ioannaion Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2020 στις 21:36 Η ioannaion: #21 26-06-20 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Μπορειτε να με βοηθησετε προτεινοντας μου καποιες σχολες ; Click για ανάπτυξη... Πολύ γενική ερώτηση.. Αρχικά πες μας τι σε ενδιαφέρει και πόσο υπολογίζεις να έχεις γράψει, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 20:30 Η Leukosrinokeros: #22 01-07-20 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Περίπου πόσο υπολογίζεις ότι έγραψες;;;; Κ εγώ με το παλιό είμαι,ο στόχος μου είναι η ψυχολογία,αλλά μετά θα δηλώσω κοινωνική εργασία κ όλα τα κοινωνικό -πολιτικα, γτ πιστεύω ότι ανοίγουν μεγάλο εύρος επαγγελματων. Εσύ σε ποια επαγγέλματα περίπου εστιάζεις;;; Click για ανάπτυξη... Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 21:33 Ο Dimitris9: #23 01-07-20 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Δες τα προγράμματα σπουδών, τις προοπτικές, τ μεταπτυχιακα τους , τα επαγγελματικά δικαιώματα και φαντασου τον εαυτό σου σε 20,30 χρονια πως θέλεις να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli01 Νεοφερμένο μέλος Η Nefeli01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η Nefeli01 έγραψε: #24 01-07-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2020 στις 01:02 Η Κλημεντίνη: #25 02-07-20 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο.τι σ'αρέσει περισσότερο. Έδωσες αθλήματα; Αν ναι τα γενικα τα σώματα το ξέρεις οτι έχουν άμεση αποκατάσταση και σίγουρη αλλα πάνω απο ολα θα δεις τι σαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:41 Η Leukosrinokeros: #26 07-07-20 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Click για ανάπτυξη... Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarcoReus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MarcoReus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 378 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:58 Ο MarcoReus: #27 07-07-20 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Αμα σου αρεσουν τα ενστολα μην το σκεφτεσαι καν. Προφανως και θα τα δηλωσεις πρωτα. Για τα αλλα 2 εχει να κανει καθαρα με τι σου αρεσει περισσοτερο σαν αντικειμενο και ως τι φανταζεσαι τον εαυτο σου σε 10 χρονια απο τωρα. Προσωπικα θα προτιμουσα ψυχολογια γιατι μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερουσα αν και η νομικη σου ανοιγει περισσοτερες πορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns Marianna.diamanti thenutritionist Libertus Soleil Giii alextheo Nikos05 Eleanna7 SlimShady penelopenick Nikoletasch eri548 Πάνος02 milianis Imelda82 stefan Natalia02 Leukosrinokeros Thanos_D hirasawayui kristinbacktoschool MarcoReus jimis2001 ioannaion nicole1982 Viedo Nefeli01 tymvorixos charmander tsiobieman J.Cameron ΘανάσοςG4 Dimitris9 Revekka Κλημεντίνη valantis21 Πύρος Vkvkvk uni77 cynzp johnsala efi25 olga123 Memetchi Niki2 Ryuzaki Slytherin Αλκης Κ. Φινεύς Panagiotis849 Jocaste lenaki001 barkos lnesb Αριάνα123 the purge cel123 tasost Nurse91 Ststst02 Natassa02 NEKTARIOS11 jj! D.a.i.s.y Pharmacist01 Έμμα Ermioni89 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Μπορειτε να με βοηθησετε προτεινοντας μου καποιες σχολες ; Click για ανάπτυξη... Πολύ γενική ερώτηση.. Αρχικά πες μας τι σε ενδιαφέρει και πόσο υπολογίζεις να έχεις γράψει, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 20:30 Η Leukosrinokeros: #22 01-07-20 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Περίπου πόσο υπολογίζεις ότι έγραψες;;;; Κ εγώ με το παλιό είμαι,ο στόχος μου είναι η ψυχολογία,αλλά μετά θα δηλώσω κοινωνική εργασία κ όλα τα κοινωνικό -πολιτικα, γτ πιστεύω ότι ανοίγουν μεγάλο εύρος επαγγελματων. Εσύ σε ποια επαγγέλματα περίπου εστιάζεις;;; Click για ανάπτυξη... Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 21:33 Ο Dimitris9: #23 01-07-20 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Δες τα προγράμματα σπουδών, τις προοπτικές, τ μεταπτυχιακα τους , τα επαγγελματικά δικαιώματα και φαντασου τον εαυτό σου σε 20,30 χρονια πως θέλεις να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli01 Νεοφερμένο μέλος Η Nefeli01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η Nefeli01 έγραψε: #24 01-07-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2020 στις 01:02 Η Κλημεντίνη: #25 02-07-20 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο.