yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2011, να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια...

Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα ξεκλειδωθεί μετά το τέλος της αυριανής εξέτασης.
Καλή επιτυχία!

Προηγούμενα θέματα:
[12/5/2011] Νεοελληνική Γλώσσα
[14/5/2011] Μαθηματικά Γενικής Παιδείας
[14/5/2011] Φυσική Γενικής Παιδείας
[14/5/2011] Ιστορία Γενικής Παιδείας
[14/5/2011] Βιολογία Γενικής Παιδείας
Θέματα Εξέτασης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athatsi
Νεοφερμένο μέλος

Effie1
Νεοφερμένο μέλος

athatsi
Νεοφερμένο μέλος

athatsi
Νεοφερμένο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Θα σου απαντησω με καθε επιφυλαξη, γιατι πρεπει να συνυπολογιζουμε και το αγχος των υποψηφιων... Ο Κρητικος ειναι το πρωτο ποιημα που κανουν τα παιδια και επειδη ακριβως εχουνε χρονο για επαναληψη και κατανοηση, συνηθως ειναι απο τα κειμενα που γνωριζουνε καλυτερα και παρακαλουνε να πεσει!! Τις ερωτησεις τις βρισκω ευκολες, βατες, κατανοητες... Το μονο που μπορει να μπερδεψει ειναι το Β1β!!Απο καποιον που ξερει ευκολα?δυσκολα?
Καλη τυχη σε ολους τους υποψηφιους και καλη δυναμη αδερφουλα!!
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

athatsi
Νεοφερμένο μέλος

georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Να πω την αλήθεια οι ερωτήσεις δε μου αρέσουν καθόλου. Θα μπορούσαν να βγάλουν πολύ πιο όμορφες, ειδικά στο σχολιασμό, οι στίχοι που δίνουν δε μου αρέσουν. Προσωπικό σχόλιο, γούστα είναι αυτά θα μου πείτε. Καλή επιτυχία στα παιδιά που κουράστηκαν!

prinCess.
Επιφανές μέλος

Έπεσε ο Κρητικός ρε, μετά από αιώνες! Στην αρχή που το' πε η καθηγήτρια, δε χάρηκα τόσο, αλλά όταν είδα τις ερωτήσεις ηρέμησα.
Ήταν εύκολα μπορώ να πω, δε με δυσκόλεψε κάτι πολύ, όλο και κάτι έγραφες.
Εντωμεταξύ έγραφα, έγραφα, έγραφα, δε τελείωναν τα βλαμμένα.
Είμαι οκ νομίζω. Άλλα 3 έμειναν, και μετά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Πάω να φάω τώρα, γιατί γουργουρίζει η κοιλιά μου.

whitegod
Νεοφερμένο μέλος

Οι ερωτήσεις ήταν βατές τα θέματα μπορούσαν να απαντηθούν και με ελάχιστο διάβασμα...
Άντε αλλα 3 πριν να ξανά arixsw ασχολίες με τα hoobys μου!
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

ΤΕΛΕΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Έπεσε ο Κρητικός ρε, μετά από αιώνες! Στην αρχή που το' πε η καθηγήτρια, δε χάρηκα τόσο, αλλά όταν είδα τις ερωτήσεις ηρέμησα.
Ήταν εύκολα μπορώ να πω, δε με δυσκόλεψε κάτι πολύ, όλο και κάτι έγραφες.
Εντωμεταξύ έγραφα, έγραφα, έγραφα, δε τελείωναν τα βλαμμένα.
Είμαι οκ νομίζω. Άλλα 3 έμειναν, και μετά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Πάω να φάω τώρα, γιατί γουργουρίζει η κοιλιά μου.![]()
Ούτε και εγώ χάρηκα στην αρχή γιατί ήθελα πάαααρα πολύ να πέσουν τα λατρεμένα μου αντικλείδια..
Ωστόσο, οι ερωτήσεις που είδα ήταν αρκετά εύκολες και μπορούσε ο καθένας να απαντήσει...Θα μπορούσαν όμως να βάλουν και πιο ωραίες (άδικα έκατσα και έμαθα όλες τις ερμηνείες της φεγγαροντυμένης; ε; χαχαχα)
Από το Β1 η β ήταν κάπως, δηλαδή αυτό το "κατά την γνώμη σας" με έκανε να δυσανασχετήσω λιγάκι για το πως να απαντήσω αλλά κλάιν μάιν μωρέ...
Αααα, και το ποίημα "Ο όρκος" μου άρεσε πάρα πολύ...

πιο ωραίο από τον Κρητικό

Wrong
Δραστήριο μέλος

Νομίζω καλά τα πήγα, απάντησα εμπεριστατωμένα σε όλες τις ερωτήσεις... Θα δείξει...
Άντε, μόνο 3 μας έμειναν!!

BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Θα συμφωνήσω στο ότι τα χωρία που επέλεξαν δεν ήταν και τα καλύτερα... υπάρχουν τόσοι άλλοι στίχοι με βαθύτερο περιεχόμενο..
Το μόνο που μου άρεσε ήταν το παράλληλο- πολύ συγκινητικό αν σκεφτείς ότι είναι νεκρός και θέλει να την ανταμώσει...

That aside, Οι υπόλοιποι πως γράψατε??

mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.