antigrafakias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antigrafakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 295 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:05 Ο antigrafakias: #121 23-08-09 17:05 Μια απορία έχω για maraki love, stefanosK και όσους έγραψαν. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ήταν κρίσεως; Τι εννοώ. Ξέρατε τι ήθελαν και τα γράψατε με δικά σας λόγια; Τα διαβάσατε στα βοηθήματα. Τα συζητήσατε στα φροντιστήριά σας; Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η stella έγραψε: #122 23-08-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Μια απορία έχω για maraki love, stefanosK και όσους έγραψαν. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ήταν κρίσεως; Τι εννοώ. Ξέρατε τι ήθελαν και τα γράψατε με δικά σας λόγια; Τα διαβάσατε στα βοηθήματα. Τα συζητήσατε στα φροντιστήριά σας; Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...:what: Click για ανάπτυξη... κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Ο stefanosK: #123 23-08-09 17:15 Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:16 Η maraki love: #124 23-08-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ολες τις πρωτιες εσυ τις μαζεψες! Click για ανάπτυξη... :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η stella έγραψε: #125 23-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... σωστο και αυτο αλλα γιατι να σκαφτεσαι και να διαβαζεις το ποιημα? ----------------------------------------- παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #126 23-08-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Click για ανάπτυξη... εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:21 Η stella έγραψε: #127 23-08-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω σχεδον τα ιδια ειχαμε γραψει στο τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Ο stefanosK: #128 23-08-09 17:28 Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια απορία έχω για maraki love, stefanosK και όσους έγραψαν. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ήταν κρίσεως; Τι εννοώ. Ξέρατε τι ήθελαν και τα γράψατε με δικά σας λόγια; Τα διαβάσατε στα βοηθήματα. Τα συζητήσατε στα φροντιστήριά σας; Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:13 Η stella έγραψε: #122 23-08-09 17:13 Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Μια απορία έχω για maraki love, stefanosK και όσους έγραψαν. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ήταν κρίσεως; Τι εννοώ. Ξέρατε τι ήθελαν και τα γράψατε με δικά σας λόγια; Τα διαβάσατε στα βοηθήματα. Τα συζητήσατε στα φροντιστήριά σας; Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...:what: Click για ανάπτυξη... κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Ο stefanosK: #123 23-08-09 17:15 Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:16 Η maraki love: #124 23-08-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ολες τις πρωτιες εσυ τις μαζεψες! Click για ανάπτυξη... :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η stella έγραψε: #125 23-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... σωστο και αυτο αλλα γιατι να σκαφτεσαι και να διαβαζεις το ποιημα? ----------------------------------------- παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #126 23-08-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Click για ανάπτυξη... εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:21 Η stella έγραψε: #127 23-08-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω σχεδον τα ιδια ειχαμε γραψει στο τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Ο stefanosK: #128 23-08-09 17:28 Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antigrafakias: Μια απορία έχω για maraki love, stefanosK και όσους έγραψαν. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ήταν κρίσεως; Τι εννοώ. Ξέρατε τι ήθελαν και τα γράψατε με δικά σας λόγια; Τα διαβάσατε στα βοηθήματα. Τα συζητήσατε στα φροντιστήριά σας; Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός...:what: Click για ανάπτυξη... κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:15 Ο stefanosK: #123 23-08-09 17:15 Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:16 Η maraki love: #124 23-08-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ολες τις πρωτιες εσυ τις μαζεψες! Click για ανάπτυξη... :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η stella έγραψε: #125 23-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... σωστο και αυτο αλλα γιατι να σκαφτεσαι και να διαβαζεις το ποιημα? ----------------------------------------- παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #126 23-08-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Click για ανάπτυξη... εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:21 Η stella έγραψε: #127 23-08-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω σχεδον τα ιδια ειχαμε γραψει στο τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Ο stefanosK: #128 23-08-09 17:28 Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:16 Η maraki love: #124 23-08-09 17:16 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ολες τις πρωτιες εσυ τις μαζεψες! Click για ανάπτυξη... :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η stella έγραψε: #125 23-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... σωστο