τι σ'αρέσει περισσότερο. Έδωσες αθλήματα; Αν ναι τα γενικα τα σώματα το ξέρεις οτι έχουν άμεση αποκατάσταση και σίγουρη αλλα πάνω απο ολα θα δεις τι σαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:41 Η Leukosrinokeros: #26 07-07-20 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Click για ανάπτυξη... Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarcoReus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MarcoReus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 378 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:58 Ο MarcoReus: #27 07-07-20 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Αμα σου αρεσουν τα ενστολα μην το σκεφτεσαι καν. Προφανως και θα τα δηλωσεις πρωτα. Για τα αλλα 2 εχει να κανει καθαρα με τι σου αρεσει περισσοτερο σαν αντικειμενο και ως τι φανταζεσαι τον εαυτο σου σε 10 χρονια απο τωρα. Προσωπικα θα προτιμουσα ψυχολογια γιατι μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερουσα αν και η νομικη σου ανοιγει περισσοτερες πορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns Marianna.diamanti thenutritionist Libertus Soleil Giii alextheo Nikos05 Eleanna7 SlimShady penelopenick Nikoletasch eri548 Πάνος02 milianis Imelda82 stefan Natalia02 Leukosrinokeros Thanos_D hirasawayui kristinbacktoschool MarcoReus jimis2001 ioannaion nicole1982 Viedo Nefeli01 tymvorixos charmander tsiobieman J.Cameron ΘανάσοςG4 Dimitris9 Revekka Κλημεντίνη valantis21 Πύρος Vkvkvk uni77 cynzp johnsala efi25 olga123 Memetchi Niki2 Ryuzaki Slytherin Αλκης Κ. Φινεύς Panagiotis849 Jocaste lenaki001 barkos lnesb Αριάνα123 the purge cel123 tasost Nurse91 Ststst02 Natassa02 NEKTARIOS11 jj! D.a.i.s.y Pharmacist01 Έμμα Ermioni89 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Περίπου πόσο υπολογίζεις ότι έγραψες;;;; Κ εγώ με το παλιό είμαι,ο στόχος μου είναι η ψυχολογία,αλλά μετά θα δηλώσω κοινωνική εργασία κ όλα τα κοινωνικό -πολιτικα, γτ πιστεύω ότι ανοίγουν μεγάλο εύρος επαγγελματων. Εσύ σε ποια επαγγέλματα περίπου εστιάζεις;;; Click για ανάπτυξη... Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 21:33 Ο Dimitris9: #23 01-07-20 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Δες τα προγράμματα σπουδών, τις προοπτικές, τ μεταπτυχιακα τους , τα επαγγελματικά δικαιώματα και φαντασου τον εαυτό σου σε 20,30 χρονια πως θέλεις να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli01 Νεοφερμένο μέλος Η Nefeli01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η Nefeli01 έγραψε: #24 01-07-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2020 στις 01:02 Η Κλημεντίνη: #25 02-07-20 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο.τι σ'αρέσει περισσότερο. Έδωσες αθλήματα; Αν ναι τα γενικα τα σώματα το ξέρεις οτι έχουν άμεση αποκατάσταση και σίγουρη αλλα πάνω απο ολα θα δεις τι σαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:41 Η Leukosrinokeros: #26 07-07-20 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Click για ανάπτυξη... Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarcoReus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MarcoReus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 378 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:58 Ο MarcoReus: #27 07-07-20 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Αμα σου αρεσουν τα ενστολα μην το σκεφτεσαι καν. Προφανως και θα τα δηλωσεις πρωτα. Για τα αλλα 2 εχει να κανει καθαρα με τι σου αρεσει περισσοτερο σαν αντικειμενο και ως τι φανταζεσαι τον εαυτο σου σε 10 χρονια απο τωρα. Προσωπικα θα προτιμουσα ψυχολογια γιατι μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερουσα αν και η νομικη σου ανοιγει περισσοτερες πορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns Marianna.diamanti thenutritionist Libertus Soleil Giii alextheo Nikos05 Eleanna7 SlimShady penelopenick Nikoletasch eri548 Πάνος02 milianis Imelda82 stefan Natalia02 Leukosrinokeros Thanos_D