Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boubouki_14
Νεοφερμένο μέλος

Αυτες οι απαντησεις ειναι λαθος....
Γιατι? Επειδη δε συμφωνουν με τις δικες σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Λοιπον,εγω εβαλα:
A2.C,C,A,B,C,B
B3.b,e,d,c,a για τον απλουστατο λογο οτι το αστειο μερος το αφηνεις για το τελος![]()
και εγω ετσι τα εβαλα.....
fretoe
Δραστήριο μέλος

Mr.Brainiac
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια μπειτε εδω για απαντησεις..
https://docs.google.com/file/d/0Bw3z_tNMEH5BVk9nOEZMWENXNU0/edit?pli=1
Γιατι δε συμφωνουν με τις απαντησεις της πλειονοτητας...αλλα και τις δικες μουΓιατι? Επειδη δε συμφωνουν με τις δικες σου?

Dalian
Περιβόητο μέλος

fretoe
Δραστήριο μέλος

Γιατι δε συμφωνουν με τις απαντησεις της πλειονοτητας...αλλα και τις δικες μουΕιδικα στο A2.9 ειναι σιγουρα το B.
οποτε και αυτες λαθος ειναι??
https://nek-plan.blogspot.gr/2012/06/2012_15.html
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

fretoe
Δραστήριο μέλος

όχι δεν πρόσεξες το No longer και γι αυτόν τον λόγο είναι το A
Ναι αυτο που μπερδευει ειναι οτι αυτο το no longer μπορει να παρει 2 ερμηνειες
1) οι συσκευες που δεν λειτουγουν πια....
2) οι συσκευεν πλεον δεν....
Και γω το Α εβαλα, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορει να μην πηγαινει...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε στην δική μου αίθουσα, και ψαχνόμουν κανένα δεκάλεπτο++ για το τι έπρεπε να κάνω!
Με μπέρδεψαν τα κενά και η αρίθμηση.

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Boubouki_14
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα στ Β2 ειδικα υπαρχουν κ αλλες δεκτες απαντησεις..οχι μονο αυτες που δινει..
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α2 C
A
A
B
B
C
στην Β2 Unless
being set
other than
Even though
not used to (το ξερω οτι ειναι τρεις λεξεις αλλα δεν μου εχοταν κατι αλλο και προτιμησα να μην το αφησω κενο ! )
και τελος το ανεκτοδο (πολυ ατειο, τι να πω?) Εβαλα b,e,a,d,c τωρα δεν ξερω για την εκθεση τι να πω ή ποσο να υπολογησω?
whitegod
Νεοφερμένο μέλος

στην A2 έβαλα:
C
C
B
B
C
B
Θα δούμε τι θα γινει,ποτε δεν ξέρεις.
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rubi Rubi
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξερω για σας αλλα εμενα [αν κ εχω παρει proficiency] μου φανηκαν πολυ δυσκολα.. Ειδικα η Β1,Β2 κ η Β3 ηταν οτι χειροτερο! Το λεξιλογιο του κειμενου τρομερα απαιτητικο κ η εκθεση σκετη ηλιθιοτητα..Γενικα μεγαλη απογοητευση αν οχι καταστροφη...
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! και εγώ έχω 2 proficiency και δεν είχα πρόβλημα με τα αγγλικά(βέβαια πια, έχω 3 χρόνια να ασχοληθώ σοβαρά με τα αγγλικά) όμως αυτά τα θέματα μου φάνηκα όντως κάπως...ειδικά το β2 !!! αν πάρουν σωστά μόνο αυτά που έχουν ως λύση τότε έχω πιάσει μόνο 2 για να μην πω.. 1!! χάλια...δεν ήμουν κι εγώ συγκεντρωμένη...πάνω από 13 δεν με κόβω....η πλήρης απογοήτευση...

Ναι αυτο που μπερδευει ειναι οτι αυτο το no longer μπορει να παρει 2 ερμηνειες
1) οι συσκευες που δεν λειτουγουν πια....
2) οι συσκευεν πλεον δεν....
Και γω το Α εβαλα, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορει να μην πηγαινει...
Παιδιά, δεν ευσταθεί βάσει του κειμένου το Α (αν και γλωσσικά στέκει). Γιατί αν το εκλάβουμε με τη σημασία "οι συσκευες που δεν λειτουγουν πια" και βάλουμε το Α τότε όλο μαζί θα σημαίνει "οι συσκευες που δεν λειτουγουν πια...πετιούνται στα σκουπίδια" ενώ στο κείμενο λέει ότι αυτό γινόταν στο παρελθόν, ενώ τώρα ανακυκλώνονται.
Αν το μεταφράσουμε πλεον δεν.... και βάλουμε το Α τότε προκύπτει το εξης αστείο: Οι συσκευές που λειτουργούν πλέον δεν πετιούνται στα σκουπίδια (άλλο πια) !!! (Χώρια που θα έπρεπε να λέει No longer ARE functioning computer parts thrown to a waste dump (INVERSION) και όχι όπως τώρα που λέει No longer functioning computer parts ARE thrown to a waste dump)
Αρα είναι το Β
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.