Chris1993
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros S.
Νεοφερμένο μέλος

A2. B - C - A - B - A - C
Τσεκαρισμένο ότι είναι αυτά τα σωστά????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dmci
Νεοφερμένο μέλος

Ναι και μένα με παραξένεψε...Το periodically δεν είναι? (υπόψιν εγώ έβαλα το increasingly.. *με μουτζώνω και με τα 2 χέρια* πάρτααα
)
you got it right!
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Ναι και μένα με παραξένεψε...Το periodically δεν είναι? (υπόψιν εγώ έβαλα το increasingly.. *με μουτζώνω και με τα 2 χέρια* πάρτααα
)
Και εγω το periodically έβαλα

dmci
Νεοφερμένο μέλος

Ναι τώρα το παρατήρησα ότι το 3ο είναι οι clubbers αλλά το 4ο γιατί εσείς το λέτε increasingly και ο/η drunk&water το λέει suddenly?
increasingly ειναι πιο κοντα στο νοημα με το cumulative που σημαινει add up.
Dalian
Περιβόητο μέλος

dmci
Νεοφερμένο μέλος

Και εγω το periodically έβαλα![]()
μα το periodically σημαινει καποιες φορες---on and off!! πρεπει να δωστε σημασια στο CUMULATIVE
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Alright then, αν έχω κάνει 1 λάθος μόνο νομίζω θα το αντέξει η καρδούλα μου........![]()
Καλά εγω έχω χάσει τα κέρατά μου

Για 14 με βλέπω

Αν και δεν με ενδιαφέρει

Dalian
Περιβόητο μέλος

drunk & wasted
Νεοφερμένο μέλος

2 mistakes out of sheer stupidity, "not bad"...

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Αν δεν σε ενδιαφέρει τότε είσαι οκ.. στα υπόλοιπα τουλάχιστον τα έχεις πάει καλά?![]()
Στα κατεύθυνσης και τα γενικής (πανελληνίως) λες???
dmci
Νεοφερμένο μέλος

✓
..![]()
Βέβαια το τελευταίο μεταβάλλει εντελώς το νόημα της πρότασης....:/
οχι εντελως, αλλα ισως εχεις δικοιο, μπορεις να βαλεις και το "not ever"
πιστευω οτι στις οδηγιες του υπουργειου θα τα δεχτουν και τα δυο.
Αυτά είναι που απάντησα εγώ, δεν είπα ότι είναι σωστά !
2 mistakes out of sheer stupidity, "not bad"...
![]()
It's not stupidity at all! They were tricky and not too easy! Hope you guys all did well in the reading and composition parts. Good Luck and Have Fun in Uni!!!!!!!!!!

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ έτσι ακριβώς τα έβαλα.Στην Α2 έβαλα Β,C,B,C,A,C αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος!
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Και εγώ έτσι ακριβώς τα έβαλα.
To 3 είναι το Α και το 4 το B

Τα έκαψα και εγώ

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

To 3 είναι το Α και το 4 το B![]()
![]()
Τα έκαψα και εγώ![]()
Πωω, στο 3 το Α?

Τα σκότωσα, πάει, αλλά βαριόμουν να δω αναλυτικά το κείμενο, καλά να πάθω.
Τουλάχιστον έχω πιάσει τη Β1 και από τη Β2 έχω χάσει 1.
Sofia Hepburn
Νεοφερμένο μέλος

10. interruptions-interruptors
11.unforgivable
12.affordable
13.reliably
14.astonishment
B2-
15. last to
16. unless they
17. because of/due to/caused by
18. seeing that/considering that
19. not soon
Απαντήσεις απο την καθηγήτρια dmci
Να ρωτήσω κάτι ?? στο β2->16 μπορούμε να βάλουμε without to ?
Yes!!Έτσι τα έχω εκτός από το 19 που δεν μου ερχόταν τίποτα και το έβαλα hardly ever που δεν παίζει να είναι σωστό...
dmci
Νεοφερμένο μέλος

Yes!!Έτσι τα έχω εκτός από το 19 που δεν μου ερχόταν τίποτα και το έβαλα hardly ever που δεν παίζει να είναι σωστό...
μπορει να το πιασουν σωστο αν θεωρουν οτι ΚΑΙ το not ever ειναι σωστο! προσωπικη εκτιμηση βεβαια, να μη σας παιρνω στο λαιμο μου!

Sofia Hepburn
Νεοφερμένο μέλος

who went to rock concerts up to 73 per cent reported dulled hearing(a.k.a.less clear hearing) or tinnitus(a.k.a.noises in the ear) or both.''
Για τους clubbers λέει μόνο για το tinnitus που είναι noises in the head or ear....Δεν λέει και το less clear hearing που ζητάει η εκφώνηση...
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ έτσι το κατάλαβα..Ρε παιδιά το α2.6 είναι b αφού το γράφει καθαρά-''...of those
who went to rock concerts up to 73 per cent reported dulled hearing(a.k.a.less clear hearing) or tinnitus(a.k.a.noises in the ear) or both.''
Για τους clubbers λέει μόνο για το tinnitus που είναι noises in the head or ear....Δεν λέει και το less clear hearing που ζητάει η εκφώνηση...

Sofia Hepburn
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.