[08/06/2023] Χημεία Προσανατολισμού

Έχεις 100% δίκαιο σε αυτό. Και ολο το ξεχνάω επειδή ήμουν 2ο πεδίο και εκεί τα ποσοστά ήταν σωστά. Αλλά όντως έπαιξε πολύ ρόλο αυτό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Όχι δεν επηρεάζονται οι βάσεις από τέτοια. Έπεσαν οι βάσεις λόγω θεμάτων σε χημεία και έκθεση κυρίως, λίγο λόγω έλλειψης συντελεστών και στο 3ο πεδίο και λόγω των ποσοστών που αναφέρει η pak
Τι εννοείτε με τα ποσοστά;;

Τι εννοείτε με τα ποσοστά;;
Δεν σας αφορά εσάς φέτος αλλά το 2020 έδινα και με παλιό και με νέο σύστημα αλλά τα ποσοστά των φάσεων που θα δινόταν στο παλιό δεν ήταν δίκαια για το 3ο πεδίο

Κομπλε θέματα απλά ήθελαν χρόνο

Συνολικά ήταν λίγο πιο δύσκολα από τα περσινά. Είχε παγίδες και μεγάλη έκταση ωστόσο δεν είχε κάτι αντίστοιχο του περσινού συμπολιμερισμου που ήταν σχεδόν άλυτο

Συνολικά ήταν λίγο πιο δύσκολα από τα περσινά. Είχε παγίδες και μεγάλη έκταση ωστόσο δεν είχε κάτι αντίστοιχο του περσινού συμπολιμερισμου που ήταν σχεδόν άλυτο
Τα περσινά ήταν αρκετά εύκολα είναι η αλήθεια, θύμιζαν εποχές 2018 και πριν, αλλά αυτό το Δ ☠️

Τα περσινά ήταν αρκετά εύκολα είναι η αλήθεια, θύμιζαν εποχές 2018 και πριν, αλλά αυτό το Δ ☠️
Είναι λίγο σχετικό άσχετο... Αλλά γνωρίζει κανείς αν θα δοθεί τυπολόγιο στην φυσική τελικά;;

από το α μέχρι το γ μου φάνηκαν απλά, μετά στο δ άρχισα να τα σκοτώνω :worry: στο Δ1 ας πούμε επειδή είχε χίλιες δύο πληροφορίες ξέχασα ότι η Δ δεν οξειδωνοταν και την έγραψα πρωτοταγη. το δ4 επίσης το σκότωσα γιατί είχα την φαεινή ιδέα να πω ότι το ch3o- προέρχεται από ισχυρό οξυ και το na+ από ισχυρή βάση οπότε το ph το είπα ουδέτερο. Πρέπει να έχασα γύρω στα 8-9 μόρια έτσι τζάμπα, αλλά τουλάχιστον τα πήγα πολύ καλύτερα από πέρσι πιστεύω

Στην αλογονοφορμικη που ζητούσε τα έκανα όλα σωστά συντελεστές κλπ αλλά έβαλα σαν προϊόν ΗΙ αντί για ΝαΙ.
Όλη η αντίδραση έπαιρνε 2 μόρια πόσο λέτε να κόψουν?

Εγώ έκανα άλλη πατάτα , στο Β με τα σημεία ζέσεως στο 2ο ερώτημα ενώ είπα ότι λόγω της αρχής le chatelier θα αυξηθεί η ποσότητα του Η2 , μετά έγραψα ότι θα εξατμιστεί και τελικά θα μειωθεί

Θα το κόψουν όλο λέτε ?

Στο Δ2 που έπιανε 6 βρήκα δύο σχέσεις τελοσπαντων από τις οποίες θα έπαιρνα το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρόλαβα να την τελειώσω. Αν υποθέσουμε ότι το υπόλοιπο ερώτημα ειναι σωστό παίζει να το κόψουν όλο ή θα μου δώσουν καμια μονάδα;

Τελευταία επεξεργασία:
Στο Δ2 που έπιανε 6 βρήκα δύο σχέσεις τελοσπαντων από τις οποίες θα έπαιρνα το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρόλαβα να την τελειώσω. Αν υποθέσουμε ότι το υπόλοιπο ερώτημα παίζει να το κόψουν όλο ή θα μου δώσουν καμια μονάδα;
Σίγουρα θα δώσουν κάτι μην απελπίζεσαι δεν νομίζω να έχει τόσο αξία η μαθηματική λύση όσο έχει το να γνωρίζεις τους τύπους και την κατάλληλη θεωρία... Τώρα κρίνονται δυστυχώς όλα με βάση την τύχη.. Στα χέρια του διορθωτή που θα πέσει το γραπτό σου..

Εγώ έκανα άλλη πατάτα , στο Β με τα σημεία ζέσεως στο 2ο ερώτημα ενώ είπα ότι λόγω της αρχής le chatelier θα αυξηθεί η ποσότητα του Η2 , μετά έγραψα ότι θα εξατμιστεί και τελικά θα μειωθεί

Θα το κόψουν όλο λέτε ?
Δεν ξέρω πως βαθμολογούν, αλλά η λογική λέει ότι κάτι θα πάρεις εφόσον έχεις αιτιολογήσει ορθά την αύξηση.

Στο Δ2 που έπιανε 6 βρήκα δύο σχέσεις τελοσπαντων από τις οποίες θα έπαιρνα το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρόλαβα να την τελειώσω. Αν υποθέσουμε ότι το υπόλοιπο ερώτημα παίζει να το κόψουν όλο ή θα μου δώσουν καμια μονάδα;
Αν οι σχέσεις είναι σωστές θα πάρεις σίγουρα κάτι.

Πιστεύω τουλάχιστον το μισό θα το πάρεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back