Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πώς είστε τόσο σίγουροι ότι οι Αμερικανοί δεν είναι "Ρώσοι" και δε διακινδυνεύουν ζωές των πολιτών τους.
Νομίζω πως η Αμερική, αν ήταν όντως τόσο ισχυρή τότε (και τώρα που ακόμη είναι), δε θα άφηνε τα αεροπλάνα τούτα να συγκρουστούν με τους πύργους. Και αν όντως γινόταν άσκηση με το σενάριο αυτό την ίδια μέρα, όπως λέει ο Ζεντ, μου φαίνεται ακόμη πιο απίθανο να μη το έπαιρναν χαμπάρι. Τί στο καλό; Ραντάρ δεν έχουνε για το κάθε αεροπλάνο;
Επίσης, δεν καταλαβαίνω πώς θα καταρρεύσει ολόκληρος ο πύργος, αν έχει χτυπηθεί μόνο στο πάνω μέρος. Αν ήταν από κάποιο άκαμπτο υλικό, τότε θα πήγαινε όλος στο πλάι (σαν το ντόμινο), και όχι προς τα κάτω.
Από την άλλη, η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου έπληξε την εικόνα των ΗΠΑ, κάνοντάς τες να μοιάζουν περισσότερο ευάλωτες. Ξέχωρα που στόχος ήταν ένα κέντρο που εξυπηρετούσε διεθνή συμφέροντα, και δε θα ήθελαν να κατηγορηθούν για την καταστροφή του;. Αλλά αν ήταν έτσι, γιατί δε διάλεξαν κάποιο άλλο κτίριο οι τρομοκράτες; Π.χ. το άγαλμα της Ελευθερίας; Το οποίο θα ζημίωνε ακόμη περισσότερο το "πρεστίζ" των ΗΠΑ, και δε θα είχε τόσες απώλειες σε αθώες ζωές; Από την άλλη, ίσως στις αθώες αυτές ζωές στόχευαν.
Εδώ στέλνουν ένα σωρό στρατιώτες στο Ιράκ με κίνδυνο της ζωής τους, χιλιάδες έχουν πεθάνει. Πιο λίγους στρατιώτες έχουν, απ' ό,τι πολίτες. Τους στρατιώτες δε θα τσιγγουνεύονταν (και εδώ να κάνω μια μικρή παρένθεση: σαφώς και οι στρατιώτες δεν είναι αναλώσιμοι, η νοοτροπία αυτή, ακόμα και σε καιρό πολέμου, είναι αποτρόπαια, αηδιαστική, σιχαμερή, δε βρίσκω λόγια να την περιγράψω. Άσχετα αν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δε διστάζουν να στείλουν τάγματα στο στόμα του λύκου.), και θα τσιγγουνεύονταν τις ζωές των πολιτών -που στο κάτω-κάτω συμφέρει ακόμη περισσότερο τους "παράγοντες ελέγχου" να είναι τρομοκρατημένος ο κόσμος, για να περάσουν την πολιτική τους-;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.