cha0s
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din88
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

αν εχεις να ακουμπήσεις τα αγγλικά από πριν απο 2 χρόνια όταν έδινα για lower(το πήρα), τότε τώρα μην νομίζεις να θυμάσαι και πολλά. χωρίς υπερβολή είχα να τα πιάσω 2 χρόνια ακριβώς..
στις ασκήσεις τα σκάτωσα (βασικά από όλες μόνο 2 έχω σωστές-και δεν λέω ασκήσεις αλλά από τα υποερωτήματα!!)
τώρα στο γράμμα αν πιάνει 8 μονάδες θα είναι γενναιόδωρη αν μου δώσει τις 3 μονάδες με αυτά που έχω γράψει!
Κοίτα, εγώ έχω proficiency και έχω να ασχοληθώ με τη γλώσσα πολλά χρόνια, περισσότερα από 2

Ωστόσο, τα αγγλικά είναι πλέον παντού γύρω μας και η πλειοψηφία είναι ικανή θεωρώ, να γράψει πάνω από τη βάση. Εγώ το μόνο που έκανα, ήταν να κάνω τα θέματα των δύο προηγούμενων ετών, δύο μέρες πριν.
Για να μην τρελαθούμε πάντως, δεν ξεχάσαμε τα αγγλικά μας, ούτε γίναμε άχρηστοι. Με την εμπειρία που διαθέτω στις ξένες γλώσσες (

Παρεμπιπτόντως, είδε κανείς σας τις ενδεικτικές απαντήσεις που δίνονται στην πρώτη σελίδα; Γιατί μου φαίνονται λάθος; Στην τελευταία παράγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τα μέρη των pc πλέον επαναχρησιμοποιούνται... γιατί επιλέγουν το Α... που λέει ότι πετιούνται στα σκουπίδια;;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

να κανω μια ερωτηση....τα αγγλικα ειναι υποχρεωτικα για τις πανελληνιες;
Μόνο αν θέλεις να δηλώσεις σχολή που τα απαιτεί ως ειδικό μάθημα. Δηλαδή, ενδεικτικά, αγγλική φιλολογία, τουριστικά, ναυτιλιακά, ΜΜΕ και άλλα.
Mr.Brainiac
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο λεω,οι απαντησεις αυτες ειναι λαθος.Και παιζει να ειναι και λαθος η σειρα των προτασεων στο ανεκδοτο.2 απαντησεις στεκουν,απο κει και περα πρεπει να τις πιασουν και τις 2 σωστες.Οσον αφορα στη συμπληρωση λεξεων που να βγαζει ιδιο νοημα,υπαρχουν παρα πολλα που μπορει να βαλει κανεις οποτε ειναι στην κριση του διορθωτη πιστευω ποια θα πιασει σωστα.Κοίτα, εγώ έχω proficiency και έχω να ασχοληθώ με τη γλώσσα πολλά χρόνια, περισσότερα από 2
Ωστόσο, τα αγγλικά είναι πλέον παντού γύρω μας και η πλειοψηφία είναι ικανή θεωρώ, να γράψει πάνω από τη βάση. Εγώ το μόνο που έκανα, ήταν να κάνω τα θέματα των δύο προηγούμενων ετών, δύο μέρες πριν.
Για να μην τρελαθούμε πάντως, δεν ξεχάσαμε τα αγγλικά μας, ούτε γίναμε άχρηστοι. Με την εμπειρία που διαθέτω στις ξένες γλώσσες () εκτιμώ ότι η δομή του διαγωνίσματος είναι ελαφρώς προβληματική. Επίσης δεν θεωρώ δίκαιο να εξετάζονται στα ίδια θέματα παιδιά που θέλουν αγγλική φιλολογία, με αυτά που θέλουν πχ... διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών.
Παρεμπιπτόντως, είδε κανείς σας τις ενδεικτικές απαντήσεις που δίνονται στην πρώτη σελίδα; Γιατί μου φαίνονται λάθος; Στην τελευταία παράγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τα μέρη των pc πλέον επαναχρησιμοποιούνται... γιατί επιλέγουν το Α... που λέει ότι πετιούνται στα σκουπίδια;;

ΥΓ. Το cancellation είναι british english αλλά ως american english στέκει το cancelation - αν ήμουν διορθωτής θα έπαιρνα κ τα δύο σωστά - λογικά έτσι θα το εκλάβουν, ειδικά εφόσον το κείμενο που δόθηκε ήταν αμερικάνικο.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

για τα MME πρεπει να δωσω και αγγλικα;
Nαι, λέμε!

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

για ψυχολογια και αρχαιολογια χρειαζεται;;; ενας φιλος μου που εδωσε για δημοσιογραφια δεν εδωσε και αγγικα παντως
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

I) Όχι.I) για ψυχολογια και αρχαιολογια χρειαζεται;;; II)ενας φιλος μου που εδωσε για δημοσιογραφια δεν εδωσε και αγγικα παντως
ΙΙ) Αποκλείεται. Μήπως έδωσε για φιλολογία; Ή μήπως πήγε σε κάποιο ΙΕΚ;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Μήπως τότε με κατατακτήριες;οχι ειμαι σιγουρος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Η εισαγωγή σε ένα τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ μέσω της διεξαγωγής γραπτών εξετάσεων που αφορούν αποκλειστικά στο τμήμα αυτό (π.χ. αν θέλεις ΜΜΕ δε θα δώσεις αρχαία ή λατινικά, θα δώσεις κάποια μαθήματα του πρώτου εξαμήνου ή έτους). Τώρα τελευταία, σε κάποια τμήματα παίζει ρόλο και ο βαθμός κάποιου άλλου πτυχίου σπουδών, εάν υπάρχει.τι ειναι οι κατατακτηριες;
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Ξέχασα από τη βιασύνη μου στην έκθεση να υπογράψω σαν "graduate B". Ξέρετε μήπως πόσες μονάδες στα 100 θα μου κόψουν;

kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγω...και το καταλαβα τωρα που το ανεφερες..............
![]()
Και εγώ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στεναχωρήθηκα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.