yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 13 Μαΐου 2010 στις 23:54 Ο yozerehs έγραψε: #1 13-05-10 23:54 Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε για να σχολιαστούν τα θέματα που έπεσαν, να πείτε πώς σας φάνηκαν, πώς γράψατε κ.λ.π. Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2010 , να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια... Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα. Το θέμα θα ξεκλειδωθεί μετά το τέλος της αυριανής εξέτασης. Καλή (μας) επιτυχία! _______________________________________________________ updated: τα θέματα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2011 Αφροδίτη-Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Αφροδίτη-Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 08:37 Η Αφροδίτη-Λυδία: #2 14-05-10 08:37 Παιδιά όσοι βρείτε το θέμα της έκθεσης, σας παρακαλώ να το ανεβάσετε στο site, ως μήνυμα δηλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:09 Ο xrdim έγραψε: #3 14-05-10 09:09 Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:16 Ο kostasrousmath: #4 14-05-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Click για ανάπτυξη... Φίλε καλημέρα......Καλή επιτυχία στον αδερφό σου.....Όταν μάθεις τα θέματα πες μου........Ξάχνω παντού αλλα δεν τα βρήκα......Πιστεύω σε κανα μισάωρο θα τα βγάλει το υπουργείο..........και πιο νωρίς...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:22 Ο xrdim έγραψε: #5 14-05-10 09:22 Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:26 Ο kostasrousmath: #6 14-05-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Click για ανάπτυξη... Nαι, όταν βγει ο πρώτος υποψήφιος τα βγάζουν μετά από κανα μισάωρο στο ypepth.......Μακάρι να έβαλαν καλό θέμα, όχι όπως το περσινό το κουλό...........pfffffffff Μου στέρησε, μαζί με την φυσική, την Ιατρική......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:28 Η RebeccaforJimani: #7 14-05-10 09:28 Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:31 Ο kostasrousmath: #8 14-05-10 09:31 Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε για να σχολιαστούν τα θέματα που έπεσαν, να πείτε πώς σας φάνηκαν, πώς γράψατε κ.λ.π. Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2010 , να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια... Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα. Το θέμα θα ξεκλειδωθεί μετά το τέλος της αυριανής εξέτασης. Καλή (μας) επιτυχία! _______________________________________________________ updated: τα θέματα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφροδίτη-Λυδία Νεοφερμένο μέλος Η Αφροδίτη-Λυδία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 08:37 Η Αφροδίτη-Λυδία: #2 14-05-10 08:37 Παιδιά όσοι βρείτε το θέμα της έκθεσης, σας παρακαλώ να το ανεβάσετε στο site, ως μήνυμα δηλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:09 Ο xrdim έγραψε: #3 14-05-10 09:09 Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:16 Ο kostasrousmath: #4 14-05-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Click για ανάπτυξη... Φίλε καλημέρα......Καλή επιτυχία στον αδερφό σου.....Όταν μάθεις τα θέματα πες μου........Ξάχνω παντού αλλα δεν τα βρήκα......Πιστεύω σε κανα μισάωρο θα τα βγάλει το υπουργείο..........και πιο νωρίς...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:22 Ο xrdim έγραψε: #5 14-05-10 09:22 Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:26 Ο kostasrousmath: #6 14-05-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Click για ανάπτυξη... Nαι, όταν βγει ο πρώτος υποψήφιος τα βγάζουν μετά από κανα μισάωρο στο ypepth.......Μακάρι να έβαλαν καλό θέμα, όχι όπως το περσινό το κουλό...........pfffffffff Μου στέρησε, μαζί με την φυσική, την Ιατρική......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:28 Η RebeccaforJimani: #7 14-05-10 09:28 Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:31 Ο kostasrousmath: #8 14-05-10 09:31 Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά όσοι βρείτε το θέμα της έκθεσης, σας παρακαλώ να το ανεβάσετε στο site, ως μήνυμα δηλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:09 Ο xrdim έγραψε: #3 14-05-10 09:09 Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:16 Ο kostasrousmath: #4 14-05-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Click για ανάπτυξη... Φίλε καλημέρα......Καλή επιτυχία στον αδερφό σου.....Όταν μάθεις τα θέματα πες μου........