[13/06/2018] Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

[13/6/18]Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον - Πόσο υπολογίζετε ότι γράψατε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Άριστα 18-20

Ψήφοι: 4 30,8%
  • Πολύ καλά 15-18

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Καλά 12-15

Ψήφοι: 1 7,7%
  • Μέτρια 10-12

Ψήφοι: 1 7,7%
  • Όχι καλά 5-10

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καθόλου καλά 0-5

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κουμπάκιας (δεν με αφορά - δεν απαντώ)

Ψήφοι: 5 38,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    13
Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε;
Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά στο γ2 βρήκα το ΜΟ μέσα στην επανάληψη και έχω λάθος κ τον αριθμητή, έπιανε 4 αυτό. Πόσα έχασα λέτε;
Επίσης στο τελευταίο ερώτημα στον άλλο ΜΟ τον υπολογισα έξω από την επανάληψη αλλά έβαλα λάθος αριθμητή κ εδώ, έπιανε 3 πόσα έχασα λέτε;.
Αναλόγως τη μοριοδότηση που έχει δοθεί στα βαθμολογικά κέντρα. Αν δεν έχει δοθεί, τότε είναι στην ευχέρεια του βαθμολογητή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως ξέρουμε καθόλου τη μοριοδοτηση από κανένα βαθμολογικό κέντρο;

935435b31557655483.png
.μονο αυτό εχω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back