chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:41 Ο chris_90 έγραψε: #41 26-05-09 10:41 Αρχιζω να πιστευω οτι και τις 2 χρονιες θα ειχα τον ιδιο βαθμο στο μαθημα ΓΠ αν ειχα επιλεξει μαθηματικα, με πολυ λιγοτερη προσπαθεια. Γιατι και η βιολογια γενικης μου ετρωγε αρκετο χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2009 στις 10:43 Ο Guest 292010: #42 26-05-09 10:43 Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:44 Ο Οδυσσέας έγραψε: #43 26-05-09 10:44 Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο chris_90 έγραψε: #44 26-05-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο. Click για ανάπτυξη... Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Click για ανάπτυξη... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο blacksheep: #45 26-05-09 10:46 δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο Guest 292010: #46 26-05-09 10:46 Nαι.Είναι και η Βιολογία Κατ. που θα έχω κι εκεί ένα σωρό και θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #47 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Click για ανάπτυξη... Εχω πολυ καλη μνημη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο rolingstones: #48 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχιζω να πιστευω οτι και τις 2 χρονιες θα ειχα τον ιδιο βαθμο στο μαθημα ΓΠ αν ειχα επιλεξει μαθηματικα, με πολυ λιγοτερη προσπαθεια. Γιατι και η βιολογια γενικης μου ετρωγε αρκετο χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2009 στις 10:43 Ο Guest 292010: #42 26-05-09 10:43 Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:44 Ο Οδυσσέας έγραψε: #43 26-05-09 10:44 Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο chris_90 έγραψε: #44 26-05-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο. Click για ανάπτυξη... Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Click για ανάπτυξη... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο blacksheep: #45 26-05-09 10:46 δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο Guest 292010: #46 26-05-09 10:46 Nαι.Είναι και η Βιολογία Κατ. που θα έχω κι εκεί ένα σωρό και θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #47 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Click για ανάπτυξη... Εχω πολυ καλη μνημη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο rolingstones: #48 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:44 Ο Οδυσσέας έγραψε: #43 26-05-09 10:44 Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο chris_90 έγραψε: #44 26-05-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο. Click για ανάπτυξη... Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Click για ανάπτυξη... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο blacksheep: #45 26-05-09 10:46 δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο Guest 292010: #46 26-05-09 10:46 Nαι.Είναι και η Βιολογία Κατ. που θα έχω κι εκεί ένα σωρό και θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #47 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Click για ανάπτυξη... Εχω πολυ καλη μνημη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο rolingstones: #48 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:45 Ο chris_90 έγραψε: #44 26-05-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο. Click για ανάπτυξη... Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Click για ανάπτυξη... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο blacksheep: #45 26-05-09 10:46 δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο Guest 292010: #46 26-05-09 10:46 Nαι.Είναι και η Βιολογία Κατ. που θα έχω κι εκεί ένα σωρό και θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #47 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Click για ανάπτυξη... Εχω πολυ καλη μνημη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο rolingstones: #48 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Κι εγώ αυτό σκέφτομαι με την Βιολογία Γ.Π. Θα τρώει χρόνο. Click για ανάπτυξη... Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εγω ειδα τα θεματα που μπηκαν φετος στη βιολογια και τα ψιλοηξερα παντως. Click για ανάπτυξη... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο blacksheep: #45 26-05-09 10:46 δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο Guest 292010: #46 26-05-09 10:46 Nαι.Είναι και η Βιολογία Κατ. που θα έχω κι εκεί ένα σωρό και θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #47 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Click για ανάπτυξη... Εχω πολυ καλη μνημη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο rolingstones: #48 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2009 στις 10:46 Ο Guest 292010: #46 26-05-09 10:46 Nαι.Είναι και η Βιολογία Κατ. που θα έχω κι εκεί ένα σωρό και θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #47 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Click για ανάπτυξη... Εχω πολυ καλη μνημη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο rolingstones: #48 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι.Είναι και η Βιολογία Κατ. που θα έχω κι εκεί ένα σωρό και θα τρελαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #47 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Click για ανάπτυξη... Εχω πολυ καλη μνημη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο rolingstones: #48 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν θες 19+ πας στο επιπεδο της ακριβους αποστηθισης. Που οσο πανευκολα και να 'ναι αυτα που λεει (που ειναι ) θελει χρονο για να τα μαθεις ακριβως οπως τα λεει... Το "τα ξερω ολα αλλα με δικα μου λογια" παιρνει ενα 17,5-18,5. Το 20 ειναι το "τα γραφω ακριβως οπως τα λεει το βιβλιο". Click για ανάπτυξη... Εχω πολυ καλη μνημη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:49 Ο rolingstones: #48 26-05-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο ειμαστε αρρωστοι με τον ολυμπιακο λαγοι ακουστε οσο νυχτωνει τοσο η που*** του ολυμπιακου μεγαλωνει Click για ανάπτυξη... ασχετο παντελως με το θεμα φιλε και οσο για αυτα που λες σκεψου το χτεσινο ματσακι και θα καταλαβεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο blacksheep: #49 26-05-09 10:50 δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:50 Ο chris_90 έγραψε: #50 26-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εχω πολυ καλη μνημη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο Οδυσσέας έγραψε: #51 26-05-09 10:51 Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:51 Ο rolingstones: #52 26-05-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω (ψωνιο ) αλλα χαλας τζαμπα χρονο τελικα σ' αυτο το μαθημα. Ενω στα μαθηματικα πας για 19-20 εχοντας ασχοληθει απειροελαχιστα. Εγω και μονο στο ακουσμα της λεξης "μαθηματικα" τρελαινομουν και γι' αυτο δεν το πηρα. Click για ανάπτυξη... κακως τρελενοσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο chris_90 έγραψε: #53 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Μα δεν θα βαρεθω με δυο μαθηματικα; Click για ανάπτυξη... Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:52 Ο rolingstones: #54 26-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: δεν μιλω γαι το μπασκετ....εκει ειστε ελαφρως καλυτεροι Click για ανάπτυξη... ελαφρως?????? οι 30 ποντοι σου λενε κατι? γιατι δεν λες μερα με νυχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:53 Ο Οδυσσέας έγραψε: #55 26-05-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο rolingstones: #56 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ενω με 2 βιολογιες ειναι καλυτερα. Μα τα μαθηματικα γενικης μπροστα στα κατευθυνσης ειναι παιχνιδακι και θεμα απλης λογικης. Click για ανάπτυξη... κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:55 Ο chris_90 έγραψε: #57 26-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Η βιολογια μου αρεσει πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: κρις βλεπω ζεσταθηκες με το κατοσταρι της κατευθυνσης? Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 10:57 Ο rolingstones: #58 26-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... ε ρε φιλε επρεπε να το χες καταλαβει απο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:00 Ο Οδυσσέας έγραψε: #59 26-05-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Κι εγω μ' αυτο το σκεπτικο πηγα, αλλα εν τελει δεν παυει να ειναι αποστηθιση, η οποια θελει και τον αναλογο χρονο. Οχι, απλα καταλαβα οτι δεν μου παει η αποστηθιση. Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 11:01 Ο chris_90 έγραψε: #60 26-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Κοιτα να δεις,παντα εκει που το παιρνω αποφαση ερχεται καποιος και με μπερδευει. Click για ανάπτυξη... Μονος σου θα το αποφασισεις. Εγω μιλαω με βαση τον δικο μου χαρακτηρα και τη δικη μου εμπειρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.