Λοιπόν παίδια χαλαρώστε λίγο...
Στοιχείο Νο 1... Αύριο έχουμε Φυσική, τα Μαθηματικά τελείωσαν... Είτε εύκολα είτε δύσκολα... Δεν κοιτάτε λίγο την Φυσική, που είναι πολύ κρίσιμη για όλους μας και το που θα καταλήξουμε???
Από κει και πέρα...
Ο pizza1993 έχει ένα δίκιο... Εξετάζοντας τα θέματα καθαρά από άποψη ποιότητας, ήταν πραγματικά πολύ εύκολα... Δεν απαιτούσαν ούτε λίγη σκέψη... Ήταν θύμαμαι τι πρέπει να κάνω και το κάνω... Τόσο απλά... Τα προηγούμενα χρόνια, έστω και μία ρανίδα σκέψης ήταν απαραίτητη... Τώρα το να παραδέχεται κανείς ότι δεν θα έγραφε, τα προηγούμενα χρόνια, καταλαβαίνουμε τι δείχνει...
Βέβαια, από ποσότητα, ήταν πάρα πολλά... Οπότε, γίνονται πολλά λάθη από βιασύνη να προλάβεις... Κι αν προλάβεις... Τόσο απλά... Με βάση αυτό και μόνο, τα θέματα κρίνονται ως δύσκολα...
Εγώ ξέρω ένα άτομο που μάλλον έγραψε 15 και δεν άνοιξε βιβλίο, παρά μόνο μία μέρα πριν την εξέταση, για να διαβάσει θεωρία... Για μένα λέω, αλλά είχα και την προηγούμενη χρονιά πίσω μου, οπότε δεν ξέρω αν μετράει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.