Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω εβαλα: Unless
taken place
that never
Although
not
Ειναι τιποτα σωστο ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

fun tip: το "to get to the other side" δεν σημαινει να περασει την αλλη πλευρα του δρομου, αλλα στην αλλη ζωη![]()
Why did the chicken cross the road?

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

το unless και το although τα εβαλα κ εγω..τα αλλα καμια σχεση αλλα νομιζω κ εγω λαθος τα χω οποτε ας σου πει κανας αλλοςΜπορει καποιος που πιστευει πως εχει γραψει καλα να πει τις απαντησεις στην Β2?
taken place
that never
Although
not
Ειναι τιποτα σωστο ?![]()

τι εννοειτε; αφου λεει ξεκαθαρα no longer functioning , Δηλαδη αυτα που δεν λειτουργουν πλεον. Ειναι ξεκαθαρη η απαντηση το C
second hand?

fretoe
Δραστήριο μέλος

εγω εβαλαΜπορει καποιος που πιστευει πως εχει γραψει καλα να πει τις απαντησεις στην Β2?
taken place
that never
Although
not
Ειναι τιποτα σωστο ?![]()
unless
being set
except when(ενταξει ακυρο, αλλα δεν ηξερα τι αλλο να βαλω)
although
not
MangaLover
Νεοφερμένο μέλος

second hand?![]()
ωπα σορρυ τυπογραφικο. το B εννοουσα
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

unless
if set
when
even though
uninterested in (δε ξερω αν υπαρχει ο τυπος

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Παιδιά, πράγματι στο κείμενο είχε ορισμένες λέξεις που ο μέσος μαθητής δεν ήξερε, όμως οι ερωτήσεις δεν αφορούσαν τα κομμάτια όπου βρίσκονταν αυτές οι λέξεις. Δεν μας ζητήθηκε να τις χρησιμοποιήσουμε ή να απαντήσουμε πάνω σε αυτούς τους όρους, οπότε οκ.
Κατά τ' άλλα, όσοι είμαστε από θεωρητική τον κοπανήσαμε τον Αριστοτέλη μας, ε?

Ασχετο, αλλά στην αίθουσα που έγραφα έγινε και τσαμπουκάς, γιατί λόγω συνεχούς ροής διευκρινίσεων, δεν άφηναν παιδιά να φύγουν, αν και είχε περάσει η ώρα δυνατής αποχώρησης. Μπάχαλο.
Πράγματι, γιατί να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί; Ας βάλουν τους επιτηρητές να τα γράφουν στον πίνακα. Ή ακόμα καλύτερα, ας γράφουν στο προγραμματάκι που λέγεται word για να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη. Duuuh!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ελεηνο ηταν αυτο με τις διευκρινισεις και σ εμας πολλους δεν αφηναν να φυγουν κι ας ελεγαν πως δε τους νοιαζουν οι διευκρινισειςΧμ... αντί για although έβαλα even though...
Παιδιά, πράγματι στο κείμενο είχε ορισμένες λέξεις που ο μέσος μαθητής δεν ήξερε, όμως οι ερωτήσεις δεν αφορούσαν τα κομμάτια όπου βρίσκονταν αυτές οι λέξεις. Δεν μας ζητήθηκε να τις χρησιμοποιήσουμε ή να απαντήσουμε πάνω σε αυτούς τους όρους, οπότε οκ.
Κατά τ' άλλα, όσοι είμαστε από θεωρητική τον κοπανήσαμε τον Αριστοτέλη μας, ε?
Ασχετο, αλλά στην αίθουσα που έγραφα έγινε και τσαμπουκάς, γιατί λόγω συνεχούς ροής διευκρινίσεων, δεν άφηναν παιδιά να φύγουν, αν και είχε περάσει η ώρα δυνατής αποχώρησης. Μπάχαλο.
Πράγματι, γιατί να χαλάνε τόσους τόνους χαρτί; Ας βάλουν τους επιτηρητές να τα γράφουν στον πίνακα. Ή ακόμα καλύτερα, ας γράφουν στο προγραμματάκι που λέγεται word για να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη. Duuuh!

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

uninterested in (δε ξερω αν υπαρχει ο τυπος)
Υπάρχει και συνοδεύεται από -ing
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

πλακα κανεις το χω σωστο δηλαδη?uninterested in (δε ξερω αν υπαρχει ο τυπος)

Dalian
Περιβόητο μέλος

Συγγνώμη γιατί θα μουρλαθώ σήμερα!! Σε ποιο ακριβώς σημείο του κειμένου αναφέρει ότι τμήματα των υπολογιστών που δεν λειτουργούν πλέον επιδιορθώνονται και μετατρέπονται σε νέες συσκευές??τι εννοειτε; αφου λεει ξεκαθαρα no longer functioning , Δηλαδη αυτα που δεν λειτουργουν πλεον. Ειναι ξεκαθαρη η απαντηση το C

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει και συνοδεύεται από -ing
πλακα κανεις το χω σωστο δηλαδη?![]()
Νομίζω πως ναι. Νοηματικά ταιριάζει.... Στο παράδειγμα 16 ίσως να ταιριάζει και το settled.... Παιδιά όπως τα βλέπω εγώ τα λέω, εντελώς υποκειμενικά. Δεν ξέρω τα σωστά

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Computer companies have also beenΣυγγνώμη γιατί θα μουρλαθώ σήμερα!! Σε ποιο ακριβώς σημείο του κειμένου αναφέρει ότι τμήματα των υπολογιστών που δεν λειτουργούν πλέον επιδιορθώνονται και μετατρέπονται σε νέες συσκευές??![]()
pioneers in recycling end-of-life
computer equipment. Much of this now
finds a second life in automobile
bumpers, ceramics and building
materials. Formerly, it would probably
have gone directly to the waste dump.
το Β ειναι δηλαδη
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειδικά για β1 ή β3?
έβαλα
β1)
c
b
b
a
c
b
β3)
b
a
d
c
e
σαν τουρίστας πήγα να δώσω, δεν θα μου κάνει έκπληξη αν τα έχω κι όλα λάθος, οπότε μην στεναχωρηθείτε αν τα έχετε διαφορετικά!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

πουθενα λύσεις?
ειδικά για β1 ή β3?
έβαλα
β1)
c
b
b
a
c
b
β3)
b
a
d
c
e
σαν τουρίστας πήγα να δώσω, δεν θα μου κάνει έκπληξη αν τα έχω κι όλα λάθος, οπότε μην στεναχωρηθείτε αν τα έχετε διαφορετικά!
Στο β1 δεν ήθελε ακριβώς τις ίδιες λέξεις που είχε στα κουτάκια αλλά ομόριζες με αυτές ώστε να ταιριάζει στο νόημα, νομίζω

john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Στο β1 δεν ήθελε ακριβώς τις ίδιες λέξεις που είχε στα κουτάκια αλλά ομόριζες με αυτές ώστε να ταιριάζει στο νόημα, νομίζω![]()
derivatives ηθελε οντως

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

10. recognition
11. δεν μπορώ να το βρω
12. beneficial
13. cancellation
14. commentator
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.