dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:53 Ο dimijim έγραψε: #21 20-05-13 11:53 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω πως θα σου μηδενίσουν όλο το γραπτό... Μα τόσο τραγικό λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:54 Ο ViPeRMiMiS: #22 20-05-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Λεπτομερειες..... εγω εγραψα Ομοιοστατικοι μηχανισμοι στον ανθρωπινο οργανισμο: Επιπεδο CO2 στο αιμα (να ειναι σταθερο) θερμοκρασια μπλα μπλα (οπως του βιβιου) το pH μπλα μπλα 7.4 (οπως του βιβλιου) και συγνεντρωση γλυκοζης (να ειναι σταθερη) τωρα το "να ειναι σταθερο/η" μαλλον θα μου το παρουν για λαθος αλλα δεν μου ερχοταν ακριβως οπως του βιβλιου, και δεν βγαινει το "Ομοιοστατικοι μηχανισμοι στον ανθρωπινο οργανισμο: Επιπεδο CO2 στο αιμα" ετσι σκετο .....τωρα που μιλαμε μου ηρθε οτι ειναι "Ομοιοστατικοι μηχανισμοι που ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:56 Ο Solmyr έγραψε: #23 20-05-13 11:56 χαχαχαχαχα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:56 Η EnnisDelMar!: #24 20-05-13 11:56 έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:59 Ο ViPeRMiMiS: #25 20-05-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... ναι, 2 μορια να πεις τι ειναι, και 3 μορια να πεις τις κουκιδες, δεν ειναι αυτο που ειπες, ετσι νομιζω εγω....εκτος αν ειναι και χασαμε οι περισσοτεροι .....τελος παντων, 2 μορια ορισμος ΟΚ, 3 μορια αντε να πηραμε τα 1,5-2 οποτε μια χαρα .. βασικα οχι ρε ειναι 5 μορια στα 100 αν θυμαμαι καλα οποτε ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:01 Η EnnisDelMar!: #26 20-05-13 12:01 ναι μωρε, νταξει, αν εχεις γραψει τα υπολοιπα σωστα το 98 το χεις και εννοω 5 μορια για το συγκεκριμενο υποερωτημα ειχε και τα αλλα 2 για τον ορισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:02 Ο dimijim έγραψε: #27 20-05-13 12:02 Εννοείται πως ήθελε και το ανοσοβιολογικό σύστημα σαν ομοιοσταστικό μηχανισμό. Το αναφέρει 1 σελίδα μετά και είναι απ τα λίγα συνδυαστικά θέματα της ύλης που τονίζουν όλοι οι καθηγητές. Το αναφέρει και στο study4examas στη θεωρία τους νομίζω. Το ήθελε λογικά. Και έδινε 2 μονάδες για ορισμό και 5 μονάδες για μηχανισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:05 Ο ViPeRMiMiS: #28 20-05-13 12:05 μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω πως θα σου μηδενίσουν όλο το γραπτό... Μα τόσο τραγικό λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:54 Ο ViPeRMiMiS: #22 20-05-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Λεπτομερειες..... εγω εγραψα Ομοιοστατικοι μηχανισμοι στον ανθρωπινο οργανισμο: Επιπεδο CO2 στο αιμα (να ειναι σταθερο) θερμοκρασια μπλα μπλα (οπως του βιβιου) το pH μπλα μπλα 7.4 (οπως του βιβλιου) και συγνεντρωση γλυκοζης (να ειναι σταθερη) τωρα το "να ειναι σταθερο/η" μαλλον θα μου το παρουν για λαθος αλλα δεν μου ερχοταν ακριβως οπως του βιβλιου, και δεν βγαινει το "Ομοιοστατικοι μηχανισμοι στον ανθρωπινο οργανισμο: Επιπεδο CO2 στο αιμα" ετσι σκετο .....τωρα που μιλαμε μου ηρθε οτι ειναι "Ομοιοστατικοι μηχανισμοι που ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:56 Ο Solmyr έγραψε: #23 20-05-13 11:56 χαχαχαχαχα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:56 Η EnnisDelMar!: #24 20-05-13 11:56 έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:59 Ο ViPeRMiMiS: #25 20-05-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... ναι, 2 μορια να πεις τι ειναι, και 3 μορια να πεις τις κουκιδες, δεν ειναι αυτο που ειπες, ετσι νομιζω εγω....εκτος αν ειναι και χασαμε οι περισσοτεροι .....