miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinos_
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε οι οδηγιες λεγαν 500 με 600 λεξεις. Αν τωρα ο αλλος γραψει 1000 λεξεις, οσο μεσα στο θεμα κι αν ειναι , πρεπει να χασει καποιες μοναδες.
Προσωπικα ξεφυγα 40 λεξεις, εγραψα 640.
miv
Επιφανές μέλος

Παιδια τερζακη ακομη και στα πανεπιστημια αποφευγουν να βαζουν..Ο ανθρωπος χρησιμοποιει δυσκολη ορολογια και γενικοτητες γιαυτο και η περιληψη ηταν πιο δυσκολη ακομη και απο την περσινη...Μονο απο τις απαντησεις που δινει καθε φροντιστηριο αρκει για να το καταλαβει κανεις...Σχετικα με το θεμα η λεξη κλειδι για σωστη αναπαραγωγη γραπτου λογου ηταν η αρμονια. Το ζητουμενο ηταν να μην μειωθει η θεση του βιβλιου ουτε να υπερτονιστουν τα νεα μεσα τεχνολογιας αλλα να κρατησουμε την ισορροπια αναμεσα σε αυτα καθως εκει που τελειωνει η βοηθεια του βιβλιου ξεκινα η βοηθεια της τεχνολογιας...
Ως προς το συγκεκριμένο κείμενο θα διαφωνήσω. Δεν ήταν ούτε γενικόλογο, ούτε ασαφές, ούτε συνειρμικό. Είχε διακριτές θεματικές ενότητες κι ιδέες και πολύ καλή δομή, απλά είχε αρκετά λογοτεχνικά στοιχεία.
Ναι, αυτό θεώρησα κι εγώ, ότι πρέπει να τηρηθεί ισορροπία μεταξύ των δύο, πρέπει να το έγραψα σε δυο-τρια τουλάχιστον σημεία μέσα.
MzChiniz
Νεοφερμένο μέλος

κι εγω καπως ετσι εκανα τη συνδεση....ελπιζω να ειναι σωστο...Χωρις να έχω κανει καμία απολύτως προετοιμασία, κι έχοντας να γραψω εκθεση 7 χρονια, από την τελευταία χρονιά που εδωσα πανελλήνιες, μου φανηκαν υπερβολικά εύκολα. Οι ασκησεις ηταν απλές, (1-2 λέξεις στα συνωνυμα-αντιθετα μπορει να τα εχω και λάθος, δεν ξέρω), όπως και η περιληψη, αν έβγαζες όλες τις σάλτσες θα έμεναν 3-4 συγκεκριμενα πράγματα.
Για την εκθεση, δεν εχω δει προτεινομενες λύσεις, μπορει να ειμαι κι εκτος θεματος. Εγραψα ότι τα καταστρεφουν για ψυχολογικους λόγους, επειδη ολη τη χρονια αισθανονται οτι τους καταπιεζουν, καθως οι ιδιοι οι μαθητες δεν εχουν λόγο και άποψη πάνω στο τι θα διδαχτουν και με τι τροπο και με αυτο τον τροπο αντιδρουν κι απολλασσονται κι επειδη ξερουν οτι δε θα τους χρησιμευσουν στο μελλον καθως οι γνωσεις που προσφερουν χρησιμευουν μονο εντος του σχολειου κλπ... Και το συνεδεσα (αν το συνεδεσα!) με το οτι θα μπορουσαν τα βιβλια να ειναι πιο ελκυστικα και χρησιμα κι εκσυγχρονισμενα, να συμβαδιζουν δηλ. με την αναπτυξη της τεχνολογιας, και να περιεχουν οπτικοακουστικο υλικο σε ηλεκτρονικη μορφή καθως και παραπομπες σε ηλεκτρονικες πηγες, ωστε ο μαθητης να επιλεγει τι, πώς και πότε θα μάθει, να προωθηθει η εμφυτη αναγκη για περαιτερω ερευνα κι ανακαλυψη και άλλα τετοια.
Ειναι και περιεργο μάθημα. Την προηγουμενη φορα, μου είχαν βαλει 17,5 και 12, κι ήρθε ο τριτος και το εκανε τελικα 15,5...
konstantinos_
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Δειτε μια πολυ ενδιαφερουσα κριτικη για το σημερινο θεμα https://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_9688.html
xjimdim
Νεοφερμένο μέλος

Πάρα πολύ σωστός.... πόσο πιο απαράδεκτη μπορεί άραγε να γίνει η ελληνική παιδεία???
miv
Επιφανές μέλος

selina
Νεοφερμένο μέλος

έγραψα 800 λέξεις;
ο μι τζι!! εγω εγραψα μολις κ μετα βιας 2μιση σελιδες!! τι εγραφες καλο μου παιδι???

κωστακης
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
για να δειτε ποιοσ ειναι ο αργυρησ
xjimdim
Νεοφερμένο μέλος

Έλεος ρε παιδιά......
anyway.. όπως και να χει τα θέματα γενικά, αν κάποιος πήγαινε φροντιστήριο κλπ και έχει κατανοήσει τον τρόπο γραφής μιας έκθεσης, πιστεύω μπορούσε να γράψει άνετα.
selina
Νεοφερμένο μέλος

μαγκεσ ειπα εχθεσ τι θα πεσει.και πεσα μεσα
εχει πλακα γιατι χτες στο φεησμπουκ σχολιαζαμε ενα στατους που αναρωτιοταν το παιδι να καψει τα βιβλια του η να τα σκισει!!! κ μολις ειδαμε το θεμα λιωσαμε στο γελιο!!!!

κωστακης
Δραστήριο μέλος

LI@
Νεοφερμένο μέλος

ο μι τζι!! εγω εγραψα μολις κ μετα βιας 2μιση σελιδες!! τι εγραφες καλο μου παιδι???![]()
Πες τα βρε selina! Εγώ εγραψα 590 λεξεις, μια χαρα! ''Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν'' σας λεει κατι?!!

selina
Νεοφερμένο μέλος

thanos06
Νεοφερμένο μέλος

mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

thanos06
Νεοφερμένο μέλος

mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ φίλε μου αλλά αν γράψεις τώρα 3μισι και πάνω σελίδες νομίζω το όριο το έχεις χάσει πλέον.τοσο επρεπε συν πλην 30-40 λεξεις μετα αρχιζουν να κοβουνμου ελεγε η καθηγητρια μου..οποτε σε λογικα πλαισια οποιος κινηθηκε ειναι οκ!
thanos06
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ φίλε μου αλλά αν γράψεις τώρα 3μισι και πάνω σελίδες νομίζω το όριο το έχεις χάσει πλέον.
+1 εξαρταται και τα γραμματα του καθενος..αλλα 650+ αρχιζουν να κοβουν..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.