Ξάχνω παντού αλλα δεν τα βρήκα......Πιστεύω σε κανα μισάωρο θα τα βγάλει το υπουργείο..........και πιο νωρίς...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:22 Ο xrdim έγραψε: #5 14-05-10 09:22 Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:26 Ο kostasrousmath: #6 14-05-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Click για ανάπτυξη... Nαι, όταν βγει ο πρώτος υποψήφιος τα βγάζουν μετά από κανα μισάωρο στο ypepth.......Μακάρι να έβαλαν καλό θέμα, όχι όπως το περσινό το κουλό...........pfffffffff Μου στέρησε, μαζί με την φυσική, την Ιατρική......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:28 Η RebeccaforJimani: #7 14-05-10 09:28 Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:31 Ο kostasrousmath: #8 14-05-10 09:31 Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:16 Ο kostasrousmath: #4 14-05-10 09:16 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Click για ανάπτυξη... Φίλε καλημέρα......Καλή επιτυχία στον αδερφό σου.....Όταν μάθεις τα θέματα πες μου........Ξάχνω παντού αλλα δεν τα βρήκα......Πιστεύω σε κανα μισάωρο θα τα βγάλει το υπουργείο..........και πιο νωρίς...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:22 Ο xrdim έγραψε: #5 14-05-10 09:22 Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:26 Ο kostasrousmath: #6 14-05-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Click για ανάπτυξη... Nαι, όταν βγει ο πρώτος υποψήφιος τα βγάζουν μετά από κανα μισάωρο στο ypepth.......Μακάρι να έβαλαν καλό θέμα, όχι όπως το περσινό το κουλό...........pfffffffff Μου στέρησε, μαζί με την φυσική, την Ιατρική......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:28 Η RebeccaforJimani: #7 14-05-10 09:28 Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:31 Ο kostasrousmath: #8 14-05-10 09:31 Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ποπο εχω πολυ αγωνια ( δινει ο αδερφος μου) Ποτε βγαινουν τα θεματα ??? Click για ανάπτυξη... Φίλε καλημέρα......Καλή επιτυχία στον αδερφό σου.....Όταν μάθεις τα θέματα πες μου........Ξάχνω παντού αλλα δεν τα βρήκα......Πιστεύω σε κανα μισάωρο θα τα βγάλει το υπουργείο..........και πιο νωρίς...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:22 Ο xrdim έγραψε: #5 14-05-10 09:22 Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:26 Ο kostasrousmath: #6 14-05-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Click για ανάπτυξη... Nαι, όταν βγει ο πρώτος υποψήφιος τα βγάζουν μετά από κανα μισάωρο στο ypepth.......Μακάρι να έβαλαν καλό θέμα, όχι όπως το περσινό το κουλό...........pfffffffff Μου στέρησε, μαζί με την φυσική, την Ιατρική......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:28 Η RebeccaforJimani: #7 14-05-10 09:28 Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:31 Ο kostasrousmath: #8 14-05-10 09:31 Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:26 Ο kostasrousmath: #6 14-05-10 09:26 Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Click για ανάπτυξη... Nαι, όταν βγει ο πρώτος υποψήφιος τα βγάζουν μετά από κανα μισάωρο στο ypepth.......Μακάρι να έβαλαν καλό θέμα, όχι όπως το περσινό το κουλό...........pfffffffff Μου στέρησε, μαζί με την φυσική, την Ιατρική......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:28 Η RebeccaforJimani: #7 14-05-10 09:28 Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:31 Ο kostasrousmath: #8 14-05-10 09:31 Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Ευχαριστώ (επισης αν εχεις γνωστο που δινει) Τωρα για τα θεματα εχω την εντυπωση οταν τα βγαζουν οταν μπορουν οι μαθητες να φυγουν (νομιζω 9.30) αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... Click για ανάπτυξη... Nαι, όταν βγει ο πρώτος υποψήφιος τα βγάζουν μετά από κανα μισάωρο στο ypepth.......Μακάρι να έβαλαν καλό θέμα, όχι όπως το περσινό το κουλό...........pfffffffff Μου στέρησε, μαζί με την φυσική, την Ιατρική......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:28 Η RebeccaforJimani: #7 14-05-10 09:28 Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:31 Ο kostasrousmath: #8 14-05-10 09:31 Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:31 Ο kostasrousmath: #8 14-05-10 09:31 Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης...........Το θέμα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο fockos έγραψε: #9 14-05-10 09:32 Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα θέματα φαντάζομαι θα δημοσιευτούν εδώ: https://www.ypepth.gr/el_ec_category11440.