τελος παντων, 2 μορια ορισμος ΟΚ, 3 μορια αντε να πηραμε τα 1,5-2 οποτε μια χαρα .. βασικα οχι ρε ειναι 5 μορια στα 100 αν θυμαμαι καλα οποτε ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:01 Η EnnisDelMar!: #26 20-05-13 12:01 ναι μωρε, νταξει, αν εχεις γραψει τα υπολοιπα σωστα το 98 το χεις και εννοω 5 μορια για το συγκεκριμενο υποερωτημα ειχε και τα αλλα 2 για τον ορισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:02 Ο dimijim έγραψε: #27 20-05-13 12:02 Εννοείται πως ήθελε και το ανοσοβιολογικό σύστημα σαν ομοιοσταστικό μηχανισμό. Το αναφέρει 1 σελίδα μετά και είναι απ τα λίγα συνδυαστικά θέματα της ύλης που τονίζουν όλοι οι καθηγητές. Το αναφέρει και στο study4examas στη θεωρία τους νομίζω. Το ήθελε λογικά. Και έδινε 2 μονάδες για ορισμό και 5 μονάδες για μηχανισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:05 Ο ViPeRMiMiS: #28 20-05-13 12:05 μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shadowstep00: Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Λεπτομερειες..... εγω εγραψα Ομοιοστατικοι μηχανισμοι στον ανθρωπινο οργανισμο: Επιπεδο CO2 στο αιμα (να ειναι σταθερο) θερμοκρασια μπλα μπλα (οπως του βιβιου) το pH μπλα μπλα 7.4 (οπως του βιβλιου) και συγνεντρωση γλυκοζης (να ειναι σταθερη) τωρα το "να ειναι σταθερο/η" μαλλον θα μου το παρουν για λαθος αλλα δεν μου ερχοταν ακριβως οπως του βιβλιου, και δεν βγαινει το "Ομοιοστατικοι μηχανισμοι στον ανθρωπινο οργανισμο: Επιπεδο CO2 στο αιμα" ετσι σκετο .....τωρα που μιλαμε μου ηρθε οτι ειναι "Ομοιοστατικοι μηχανισμοι που ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr Δραστήριο μέλος Ο Solmyr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 595 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:56 Ο Solmyr έγραψε: #23 20-05-13 11:56 χαχαχαχαχα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:56 Η EnnisDelMar!: #24 20-05-13 11:56 έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:59 Ο ViPeRMiMiS: #25 20-05-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... ναι, 2 μορια να πεις τι ειναι, και 3 μορια να πεις τις κουκιδες, δεν ειναι αυτο που ειπες, ετσι νομιζω εγω....εκτος αν ειναι και χασαμε οι περισσοτεροι .....τελος παντων, 2 μορια ορισμος ΟΚ, 3 μορια αντε να πηραμε τα 1,5-2 οποτε μια χαρα .. βασικα οχι ρε ειναι 5 μορια στα 100 αν θυμαμαι καλα οποτε ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:01 Η EnnisDelMar!: #26 20-05-13 12:01 ναι μωρε, νταξει, αν εχεις γραψει τα υπολοιπα σωστα το 98 το χεις και εννοω 5 μορια για το συγκεκριμενο υποερωτημα ειχε και τα αλλα 2 για τον ορισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:02 Ο dimijim έγραψε: #27 20-05-13 12:02 Εννοείται πως ήθελε και το ανοσοβιολογικό σύστημα σαν ομοιοσταστικό μηχανισμό. Το αναφέρει 1 σελίδα μετά και είναι απ τα λίγα συνδυαστικά θέματα της ύλης που τονίζουν όλοι οι καθηγητές. Το αναφέρει και στο study4examas στη θεωρία τους νομίζω. Το ήθελε λογικά. Και έδινε 2 μονάδες για ορισμό και 5 μονάδες για μηχανισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:05 Ο ViPeRMiMiS: #28 20-05-13 12:05 μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχαχα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:56 Η EnnisDelMar!: #24 20-05-13 11:56 έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:59 Ο ViPeRMiMiS: #25 20-05-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... ναι, 2 μορια να πεις τι ειναι, και 3 μορια να πεις τις κουκιδες, δεν ειναι αυτο που ειπες, ετσι νομιζω εγω....εκτος αν ειναι και χασαμε οι περισσοτεροι .....τελος παντων, 2 μορια ορισμος ΟΚ, 3 μορια αντε να πηραμε τα 1,5-2 οποτε μια χαρα .. βασικα οχι ρε ειναι 5 μορια στα 100 αν θυμαμαι καλα οποτε ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:01 Η EnnisDelMar!: #26 20-05-13 12:01 ναι μωρε, νταξει, αν εχεις γραψει τα υπολοιπα σωστα το 98 το χεις και εννοω 5 μορια για το συγκεκριμενο υποερωτημα ειχε και τα αλλα 2 για τον ορισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:02 Ο dimijim έγραψε: #27 20-05-13 12:02 Εννοείται πως ήθελε και το ανοσοβιολογικό σύστημα σαν ομοιοσταστικό μηχανισμό. Το αναφέρει 1 σελίδα μετά και είναι απ τα λίγα συνδυαστικά θέματα της ύλης που τονίζουν όλοι οι καθηγητές. Το αναφέρει και στο study4examas στη θεωρία τους νομίζω. Το ήθελε λογικά. Και έδινε 2 μονάδες για ορισμό και 5 μονάδες για μηχανισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:05 Ο ViPeRMiMiS: #28 20-05-13 12:05 μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 11:59 Ο ViPeRMiMiS: #25 20-05-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... ναι, 2 μορια να πεις τι ειναι, και 3 μορια να πεις τις κουκιδες, δεν ειναι αυτο που ειπες, ετσι νομιζω εγω....