GFrag17
Νεοφερμένο μέλος

Ένα 13-15 το έχω πιστεύω, το 4ο θέμα δε θέλω ούτε να ξέρω πως λύνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xman
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ έπιασα μονο τα Σ-Λ...Ούτε την απόδειξη δεν ήξερα...άντε το 2αρι το πήραμε πάλι..![]()
αστα να πανε φιλε....εγω μονο πρωτο θεμα και κατι ψιλα απο τα αλλα εκτος του 4του θεμα τος....ελεος....κανενα 5 με το ζορι, αλλα μην στεναχωριοστε τπτ δν εχει τελειωσει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christine__
Νεοφερμένο μέλος

kristy
Νεοφερμένο μέλος

κι εγω τα Σ/Λ τα εβαλα Σ-Σ-Λ-Λ-Σ........γιατιιιιιιιιιιιιιιιιι? γιατι γιατι? καλα για το τεταρτο δε μιλαω!!! τιποτα...

theol10
Νεοφερμένο μέλος

xman
Νεοφερμένο μέλος

κι εγω εκανα βλακιες.... μα να παω να αποδειξω αλλα στο πρωτο θεμα??? ελεος!!!!! ηθελε συνεπειες ΘΜΤ κι εγω απεδειξα f'(x)=c...... οτι να'ναι ομως....!!!!
κι εγω τα Σ/Λ τα εβαλα Σ-Σ-Λ-Λ-Σ........γιατιιιιιιιιιιιιιιιιι? γιατι γιατι? καλα για το τεταρτο δε μιλαω!!! τιποτα...![]()
και γω εχω κανει κατι λαθη εκει στη θεωρια...
homomathimaticus
Νεοφερμένο μέλος

xxvasilakosxx
Νεοφερμένο μέλος

DK1991
Νεοφερμένο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Εν τω μεταξύ η φάση είναι ότι σε κάποιια στιγμ΄΄ρθε μαι διευκρίνιση από το υπουργείο για το Θέμα 4ο για το γ) και το δ) υποερώτημα. Και μας κάνει η καθηγήτρια εάν το έχετε γράψει αλλάξτε το...Θα σας γράψω στον πίνακα την οδηγία που μας ήρθε για την αλλαγή...
Εκείν τη στιγμή βάζουμε κάτι γέλια όλοι, αφού κανε΄ςι δεν το ΄χε πιάσει...
Όπως και να ΄χει γύρω στο 10 περιμένω. ΜΝε αυτό το μάθημα στραβά ξεκκίνσα στραβά τέλειωσα...
nikos_sp
Νεοφερμένο μέλος

σ-λ τα πιασα, άντε τώρα αοδε. πφ
capito666
Νεοφερμένο μέλος

Ποσο λετε να μου κοψουν???
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Προσωπικα μου φανηκαν δυσκολα..βεβαια αναλογα τι προετοιμασια εχει κανει ο καθενας..τα βλεπει και με αλλο ματι...
Εφοσον τελειωσε παντως το οριο του ελαχιστο χρονου παραμονης στην ταξη,εξαφανιστηκαν τα 3/4 της ταξης...μονο 1ο θεμα εκαναν αυτοι και εξαφανιστηκαν...αρα προφανως δεν τα λες και ευκολα...

Οταν βεβαια δε μπηκε η διευθυντρια να μας διαβασει την διευκρινιση για το 4ο ΘΕΜΑ για τα 2 τελευταια υποερωτημα πεσαμε κατω απο το γελιο..Της λεμε ολοι μαζι με ενα στομα μια φωνη..Γιατι ποιος σας ειπε οτι θα κανουμε και 4ο θεμα?

kypselioths
Νεοφερμένο μέλος

ποοο τι σνομπαρισμα ειναι αυτο....για ηρεμιστε λιγο ωρε...εγω πιστευω οτι ηταν μετρια προς το δυσκολα...γελοια δεν τα λες παντως! τι το γελοιο ειχαν δηλαδη??? νορμαλ θεματα πανελληνιων.(Για να ακουστει και μια διαφορετικη αποψη) Πηγαν νε με διωξουν απο την αιθουσα επειδη ειχα πεθανει απο τα γελια λογω θεματων. Μου φανηκαν γελοια! Αν δεν εχω γραψει τουλαχιστον 99/100 θα αποκεφαλιστω. (χωρις παρεξιγιση προς οσους δεν τα καταφεραν)
filipaster
Νεοφερμένο μέλος

να σε ρωτησω σε ποιο σχολειο πανε αυτοι γιατι οσους ρωτησα στο σχολειο μου λεγανε καλα εγραψα και τους ελεγα δηλαδη ποσο και η απαντηση που επερνα ηταν ενα 10-12......πολυ λιγα ατομα ηταν πανω απο 14-15....Πανεύκολα μου φάνηκαν. Οι περισσότεροι στο σχολείο μου λένε πως τα λύσαν όλα...
capito666
Νεοφερμένο μέλος

paganini666
Δραστήριο μέλος

ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ το δ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ και ΝΑ ΤΟ ΛΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 5λεπτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
capito666
Νεοφερμένο μέλος

Ο καθενας μπορει να πει οτι τα εγραψε ολα το θεμα ειναι να τα εγραψε και σωσταΠανεύκολα μου φάνηκαν. Οι περισσότεροι στο σχολείο μου λένε πως τα λύσαν όλα...
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

DK1991
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Ρε παιδιά ηταν όλα απλη εφαρμογη Θεωρημάτων! Που ήταν η δυσκολία δλδ??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.