και αυτο αλλα γιατι να σκαφτεσαι και να διαβαζεις το ποιημα? ----------------------------------------- παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #126 23-08-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Click για ανάπτυξη... εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:21 Η stella έγραψε: #127 23-08-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω σχεδον τα ιδια ειχαμε γραψει στο τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Ο stefanosK: #128 23-08-09 17:28 Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stella: α ολες τις πρωτιες εσυ τις μαζεψες! Click για ανάπτυξη... :thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:17 Η stella έγραψε: #125 23-08-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... σωστο και αυτο αλλα γιατι να σκαφτεσαι και να διαβαζεις το ποιημα? ----------------------------------------- παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #126 23-08-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Click για ανάπτυξη... εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:21 Η stella έγραψε: #127 23-08-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω σχεδον τα ιδια ειχαμε γραψει στο τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Ο stefanosK: #128 23-08-09 17:28 Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... σωστο και αυτο αλλα γιατι να σκαφτεσαι και να διαβαζεις το ποιημα? ----------------------------------------- παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η maraki love: #126 23-08-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Click για ανάπτυξη... εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:21 Η stella έγραψε: #127 23-08-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω σχεδον τα ιδια ειχαμε γραψει στο τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Ο stefanosK: #128 23-08-09 17:28 Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Και να μην θυμόσουν τι έγραφε το βοήθημα οι περισσότερες έβγαιναν μόλις διάβαζες το ποίημα. Click για ανάπτυξη... πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: κρισεως θεωρουνται αλλα ειναι ολες απαντημενες στα βοιθηματα...εγω εκανα πολλες φορες αναγνωση το βοηθημα και τις σημειωσεις του φροντιστηριου και τα εγραψα με δικα μου λογια...τι πρεπει να γραψεις παντως περιπου ξερεις! Click για ανάπτυξη... εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stella: παντως πολυ αθλια τα μαθηματα της θεωρητικης δεν εβρισκα κανενα ενδιαφερον! Click για ανάπτυξη... εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:21 Η stella έγραψε: #127 23-08-09 17:21 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω σχεδον τα ιδια ειχαμε γραψει στο τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Ο stefanosK: #128 23-08-09 17:28 Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: πλην της ερώτησης με τους τίτλους του Σαχτούρη που ήθελε το σχόλιο του βιβλίου.... ----------------------------------------- εγώ σχεδόν ίδιες ερωτήσεις είχα γράψει σε διαγώνισμα και τα ανέλυσα ----------------------------------------- εμένα μου άρεσαν τρελά,είχα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... ναι κι εγω σχεδον τα ιδια ειχαμε γραψει στο τεστ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:28 Ο stefanosK: #128 23-08-09 17:28 Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 17:48 Η maraki love: #129 23-08-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: orestis3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Αυτή η ερώτηση για τον τίτλο, με έκαψε. Που να θυμόμαστε ένα σχόλιο 2 σειρών και πως να το αναπτύξουμε; Μπορούσαν να βάλουν άλλη ερώτηση πιο κατανοητή και όχι τόσο κακά διατυπωμένη. Και εγώ στα διαγωνίσματα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις απαντούσα. Έτσι και αλλιώς τις ερωτήσεις τις βγάζουν από τις ερωτήσεις του ΚΕΕ. Μόνο τον τρόπο διατύπωσης αλλάζουν Μερικές φορές όμως ουτε την διατύπωση. Όπως είναι στα βοηθήματα έτσι την βάζουν Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα αρχαία η ερώτηση με την Αντιγόνη ήταν ίδια με αυτή του βοηθήματος. Έλεος! Ούτε δικιές τους ερωτήσεις δεν μπορούν να βγάλουν; Όλα έτοιμα; Υ.Γ. Τα μαθήματα της τρίτης ήταν τέλεια. Τα αρχαία πιστεύω ότι ήταν καλύτερα και από της πρώτης και από της δευτέρας. Click για ανάπτυξη... :iagree::iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 00:39 Ο stefanosK: #130 24-08-09 00:39 Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πάλι καλά δεν έπεσε το Γας Ομφαλός γιατί θα αυτοκτονούσα εκείνη τη στιγμή. Πολλοί έλεγαν φέτος ότι θα είναι η χρονιά της Δημουλά. Πάλι καλά δεν ήταν... Θα δούμε του χρόνου.. ----------------------------------------- Και ο Πληθυντικός Αριθμός που έπεσε στο εσπερινό δε μου φάνηκε δύσκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 02:07 Η stella έγραψε: #131 24-08-09 02:07 ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρε παιδια τι τελεια...πολυ μπλα μπλα και τιποτα δεν εμεινα...παντου αποστηθιζαμε σαν χαζα...ειδικα ιστορια...μαθαμε αποσπασματικα 4 κεφαλαια και τελος...εγω πηγα θεωρητικη μονο και μονο για τη νομικη...αν επρεπε να γινω φιλολογος θα πεθαινα!στα αρχαια το αγνωστο μου αρεσε πολυ γιατι εκει ενιωθα πως μαθαινα κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.