εκτος αν ειναι και χασαμε οι περισσοτεροι .....τελος παντων, 2 μορια ορισμος ΟΚ, 3 μορια αντε να πηραμε τα 1,5-2 οποτε μια χαρα .. βασικα οχι ρε ειναι 5 μορια στα 100 αν θυμαμαι καλα οποτε ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:01 Η EnnisDelMar!: #26 20-05-13 12:01 ναι μωρε, νταξει, αν εχεις γραψει τα υπολοιπα σωστα το 98 το χεις και εννοω 5 μορια για το συγκεκριμενο υποερωτημα ειχε και τα αλλα 2 για τον ορισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:02 Ο dimijim έγραψε: #27 20-05-13 12:02 Εννοείται πως ήθελε και το ανοσοβιολογικό σύστημα σαν ομοιοσταστικό μηχανισμό. Το αναφέρει 1 σελίδα μετά και είναι απ τα λίγα συνδυαστικά θέματα της ύλης που τονίζουν όλοι οι καθηγητές. Το αναφέρει και στο study4examas στη θεωρία τους νομίζω. Το ήθελε λογικά. Και έδινε 2 μονάδες για ορισμό και 5 μονάδες για μηχανισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:05 Ο ViPeRMiMiS: #28 20-05-13 12:05 μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ImEirini!: έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... ναι, 2 μορια να πεις τι ειναι, και 3 μορια να πεις τις κουκιδες, δεν ειναι αυτο που ειπες, ετσι νομιζω εγω....εκτος αν ειναι και χασαμε οι περισσοτεροι .....τελος παντων, 2 μορια ορισμος ΟΚ, 3 μορια αντε να πηραμε τα 1,5-2 οποτε μια χαρα .. βασικα οχι ρε ειναι 5 μορια στα 100 αν θυμαμαι καλα οποτε ακομα καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:01 Η EnnisDelMar!: #26 20-05-13 12:01 ναι μωρε, νταξει, αν εχεις γραψει τα υπολοιπα σωστα το 98 το χεις και εννοω 5 μορια για το συγκεκριμενο υποερωτημα ειχε και τα αλλα 2 για τον ορισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:02 Ο dimijim έγραψε: #27 20-05-13 12:02 Εννοείται πως ήθελε και το ανοσοβιολογικό σύστημα σαν ομοιοσταστικό μηχανισμό. Το αναφέρει 1 σελίδα μετά και είναι απ τα λίγα συνδυαστικά θέματα της ύλης που τονίζουν όλοι οι καθηγητές. Το αναφέρει και στο study4examas στη θεωρία τους νομίζω. Το ήθελε λογικά. Και έδινε 2 μονάδες για ορισμό και 5 μονάδες για μηχανισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:05 Ο ViPeRMiMiS: #28 20-05-13 12:05 μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι μωρε, νταξει, αν εχεις γραψει τα υπολοιπα σωστα το 98 το χεις και εννοω 5 μορια για το συγκεκριμενο υποερωτημα ειχε και τα αλλα 2 για τον ορισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:02 Ο dimijim έγραψε: #27 20-05-13 12:02 Εννοείται πως ήθελε και το ανοσοβιολογικό σύστημα σαν ομοιοσταστικό μηχανισμό. Το αναφέρει 1 σελίδα μετά και είναι απ τα λίγα συνδυαστικά θέματα της ύλης που τονίζουν όλοι οι καθηγητές. Το αναφέρει και στο study4examas στη θεωρία τους νομίζω. Το ήθελε λογικά. Και έδινε 2 μονάδες για ορισμό και 5 μονάδες για μηχανισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:05 Ο ViPeRMiMiS: #28 20-05-13 12:05 μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοείται πως ήθελε και το ανοσοβιολογικό σύστημα σαν ομοιοσταστικό μηχανισμό. Το αναφέρει 1 σελίδα μετά και είναι απ τα λίγα συνδυαστικά θέματα της ύλης που τονίζουν όλοι οι καθηγητές. Το αναφέρει και στο study4examas στη θεωρία τους νομίζω. Το ήθελε λογικά. Και έδινε 2 μονάδες για ορισμό και 5 μονάδες για μηχανισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:05 Ο ViPeRMiMiS: #28 20-05-13 12:05 μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:12 Ο fmarulezkd: #29 20-05-13 12:12 Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά μου φάνηκαν αρκετά εύκολα. Το μόνο λάθος που έκανα είναι στην ομοιόσταση έγραψα τη συγκέντρωση το C02 στο αίμα αντι για επίπεδα. Και στη γλυκόζη τα επίπεδα στο αίμα. Δηλαδή να ανέστρεψα... δεν ξέρω πόσο θα μου κόψουν απο εκεί... Click για ανάπτυξη... Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. έπρεπε να βάλετε και το ανοσοβιολογικό σύστημα νομίζω, γι'αυτό έπιανε και 5 μόρια η ερώτηση. το αναφέρει 2 σελίδες μετά πάνω δεξιά Click για ανάπτυξη... Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:14 Ο ViPeRMiMiS: #30 20-05-13 12:14 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Επίπεδο και συγκέντρωση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το ίδιο πράγμα, η διαφορά των λέξεων εξυπηρετεί γλωσσικά ζητήματα. Σωστό. 5 μηχανισμοί, 5 μόρια, άρα 1 μόριο για κάθε κουκκίδα. Click για ανάπτυξη... Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο jj! έγραψε: #31 20-05-13 12:17 Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:17 Ο nikosxdxd: #32 20-05-13 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Εξυπνο ηταν αυτο που εκαναν παντως Click για ανάπτυξη... Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα θέματα όντως πολύ εύκολα. Μέχρι το Γ απαντούσες με γνώσεις Γ' γυμνασίου Click για ανάπτυξη... Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:18 Ο ViPeRMiMiS: #33 20-05-13 12:18 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Σιγα το εξυπνο 3 σελιδες μετα το τονιζει οτι ανηκει στους μηχανισμους το ανοσοποιητικο. Click για ανάπτυξη... ΕΕεε, εννοω οτι δεν το λεει ξεκαθαρα, στις κουκιδες, το λεει μετα για αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:20 Ο vHSdis έγραψε: #34 20-05-13 12:20 Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευκολοτατα θεματα.. Εκτιναξη βαθμων στη βιολογια προβλεπω.Μαθηματικα εκαψαν παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
derron Εκκολαπτόμενο μέλος Ο derron αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:23 Ο derron έγραψε: #35 20-05-13 12:23 Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραία θεματάκια!Χωρίς παγίδες θανάτου... Οι άριστοι έγραψαν άριστα και οι μέτριοι πολύ καλά. Έχουμε προτεινόμενες απαντήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sky'sTheLimit Νεοφερμένο μέλος Η Sky'sTheLimit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:24 Η Sky'sTheLimit: #36 20-05-13 12:24 εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εκει που ελεγε για το τυπολογικο ηθελε και τη διπλα παραγραφο με τον φυσιοδιφη λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #37 20-05-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Θα δεις οτι η βιολογια Γ λυκειου ειναι περιπου σα τη βιοογια Γ γυμνασιου. Click για ανάπτυξη... Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:27 Ο nikosxdxd: #38 20-05-13 12:27 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Της Γ' λυκείου είναι πιο εύκολη, βασικά Στη Γ' γυμνασίου είχαμε και γενετική μηχανική και βιοτεχνολογία Εν τω μεταξύ, η πιο δύσκολη Βιολογία του λυκείου είναι by far αυτή της Α' Λυκείου, την οποία εσείς δεν προλάβατε Είναι η ιατρική τσέπης, όπως την αποκαλώ Click για ανάπτυξη... Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:29 Ο jj! έγραψε: #39 20-05-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Και της Β ειναι πιο ευκολη, γιατι τα δυσκολα εχουν μπει στην υλη της κατευθυνσης... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει Βιολογία κατεύθυνσης η Β' ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vHSdis Νεοφερμένο μέλος Ο vHSdis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 12:30 Ο vHSdis έγραψε: #40 20-05-13 12:30 Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εννοει στη κατευθυνση της γ λυκειου.Νιωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.