Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 13:27 Ο Δεα έγραψε: #41 25-06-18 13:27 Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε; Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουνίου 2018 Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 21:02 Ο Panagiotis849: #42 25-06-18 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε; Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;. Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη μοριοδότηση που έχει δοθεί στα βαθμολογικά κέντρα. Αν δεν έχει δοθεί, τότε είναι στην ευχέρεια του βαθμολογητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 23:46 Ο Δεα έγραψε: #43 25-06-18 23:46 Μήπως ξέρουμε καθόλου τη μοριοδοτηση από κανένα βαθμολογικό κέντρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 23:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #44 25-06-18 23:50 .μονο αυτό εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Ilma aggelosst9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε; Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 21:02 Ο Panagiotis849: #42 25-06-18 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε; Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;. Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη μοριοδότηση που έχει δοθεί στα βαθμολογικά κέντρα. Αν δεν έχει δοθεί, τότε είναι στην ευχέρεια του βαθμολογητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 23:46 Ο Δεα έγραψε: #43 25-06-18 23:46 Μήπως ξέρουμε καθόλου τη μοριοδοτηση από κανένα βαθμολογικό κέντρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 23:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #44 25-06-18 23:50 .μονο αυτό εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Galleon Ilma aggelosst9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Δεα: Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε; Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;. Click για ανάπτυξη... Αναλόγως τη μοριοδότηση που έχει δοθεί στα βαθμολογικά κέντρα. Αν δεν έχει δοθεί, τότε είναι στην ευχέρεια του βαθμολογητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεα Νεοφερμένο μέλος Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 23:46 Ο Δεα έγραψε: #43 25-06-18 23:46 Μήπως ξέρουμε καθόλου τη μοριοδοτηση από κανένα βαθμολογικό κέντρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 23:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #44 25-06-18 23:50 .μονο αυτό εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μήπως ξέρουμε καθόλου τη μοριοδοτηση από κανένα βαθμολογικό κέντρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣπύροςΔ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2018 στις 23:50 Ο ΣπύροςΔ έγραψε: #44 25-06-18 23:50 .μονο αυτό εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.μονο αυτό εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.