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:32 Ο kostasrousmath: #10 14-05-10 09:32 Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Πότε βγαίνουν τα θεματα ρε παιδια? Ουφ! Θα σκάσω. Πέρσι που εδινα εγώ είχα λιγότερη αγωνία. Click για ανάπτυξη... Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zibi Νεοφερμένο μέλος Ο Zibi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:35 Ο Zibi έγραψε: #11 14-05-10 09:35 Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:36 Ο xrdim έγραψε: #12 14-05-10 09:36 Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που που που ..... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρεβέκκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:37 Η RebeccaforJimani: #13 14-05-10 09:37 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγω μια από τα ίδια........Πάντως βγήκαν...... Click για ανάπτυξη... Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:38 Ο kostasrousmath: #14 14-05-10 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zibi: Αφου τα θέματα βγαίνουν μετα τις 10, που ειναι το επιτρεπτό όριο, εσύ πως τα γνωρίζεις πιο νωρίς; Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα..............Η αλήθεια είναι αυτή...........Το είπαν στο mega tv..........Στο ιντερνετ δεν μπορώ να το βρώ ακόμη........ Αρχική Δημοσίευση από RebeccaforJimani: Ε? Ποιο κουλό θέμα δεν είχαν? Ωχ Παναγία μου! Θα πεθάνουμε! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Αρχική Δημοσίευση από xrdim: Που που που ..... ? Click για ανάπτυξη... Φίλε, στο mega το άκουσα.....Το ψάχνω........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GFrag17 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:46 Ο GFrag17 έγραψε: #15 14-05-10 09:46 Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrdim Νεοφερμένο μέλος Ο xrdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο xrdim έγραψε: #16 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... https://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7266.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:48 Ο kostasrousmath: #17 14-05-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GFrag17: Το τροκτικο λεει (9:45πμ) οτι μπηκε αυτομορφωση. Click για ανάπτυξη... Ναι.....Θα σπάσουν τα νεύρα μου μέχρι να βρω τα θέματα.......Ούτε εγω να έδινα...........Πάντως δύσκολο........(για μένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
musicrain1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Φάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:49 Ο musicrain1: #18 14-05-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kostasrousmath: Και εγώ αυτό λέω.......Αν έγραφα πάλι φέτος δεν θα έγραφα ούτε το 14,2 που έγραψα πέρσυ.......Δύσκολο εεεεεεε? pffffffff Click για ανάπτυξη... Αν είναι όντως αυτό το θέμα, δεν είναι και τόσο κουλό - απλά ξεφεύγει λίγο απ τα "κουτάκια" των φροντιστηρίων. Κατά τα άλλα: στην εποχή μας, η "δεξαμενή" της γνώσης έχει διογκωθεί σημαντικά -> η οργανωμένη εκπαίδευση δεν μπορεί να τα προλάβει όλα -> ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία μέσω της αυτομόρφωσης/δια βίου μόρφωσης να εντρυφήσει σε θέματα που τον ενδιαφέρουν -> παράλληλα, η ποικιλία γνώσεων και ικανοτήτων αρχίζει να γίνεται προυπόθεση στην αγορά εργασίας -> "γιράσκω αεί διδασκόμενος" .... και άλλα τέτοια σχετικά που μόλις κατέβασα ! Κατά τα άλλα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν - έχω και εγώ φίλους που δίνουν και έχω πεθάνει απ' το άγχος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 09:58 Ο fockos έγραψε: #19 14-05-10 09:58 Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα θέματα μόλις δημοσιεύτηκαν https://www.ypepth.gr/docs/them_glo_gen_c_hmer_no_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasrousmath Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 205 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 10:05 Ο kostasrousmath: #20 14-05-10 10:05 μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2010
μπράβο ρε παιδιά...........δίνει ο ξάδερφός μου.........εχω τρομερό αγχος..........ευχαριστώ........ αααααα ακουσα ότι θα μπουν δύσκολα στα μαθηματικά κατ..........Όχι ιατρική δεν θα πέρνουσα αν ξαναέδινα,αλλα......... Εύκολα ή δύσκολα.......? Για εμένα πάντως δύσκολο θέμα.........πφφφφφφφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.