hirasawayui kristinbacktoschool MarcoReus jimis2001 ioannaion nicole1982 Viedo Nefeli01 tymvorixos charmander tsiobieman J.Cameron ΘανάσοςG4 Dimitris9 Revekka Κλημεντίνη valantis21 Πύρος Vkvkvk uni77 cynzp johnsala efi25 olga123 Memetchi Niki2 Ryuzaki Slytherin Αλκης Κ. Φινεύς Panagiotis849 Jocaste lenaki001 barkos lnesb Αριάνα123 the purge cel123 tasost Nurse91 Ststst02 Natassa02 NEKTARIOS11 jj! D.a.i.s.y Pharmacist01 Έμμα Ermioni89 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Δες τα προγράμματα σπουδών, τις προοπτικές, τ μεταπτυχιακα τους , τα επαγγελματικά δικαιώματα και φαντασου τον εαυτό σου σε 20,30 χρονια πως θέλεις να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli01 Νεοφερμένο μέλος Η Nefeli01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2020 στις 21:51 Η Nefeli01 έγραψε: #24 01-07-20 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2020 στις 01:02 Η Κλημεντίνη: #25 02-07-20 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο.τι σ'αρέσει περισσότερο. Έδωσες αθλήματα; Αν ναι τα γενικα τα σώματα το ξέρεις οτι έχουν άμεση αποκατάσταση και σίγουρη αλλα πάνω απο ολα θα δεις τι σαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:41 Η Leukosrinokeros: #26 07-07-20 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Click για ανάπτυξη... Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarcoReus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MarcoReus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 378 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:58 Ο MarcoReus: #27 07-07-20 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Αμα σου αρεσουν τα ενστολα μην το σκεφτεσαι καν. Προφανως και θα τα δηλωσεις πρωτα. Για τα αλλα 2 εχει να κανει καθαρα με τι σου αρεσει περισσοτερο σαν αντικειμενο και ως τι φανταζεσαι τον εαυτο σου σε 10 χρονια απο τωρα. Προσωπικα θα προτιμουσα ψυχολογια γιατι μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερουσα αν και η νομικη σου ανοιγει περισσοτερες πορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns Marianna.diamanti thenutritionist Libertus Soleil Giii alextheo Nikos05 Eleanna7 SlimShady penelopenick Nikoletasch eri548 Πάνος02 milianis Imelda82 stefan Natalia02 Leukosrinokeros Thanos_D hirasawayui kristinbacktoschool MarcoReus jimis2001 ioannaion nicole1982 Viedo Nefeli01 tymvorixos charmander tsiobieman J.Cameron ΘανάσοςG4 Dimitris9 Revekka Κλημεντίνη valantis21 Πύρος Vkvkvk uni77 cynzp johnsala efi25 olga123 Memetchi Niki2 Ryuzaki Slytherin Αλκης Κ. Φινεύς Panagiotis849 Jocaste lenaki001 barkos lnesb Αριάνα123 the purge cel123 tasost Nurse91 Ststst02 Natassa02 NEKTARIOS11 jj! D.a.i.s.y Pharmacist01 Έμμα Ermioni89 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2020 στις 01:02 Η Κλημεντίνη: #25 02-07-20 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο.τι σ'αρέσει περισσότερο. Έδωσες αθλήματα; Αν ναι τα γενικα τα σώματα το ξέρεις οτι έχουν άμεση αποκατάσταση και σίγουρη αλλα πάνω απο ολα θα δεις τι σαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:41 Η Leukosrinokeros: #26 07-07-20 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Click για ανάπτυξη... Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarcoReus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MarcoReus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 378 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:58 Ο MarcoReus: #27 07-07-20 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Αμα σου αρεσουν τα ενστολα μην το σκεφτεσαι καν. Προφανως και θα τα δηλωσεις πρωτα. Για τα αλλα 2 εχει να κανει καθαρα με τι σου αρεσει περισσοτερο σαν αντικειμενο και ως τι φανταζεσαι τον εαυτο σου σε 10 χρονια απο τωρα. Προσωπικα θα προτιμουσα ψυχολογια γιατι μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερουσα αν και η νομικη σου ανοιγει περισσοτερες πορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns Marianna.diamanti thenutritionist Libertus Soleil Giii alextheo Nikos05 Eleanna7 SlimShady penelopenick Nikoletasch eri548 Πάνος02 milianis Imelda82 stefan Natalia02 Leukosrinokeros Thanos_D hirasawayui kristinbacktoschool