Pasipoy
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ είναι κολομάθημα εγώ τ φοβόμουν αλλα εγραψα πιστευω πολύ καλά .Ενα φιλαρακι μου εγραψε 20 γενικης μαθηματικα 17 κατευθυνσης και εγραψε στη διοικηση ....8 και αυτο διοτι του ειπαν τα Σ/Λ και τα επιλογης...αλλιως θα εγραφε 2...Ειναι πολυ πουστικο μαθημα...εγω αυτο ξερω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam
Δραστήριο μέλος

Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει, έστω και κατά προσέγγιση, αν δεν γνωρίζει ακριβώς όσα έχεις γράψει.εγω που τα β2 και β3 τα εγραψα με δικα μου λογια ποσα θα μου κοψουν?![]()
Το μόνο που μπορώ να αναφέρω, ως αποτέλεσμα της δεκάχρονης εμπειρίας μου στη βαθμολόγηση πανελληνίων, είναι ότι ο "σωστός" βαθμολογητής, αν αντιληφθεί ότι είσαι γνώστης του περιεχομένου του αποσπάσματος του βιβλίου, θα σου κόψει μόνο λίγες μονάδες και αυτό επειδή παρέλειψες κάποιες λέξεις-φράσεις κλειδιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mathen
Νεοφερμένο μέλος

geokam
Δραστήριο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ενα 19+ και μια χαρααα

Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος

toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε σεις γιατι τρεις αρνητικες?Εντάξει παιδιά αφού έγραψα ΑΟΔΕ 19+ χωρίς διάβασμα της προκοπής δεν φοβάμαι τίποτα άλλο πια. XD

επειδη καταφερε και εγραψε χωρις να διαβασει?

στο κατω κατω μπορει να χει το μυαλο κ με λιγο διαβασμα να εγραψε!
κ γω ειχα την τυχη παρολο που δεν ειχα διαβασει ολο το βιβλιο να γραψω γυρω στο 17 επειδη επεσαν οσα ηξερα...κακο ειναι?
λακούβα93
Νεοφερμένο μέλος

Για το σημερινό πάντως κι εγώ περίμενα να πέσουν περισσότερα απο τις τελευταιες( καινούργιες ) σελίδες...τελοσπάντων κάτι έγραψα πάνω απο 16 σίγουρα..και λέω 16 , γιατί εγραφα πότε αυτολεξή , πότε με δικά μου λόγια μέσα στα πλαίσια του νοήματος πάντα...ελπίζω να μην μείνουν μένουν μόνο στο βιβλίο οι εξεταστές...ε δεν είναι σπάσιμο να γράφεις 90+ στα μαθηματικα κατευθ. και γενική και πιο κάτω στο ΑΟΔΕ ??? ΕΙΝΑΙ...
geokam
Δραστήριο μέλος

επειδή αναφέρθηκε και από άλλο μέλος, τα δύο από τα τέσσερα θέματα ανάπτυξης (50%) ήταν από την ύλη που προστέθηκε ενώ από το τρίτο κεφάλαιο επιπροσθέτως υπήρχαν τα πρότυπα ηγεσίας. Πόσα παραπάνω θέλατε να είχε;Για το σημερινό πάντως κι εγώ περίμενα να πέσουν περισσότερα απο τις τελευταιες( καινούργιες ) σελίδες...τελοσπάντων κάτι έγραψα πάνω απο 16 σίγουρα..και λέω 16 , γιατί εγραφα πότε αυτολεξή , πότε με δικά μου λόγια μέσα στα πλαίσια του νοήματος πάντα...ελπίζω να μην μείνουν μένουν μόνο στο βιβλίο οι εξεταστές...ε δεν είναι σπάσιμο να γράφεις 90+ στα μαθηματικα κατευθ. και γενική και πιο κάτω στο ΑΟΔΕ ??? ΕΙΝΑΙ...
Chris1993
Περιβόητο μέλος

NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δες video που ανεβασαν κατι συμμαθητες μου...Εγώ έγραψα γύρω στο 18,5-19[Θα το κάψω...χιχιχι
]

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δωρεαν μ@λ@κια... η παιδεια μονο δωρεαν δεν ειναι.Δωρεάν παιδεία.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.