[13/6/18]Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον - Πόσο υπολογίζετε ότι γράψατε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Άριστα 18-20

Ψήφοι: 4 30,8%
  • Πολύ καλά 15-18

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Καλά 12-15

Ψήφοι: 1 7,7%
  • Μέτρια 10-12

Ψήφοι: 1 7,7%
  • Όχι καλά 5-10

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καθόλου καλά 0-5

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κουμπάκιας (δεν με αφορά - δεν απαντώ)

Ψήφοι: 5 38,5%

Δεα

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε;
Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 686 μηνύματα.
Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε;
Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;.
Αναλόγως τη μοριοδότηση που έχει δοθεί στα βαθμολογικά κέντρα. Αν δεν έχει δοθεί, τότε είναι στην ευχέρεια του βαθμολογητή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεα

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δεα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Μήπως ξέρουμε καθόλου τη μοριοδοτηση από κανένα βαθμολογικό κέντρο;

ΣπύροςΔ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ΣπύροςΔ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
.μονο αυτό εχω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...