marios_marios_19
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kebikebirodos
Νεοφερμένο μέλος

Να ρωτησω κατι?? Ειστε πραγματικα διανοιες ή απλα μα***** οσοι λετε οτι ηταν πανευκολα τα θεματα???
χαχαχα α μπράβο πες τα..
τα πανευκολα-γελοία ψάχνω εγώ ακόμα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος

δε νομίζεις ότι έτσι προσβάλλεις όσους δεν έγραψαν καλά; και δε μιλάω για μένα γιατί μόνο ένα υποερώτημα δεν έλυσα και δε ξέρω και γιατί. Αλλά λίγο σεβασμός σε όσους δεν τα κατάφεραν για τους χ-ψ λόγους δε νομίζω ότι βλάπτει.Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης μόλις που ξέφυγαν από την κατηγορία γελοία και μεταπήδησαν στην κατηγορία εύκολα.
natalelo
Νεοφερμένο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Για οποιον δεν το καταλαβε: τα θεματα για αλλη μια φορα βοηθησαν τον παπαγαλο να επιβιωσει(και οχι μονο).
miv
Επιφανές μέλος

angelina001
Νεοφερμένο μέλος

Να ρωτησω κατι?? Ειστε πραγματικα διανοιες ή απλα μα***** οσοι λετε οτι ηταν πανευκολα τα θεματα???
την ιδια ακριβως απορια εχω
JIMKILLER_17
Νεοφερμένο μέλος

panozi
Νεοφερμένο μέλος

Καλή συνέχεια και στα επόμενα τωρα:xixi:
miv
Επιφανές μέλος

Τα θεματα ηταν ομολογουμενως ευκολα.Ο χαρακτηρισμος αυτος προκυπτει οχι τοσο απο τα θεματα αυτα καθεαυτα, οσο απο την προετοιμασια που καναμε ολοι οσοι θελαμε να γραψουμε.
Για οποιον δεν το καταλαβε: τα θεματα για αλλη μια φορα βοηθησαν τον παπαγαλο να επιβιωσει(και οχι μονο).
Η διαφορά με τα περσινά ήταν ότι τα φετινά δεν είχαν τίποτα που κάποιος θα μπορούσε να μην έχει ξαναδεί ποτέ, όπως το πρώτο ερώτημα πέρσι στο 4ο. Αλλά εύκολα δεν τα λες. Και σαφώς, βέβαια, καταλαβαίνω ότι για έναν καλό εύκολα είναι, τα περισσότερα είναι εύκολα για έναν καλό, αλλά οι καλοί δεν είναι ο κανόνας στο συγκεκριμένο μάθημα.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

οι περισότεροι είναι απλά ψωνάρες.
Darklink
Νεοφερμένο μέλος

Τα θέματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης μόλις που ξέφυγαν από την κατηγορία γελοία και μεταπήδησαν στην κατηγορία εύκολα.
Μπα εγω θα ελεγα οτι απο την κατηγορια νηπιαγωγειου μεταπηδησαν ΛΙΓΑΚΙ στην κατηγορια των γελοιων.
Ε ρε τι ακουμε....
Συνελθετε μερικοι, και βγαλτε συμπερασματα για την πλειοψηφια των μαθητων και οχι για το 10 αντε 20%..
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

χ=2λ+1 και ψ=2λ-1 και λυνοντας συστημα εβγαινε ψ=χ-2 (αν θυμαμαι καλα τα νουμερα, παντως ετσι παει).
Πω καλα βλακας τελειως ειμαι. Το καναμε και φετος στα μαθηματικα σε παραμετρικες για να βρουμε ευθειες. Παει, το χασα.
Χαιρομαι btw που εγραψες 20(εστω, κατα 99,9%

Στο β του 2ου θεματος πηρα d(ε,ο) οπου ο(0,0) (η αρχη των αξονων δηλαδη), το βγαλα
Ε?:wow:
miv
Επιφανές μέλος

Δυστηχώς στις πανελλήνιες γράφει αυτός που είναι ψύχραιμος.Υπάρχουν παιδιά που αξίζουν υψηλές βαθμολογίες αλλά λόγο άγχους δεν γράφουν καθόλου καλά.....Ετσι και σήμερα ήθελε λιγο παραπάνω ψυχραιμία στα θέματα.Εξάλλου είναι Μ.Κ δεν μπόρουν όλοι να ανταπεξέκθουν το ίδιο...
Καλή συνέχεια και στα επόμενα τωρα:xixi:
Ω, ναι, έχεις τραγικό δίκιο σχετικά με το άγχος, πραγματικά ήταν ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία μου σήμερα το ότι δεν αγχώθηκα σχεδόν σε κανένα σημείο. Μεγάλη κουβέντα.
James Fallen
Νεοφερμένο μέλος

natalelo
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Πω καλα βλακας τελειως ειμαι. Το καναμε και φετος στα μαθηματικα σε παραμετρικες για να βρουμε ευθειες. Παει, το χασα.
Χαιρομαι btw που εγραψες 20(εστω, κατα 99,9%)
Στο β του 2ου θεματος πηρα d(ε,ο) οπου ο(0,0) (η αρχη των αξονων δηλαδη), το βγαλαπου τοσο ειναι και το μετρο του z0 αρα ισχυει αυτο που λεει.
Ε?:wow:
Υπάρχουν άπειροι μιγαδικοί με το ίδιο μέτρο, αλλά δεν ταυτίζονται. Ο δόκιμος τρόπος είναι να φέρεις στο γεωμετρικό τόπο την κάθετο που διέρχεται απ'το Ο και να βρεις το ίχνος της πάνω στο γεωμετρικό τόπο. Αυτή είναι και η εικόνα του Ζο.
miv
Επιφανές μέλος

angelina001
Νεοφερμένο μέλος

LI@
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.