15 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Click για ανάπτυξη... χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:00 Η Quintus Mucius: #205 08-06-15 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Click για ανάπτυξη... Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:03 Ο Efi1994 έγραψε: #206 08-06-15 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Click για ανάπτυξη... Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:36 Η eva kan έγραψε: #207 09-06-15 20:36 Και εγώ στο Δ4 δεν έγραψα ουτε τι είναι φυσική επιλογή ούτε ότι είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη!Μάλλον -5 από αυτά! Στις γενικεύσεις αυτές τις 2 σειρές ήθελαν! Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ το έγραψα αυτό με τις καμπύλες γιατί κυριολεκτικά μου πήραν το γραπτό από τα χέρια! Τι να πω?! Δεν ξέρω πια! Στη βιολογία έγινε ένας χαμούλης στο Δ4 ! Τουλαχιστον εγώ δεν έδωσα πλήρη απάντηση! Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2015 blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 19:36 Ο blackowl έγραψε: #208 16-06-15 19:36 Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Δηλαδή αρκεί και για τα 10 μόρια το κομμάτι με τις πεταλούδες προσαρμοσμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 18:58 Ο Efi1994 έγραψε: #204 08-06-15 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Click για ανάπτυξη... χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:00 Η Quintus Mucius: #205 08-06-15 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Click για ανάπτυξη... Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:03 Ο Efi1994 έγραψε: #206 08-06-15 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Click για ανάπτυξη... Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:36 Η eva kan έγραψε: #207 09-06-15 20:36 Και εγώ στο Δ4 δεν έγραψα ουτε τι είναι φυσική επιλογή ούτε ότι είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη!Μάλλον -5 από αυτά! Στις γενικεύσεις αυτές τις 2 σειρές ήθελαν! Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ το έγραψα αυτό με τις καμπύλες γιατί κυριολεκτικά μου πήραν το γραπτό από τα χέρια! Τι να πω?! Δεν ξέρω πια! Στη βιολογία έγινε ένας χαμούλης στο Δ4 ! Τουλαχιστον εγώ δεν έδωσα πλήρη απάντηση! Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2015 blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 19:36 Ο blackowl έγραψε: #208 16-06-15 19:36 Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Αυτό,μαζί με την περιγραφή των καμπυλών που ζητούσε Click για ανάπτυξη... χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Quintus Mucius Νεοφερμένο μέλος Η Quintus Mucius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:00 Η Quintus Mucius: #205 08-06-15 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Click για ανάπτυξη... Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:03 Ο Efi1994 έγραψε: #206 08-06-15 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Click για ανάπτυξη... Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:36 Η eva kan έγραψε: #207 09-06-15 20:36 Και εγώ στο Δ4 δεν έγραψα ουτε τι είναι φυσική επιλογή ούτε ότι είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη!Μάλλον -5 από αυτά! Στις γενικεύσεις αυτές τις 2 σειρές ήθελαν! Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ το έγραψα αυτό με τις καμπύλες γιατί κυριολεκτικά μου πήραν το γραπτό από τα χέρια! Τι να πω?! Δεν ξέρω πια! Στη βιολογία έγινε ένας χαμούλης στο Δ4 ! Τουλαχιστον εγώ δεν έδωσα πλήρη απάντηση! Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2015 blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 19:36 Ο blackowl έγραψε: #208 16-06-15 19:36 Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: χωρίς τη περιγραφή των καμπυλών? Click για ανάπτυξη... Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 19:03 Ο Efi1994 έγραψε: #206 08-06-15 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Click για ανάπτυξη... Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:36 Η eva kan έγραψε: #207 09-06-15 20:36 Και εγώ στο Δ4 δεν έγραψα ουτε τι είναι φυσική επιλογή ούτε ότι είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη!Μάλλον -5 από αυτά! Στις γενικεύσεις αυτές τις 2 σειρές ήθελαν! Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ το έγραψα αυτό με τις καμπύλες γιατί κυριολεκτικά μου πήραν το γραπτό από τα χέρια! Τι να πω?! Δεν ξέρω πια! Στη βιολογία έγινε ένας χαμούλης στο Δ4 ! Τουλαχιστον εγώ δεν έδωσα πλήρη απάντηση! Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2015 blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 19:36 Ο blackowl έγραψε: #208 16-06-15 19:36 Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Λογικά θα σου κόψουν,γιατί η άσκηση έλεγε "με βάση τη μορφή των καμπυλών" ή κάτι τέτοιο Τώρα πόσο δε ξέρω,είναι και απρόβλεπτοι αυτοί Click για ανάπτυξη... Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:36 Η eva kan έγραψε: #207 09-06-15 20:36 Και εγώ στο Δ4 δεν έγραψα ουτε τι είναι φυσική επιλογή ούτε ότι είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη!Μάλλον -5 από αυτά! Στις γενικεύσεις αυτές τις 2 σειρές ήθελαν! Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ το έγραψα αυτό με τις καμπύλες γιατί κυριολεκτικά μου πήραν το γραπτό από τα χέρια! Τι να πω?! Δεν ξέρω πια! Στη βιολογία έγινε ένας χαμούλης στο Δ4 ! Τουλαχιστον εγώ δεν έδωσα πλήρη απάντηση! Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Ιουνίου 2015 blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 19:36 Ο blackowl έγραψε: #208 16-06-15 19:36 Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ στο Δ4 δεν έγραψα ουτε τι είναι φυσική επιλογή ούτε ότι είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη!Μάλλον -5 από αυτά! Στις γενικεύσεις αυτές τις 2 σειρές ήθελαν! Αρχική Δημοσίευση από Efi1994: Έγινε, ευχαριστώ! Βέβαια η κατανόηση των καμπυλών δεν μπορούσε να φανεί και από τη περιγραφή που έδωσε κανείς ως απάντηση?! Τελος πάντων... Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ το έγραψα αυτό με τις καμπύλες γιατί κυριολεκτικά μου πήραν το γραπτό από τα χέρια! Τι να πω?! Δεν ξέρω πια! Στη βιολογία έγινε ένας χαμούλης στο Δ4 ! Τουλαχιστον εγώ δεν έδωσα πλήρη απάντηση! Αρχική Δημοσίευση από Quintus Mucius: Γ5: 1.δευτερογενής ΑΝΣΒ 2.εμβόλιο 3.ορός Δ4: Ναι,είτε αυτό είτε το 2ο και το 3ο συμπέρασμα του Δαρβίνου.Το ότι η φυσική επιλογή είναι τοπικά και χρονικά προσδιορισμένη δε το έβαλα εγώ γιατί είπα αυτό με την ποικιλότητα που επικρατεί στα οικοσυστήματα (σελ.126 νομίζω).Αν έχεις πει αυτό είσαι καλυμμένη,λογικά δε θα σου κόψουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 19:36 Ο blackowl έγραψε: #208 16-06-15 19:36 Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva kan Εκκολαπτόμενο μέλος Η eva kan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:01 Η eva kan έγραψε: #209 16-06-15 20:01 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:14 Ο blackowl έγραψε: #210 16-06-15 20:14 Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eva kan: Πολλοί το έκαναν αυτό! μάλλον θα σου κόψουν το 1/4 της άσκησης! ανάλογα πόσο έπιανε το συγκεκριμένο επίπεδο! Click για ανάπτυξη... προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.899 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο ultraviolence: #211 16-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από leoskats: προσωπικά η καθηγήτριά μου είπε ότι θα μου κόψουν 1 μονάδα και ότι δεν ειναι σπουδαίο λάθος Click για ανάπτυξη... ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackowl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackowl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 20:21 Ο blackowl έγραψε: #212 16-06-15 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: ΑΛΗΘΕΙΑ; Ούτε εγω έβαλα τα πρωτόζωα και οταν συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος,ηταν πλεον αργα.. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:34 Ο jj! έγραψε: #213 18-06-15 21:34 Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Εγώ επίσης στο Δ2 που έλεγε για να σχεδιάσουμε την πυραμίδα βιομάζας, είπα αρχικά αιτιολόγηση και τέτοια μετά τη ζωγράφισα αλλά δεν έβαλα τα πρωτόζωα επειδή δεν έμαθα ποτέ ότι στις πυραμίδες βιομάζας βάζεις και τα πρωτόζωα... τι λέτε μεγάλο λάθος;; Click για ανάπτυξη... Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Αρχική Δημοσίευση από leoskats: Ρε παιδιά όμως είναι θεόχαζο να το βάζαμε αν σκεφτείτε. Εντάξει στην πυραμίδα πληθυσμού οκ εκεί ήταν απαραίτητο, είχαμε παρασιτικές σχέσεις. Αλλά στη βιομάζα τί να βάζαμε πόσα kgr είναι τα πρωτόζωα που τρώνε τα γεράκια έλεος Τέλος πάντων ότι θέλουν ας κάνουν αλλά ας κατανοήσουν και αυτοί ότι στο βιβλίο δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο στην πυραμίδα βιομάζας... Click για ανάπτυξη... Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Dias έγραψε: #214 18-06-15 21:41 Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βιολόγος μου είπε ότι στις ενδοσχολικές εξετάσεις βιολογίας Γ.Π. ένας μαθητής έγραψε ότι "το γρασίδι είναι φυτοφάγο"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2015 στις 21:41 Ο Efi1994 έγραψε: #215 18-06-15 21:41 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Καλά ρε, βρήκες τη βιομάζα των πρωτοζώων και δεν την έβαλες στην πυραμίδα βιομάζας; Ακόμη κι αν ακούγεται γελοίο, η τροφική σχέση μεταξύ των πρωτοζώων και των γερακιών είναι σαφής Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να βάλουμε και τα κουνέλια, γιατί δεν "φτάνουν" τα φύλλα των δέντρων Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.