faeton
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσθέτω ότι κατά τη βαθμολόγηση δεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η ακριβής και αναλυτική γεωμετρική δικαιολόγηση των υπολογισμών αλλά η φυσική γνώση του θέματος.
Ναι, εμείς ( εγώ τουλάχιστον ) λέγαμε για το αν θέλει να είναι κάποιος καλυμμένος σε περίπτωση που πέσει σε περίεργο βαθμολογητή. Όπως και να 'χει, συμφωνώ πως χρειάζονταν τα στοιχειώδη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Λόγω συμμετρίας; Εγώ έλεγα πως είναι ορθογώνια στα πάντα για να τις βγάλω ίσες τις πλευρές. What sorcery is this!?Έλεος βρε παιδιά!!! Σιγά τα ...αρκετά θεωρήματα, την ...καλή γεωμετρία και τη ...μισή γεμάτη σελίδα για αιτιολόγηση.
Έβαλα την άσκηση σε μαθητή μου της B γυμνασίου (να βρει το μήκος) και την ξεπέταξε σε Δt = 2min. Να πώς την έλυσε:
![]()
Έτσι ακριβώς. Και η φυσική κατεύθυνσης γεωμετρία Β γυμνασίου χρειάζεται. (Γρηγόρη: μήπως έκανες έλεγχο αν στο Κ γίνεται πράγματι ολική ανάκλαση?)

Ναι, έκανα έλεγχο, για πλάκα, μετά τις πανελλήνιες. Εκείνη την στιγμή, αφού το έλεγε, δεν θ' ασχολούμουν

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

και του χρονου πιο ευκολα θα ειναι!Από που κι ως που πιο εύκολα από τα περσινά; Γαμήθηκα στο γράψιμο για να βρω τα διαστήματα στο Δ. Τεσπα, ο καθένας νομίζει πως τα δικά του είναι πιο δύσκολα. Πάντως του 2012 που είχα λύσει, πιο εύκολα μου φάνηκαν![]()

παντου εχουν λιγη αιτιολογηση ομως απο οτι ειδα-.-Εάν ήθελες να είσαι 100% σωστός με την αιτιολόγηση στο Δ θέμα έπρεπε να φας μισή σελίδα γεμάτη γεωμετρία τουλάχιστον. Εγώ έχω αιτιολογήσει αλλά όχι ιδανικά. Ευελπιστώ οτι ο διορθωτής θα δει το σωστό αποτέλεσμα και θα εκτιμήσει τις γνώσεις φυσικής περισσότερο από το αν ξέρεις αρκετά θεωρήματα γεωμετρίας για να αιτιολογήσεις 100% το μήκος που διένυε η ακτίνα στα οπτικά μέσα.
faeton
Νεοφερμένο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

απο που βαθμολογειτε αν επιτρεπεται?Στο κέντρο που βαθμολογώ ήρθαν 54 γραπτά φυσικής γενικής. Από αυτά τα 12 ήταν καθαρό 100. Από τα υπόλοιπα περίπου 25 ήταν πάνω από 90 κάπου 5-6 από 80-90 και υπήρχαν 3-4 κάτω από τη βάση.

Μπραβο στα παιδια με καθαρο 100!

faeton
Νεοφερμένο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Υποτίθεται ότι είναι υπηρεσιακό μυστικό και δεν πρέπει να το πω.![]()
Αφού υποτίθεται...

gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Το υπεθεσα, απλως θυμαμαι περυσι που κυκλοφορουσαν κατι τετοια...Υποτίθεται ότι είναι υπηρεσιακό μυστικό και δεν πρέπει να το πω.![]()
Εγω ειμαι η μονη απο το σχολειο μου με φυσικη γενικης. Ποιος ξερει που θα φτασει το'τελειο' γραπτο μου

Θα ηθελα να παρακαλεσω να συγχωρεσετε (οχι προσωπικα εσεις προφανως

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.