MarcoReus jimis2001 ioannaion nicole1982 Viedo Nefeli01 tymvorixos charmander tsiobieman J.Cameron ΘανάσοςG4 Dimitris9 Revekka Κλημεντίνη valantis21 Πύρος Vkvkvk uni77 cynzp johnsala efi25 olga123 Memetchi Niki2 Ryuzaki Slytherin Αλκης Κ. Φινεύς Panagiotis849 Jocaste lenaki001 barkos lnesb Αριάνα123 the purge cel123 tasost Nurse91 Ststst02 Natassa02 NEKTARIOS11 jj! D.a.i.s.y Pharmacist01 Έμμα Ermioni89 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Γενικα μ αρεσει τα ενστολα , η νομικη , η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω πρωτο και γενικα τι μ Πιστεω οτι εχω γραψει 17 και μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ειμαι σιγουρη ποιο να διαλεξω γτ λιγο πολυ μου αρεσουν ολα Click για ανάπτυξη... Κοίτα ο.τι σ'αρέσει περισσότερο. Έδωσες αθλήματα; Αν ναι τα γενικα τα σώματα το ξέρεις οτι έχουν άμεση αποκατάσταση και σίγουρη αλλα πάνω απο ολα θα δεις τι σαρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leukosrinokeros Νεοφερμένο μέλος Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:41 Η Leukosrinokeros: #26 07-07-20 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Click για ανάπτυξη... Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MarcoReus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MarcoReus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 378 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:58 Ο MarcoReus: #27 07-07-20 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Αμα σου αρεσουν τα ενστολα μην το σκεφτεσαι καν. Προφανως και θα τα δηλωσεις πρωτα. Για τα αλλα 2 εχει να κανει καθαρα με τι σου αρεσει περισσοτερο σαν αντικειμενο και ως τι φανταζεσαι τον εαυτο σου σε 10 χρονια απο τωρα. Προσωπικα θα προτιμουσα ψυχολογια γιατι μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερουσα αν και η νομικη σου ανοιγει περισσοτερες πορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli01: Το έχεις με τα αθλήματα;;; Γτ δυστυχώς για τα σώματα ασφαλείας, παίζει σημαντικό ρόλο κ η επίδοση σου σε αυτά...έχεις κάνει προπονήσεις;;; Click για ανάπτυξη... Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Καλησπέρα, Υπάρχουν κάποιες σχολές που σε ενδιαφέρουν; Γιατί το να προτείνουμε απλώς κάποιες σχολές, μη γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντά σου δεν έχει ουσία. Επίσης, να μάς πεις ορισμένα πράγματα για το πώς έγραψες, τι στόχους έχεις. Το να προτείνει κάποιος Ψυχολογία ή Νομική π.χ., αν έχεις γράψει περίπου 10000-12000 μόρια, δεν έχει κάποια σημασία. Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MarcoReus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MarcoReus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 378 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2020 στις 10:58 Ο MarcoReus: #27 07-07-20 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Αμα σου αρεσουν τα ενστολα μην το σκεφτεσαι καν. Προφανως και θα τα δηλωσεις πρωτα. Για τα αλλα 2 εχει να κανει καθαρα με τι σου αρεσει περισσοτερο σαν αντικειμενο και ως τι φανταζεσαι τον εαυτο σου σε 10 χρονια απο τωρα. Προσωπικα θα προτιμουσα ψυχολογια γιατι μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερουσα αν και η νομικη σου ανοιγει περισσοτερες πορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Leukosrinokeros: Ν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουλίου 2020 Μου αρεσουν τα ενστολα η νομικη η ψυχολογια αλλα δεν ξερω με ποια σειρα να τα βαλω στο μηχανογραφικο γιατι μου αρεσουν λιγο πολυ ολα . Αλλα θα ηθελα κατι με επαγγελματικη αποκατασταση σιγουρα αλλα και που αν μου ταιριαζει. Υπολογιζω οτι εχω βγαλει 17000 μορια . Φετος μαλιστα θα υπαρχουν ισοβαθμιες για αυτο προβληματιζομαι τοσο. Click για ανάπτυξη... Αμα σου αρεσουν τα ενστολα μην το σκεφτεσαι καν. Προφανως και θα τα δηλωσεις πρωτα. Για τα αλλα 2 εχει να κανει καθαρα με τι σου αρεσει περισσοτερο σαν αντικειμενο και ως τι φανταζεσαι τον εαυτο σου σε 10 χρονια απο τωρα. Προσωπικα θα προτιμουσα ψυχολογια γιατι μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερουσα αν και η νομικη σου ανοιγει περισσοτερες πορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.