και τώρα δηλαδή ποιόν να εμπιστευτώ...τον οεφε ή τις απαντήσεις που ανέρτησε η ερτ...γιατι πχ στο ανάλγητη έβαλα αναίσθητη που απ οτι μας είπε ο φιλόλογος μας είναι το κυριολεκτικό συνώνυμο συν οτι στο θέμα ανέπτυξα μόνο επιπτώσεις στο φυσικό πεδίο
Φιλε μου δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι.Εχεις αλλα 5 μαθηματα μπροστα σου.Η εκθεση κρυβει υποκειμενισμο.Δεν υπαρχει απολυτο ως προς το τι πρεπει να απαντησεις.
Στην εκθεση δεν παιζει ρολο το τι γραφουμε,αν εχουμε γραψει τα παντα,αλλα και πως το γραφουμε.
Οπως,φαινεται σαφως,απο το 1ο ερωτημα,το κυριο σημειο που επρεπε να συμπεριλαβεις ηταν οι επιπτωσεις σε βιολογικο επιπεδο.
Αν παλι καποιος,αναφερθηκε στον ανθρωπο και την κοινωνια με τον καταλληλο τροπο,εδωσε μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση.Αυτο ειναι το ενα σκελος της εκθεσης.Δεδομενου οτι η εκθεση εχει 2 σκελη,το να παραλειψεις κατι,δεν μετραει τοσο πολυ.Με το 2ο σκελος εννοω το β ερωτημα.
Υπενθυμιζω οτι σημασια εχει και το πως συνδεεις νοηματικα τα επιχειρηματα που γραφεις.Τα παιδια που αναφερθηκαν στον ανθρωπο και την κοινωνια,δεν ειναι 100% σιγουρο οτι εκαναν το καταλληλο 'γυρισμα' (οτι ο ανθρωπος νοειται μερος του περιβαλλοντος ) και μπορει απλα να αρκεστηκαν στο να πετανε σκορπια επιχειρηματα φροντιστηριου.
Μακαρι να βγω ψευτης αλλα πολλοι βγηκανε με χαρα γιατι νομισαν οτι να πεταξουν επιχειρηματα ετοιμα απο το φροντ,σημαινε και 40/40.Φοβαμαι οτι η εκθεση κρυβει.. πιο πολλες παγιδες.
Στη δικη μου χρονια,συμφωνα με τα λεγομενα συμμθητων μου,επρεπε να βαλουμε 17394950 επιχειρηματα γιατι το θεμα οπως και σε σας ηταν γενικο.Τα δικα μου ,10 επιχειρηματα , υστερουσαν,σκεφτομουν.Ο τροπος γραφης μου ομως τελικα με δικαιωσε.
Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα.