Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.401 μηνύματα.

Θυμαμαι στην Βιολογια ειχα γραψει αιτιολογησεις στο θεμα Δ ενω δεν ζητουσε πουθενα , και μιλαμε για τουλαχιστον μια σελιδα γεματη θεωριαΤο γνωρίζω, απλά με βοηθάει κιόλας

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.449 μηνύματα.

Δεν μου το επιτρέπει η θέση μου αλλά...θες να σου κάνω σκηνή;επ , κάνε πίσω . Τον εχω καπαρώσει εγω![]()
Τα θέματα τα βρίσκω ολίγον τι εύκολα. Ο καλα διαβασμενος με τον πολύ καλά διαβασμενο δύσκολα θα ξεχωρίσει.
Καλά αποτελέσματα σε όλους!
thepigod762
Νεοφερμένο μέλος
Ο thepigod762 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα.

Καλησπέρα. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, εξαιρετικά εύκολα. Καμία παγίδα... Διαχειρίσιμα και στον χρόνο. Άντε ίσως στο Δ3β κάποιος εκ παραδρομής θεωρούσε ενδοθερμη την προς τα αριστερά επειδή μετατοπίζεται προς τα εκεί, αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Πού είναι η ογκομέτρηση, πού είναι η διερεύνηση και οι αντιδράσεις ηλεκτρολυτών, πού είναι μια ωραία άσκηση είτε ιοντικης είτε ισορροπίας με υπολογισμούς; Εμεις που κάναμε βλακείες στα προηγούμενα ελπίζαμε σε κάτι τσιμπημενο.
Επισης, μια ερώτηση: αν δεν πολλαπλασίασε κάποιος (όχι εγώ βρε, μην με παρεξηγείτε), βεβαίως βεβαίως, με το 2 τη μεταβολή ενθαλπίας στο Δ2 α) και υπολόγισε 5,71, πόσο λέτε να κοπεί; 🫠 Πάνω από 2 μόρια (4 έπιανε όλο);
Επισης, μια ερώτηση: αν δεν πολλαπλασίασε κάποιος (όχι εγώ βρε, μην με παρεξηγείτε), βεβαίως βεβαίως, με το 2 τη μεταβολή ενθαλπίας στο Δ2 α) και υπολόγισε 5,71, πόσο λέτε να κοπεί; 🫠 Πάνω από 2 μόρια (4 έπιανε όλο);
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.932 μηνύματα.

Και εγώ το ίδιο λάθος έκαναΕπισης, μια ερώτηση: αν δεν πολλαπλασίασε κάποιος (όχι εγώ βρε, μην με παρεξηγείτε), βεβαίως βεβαίως, με το 2 τη μεταβολή ενθαλπίας στο Δ2 α) και υπολόγισε 5,71, πόσο λέτε να κοπεί; 🫠 Πάνω από 2 μόρια (4 έπιανε όλο);

Δε νομίζω να κόψουνε πάνω απο 2 μόρια...
thepigod762
Νεοφερμένο μέλος
Ο thepigod762 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα.

Πες τα ρεεε. Όχι, το λέω, αν υπερβούν τα 2 είναι σατανιστές, να τους κάψει η Ιερά Εξέταση! (Άντε υπερβάλλω ίσως λίγο). Σε παρακαλώ, υπολογίσαμε mol, γράψαμε αντίδραση, πήραμε q=nΔH, και αξίζουν όλα αυτά 1 μοριακι;Και εγώ το ίδιο λάθος έκανα
Δε νομίζω να κόψουνε πάνω απο 2 μόρια...

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.932 μηνύματα.

Ρε δε ξερω τι φαση αλλά εγώ έκανα πινακάκι και βρήκα χ=0.1, και έκανα Q=x*ΔΗ.Πες τα ρεεε. Όχι, το λέω, αν υπερβούν τα 2 είναι σατανιστές, να τους κάψει η Ιερά Εξέταση! (Άντε υπερβάλλω ίσως λίγο). Σε παρακαλώ, υπολογίσαμε mol, γράψαμε αντίδραση, πήραμε q=nΔH, και αξίζουν όλα αυτά 1 μοριακι;![]()
Οκ, για ενα μολ οξέος που εξουτερεώνεται απο τη βάση απελευθερόνονται 57.1 kj ενέργειας, αλλά εγω είδα το 1 της βάσης, και οχι το 2 του οξέος

thepigod762
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, εγώ μόλις είδα το ερώτημα λέω εντάξει μάλλον παίζουν μαζί μας τι είναι αυτό (καλά όχι ότι η σκέψη του συντελεστή ήταν τίποτα, αλλά ας πούμε ότι εξετάζει κάτι). Συζητάμε έξω με ένα παιδί, μου λέει πόσο το βρήκες, 5,71 εσύ; 11,42Ρε δε ξερω τι φαση αλλά εγώ έκανα πινακάκι και βρήκα χ=0.1, και έκανα Q=x*ΔΗ.
Οκ, για ενα μολ οξέος που εξουτερεώνεται απο τη βάση απελευθερόνονται 57.1 kj ενέργειας, αλλά εγω είδα το 1 της βάσης, και οχι το 2 του οξέος![]()

Indecisive2
Νεοφερμένο μέλος
Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 85 μηνύματα.

Εμένα προσωπικά θα μου στερήσει τα όνειρα το δέντρο επειδή έκανα την ζωή μου 200 φορές πιο δυσκολη από όσο χρειαζόταν αλλά αρχίζω να το αποδέχομαι τουλάχιστονΝαι, εγώ μόλις είδα το ερώτημα λέω εντάξει μάλλον παίζουν μαζί μας τι είναι αυτό (καλά όχι ότι η σκέψη του συντελεστή ήταν τίποτα, αλλά ας πούμε ότι εξετάζει κάτι). Συζητάμε έξω με ένα παιδί, μου λέει πόσο το βρήκες, 5,71 εσύ; 11,42Αλλα εντάξει ρε συ, δεν θα μας στερήσει και ο συντελεστής του νερού τα όνειρα
![]()
nearos
Επιφανές μέλος

Η μοναδική άλλη γκάφα που έκανα στο διαγώνισμα ήταν στο Β1 που έγραψα πως παραμαγνητικά είναι τα στοιχεία που ανηκουν στον τομεα d και εχουν μονήρη ηλεκτρόνια (γιατι θυμόμουν τον ορισμό που έλεγε όλα τα στοιχεια μετάπτωσης ειναι παραμαγνητικάΝαι, εγώ μόλις είδα το ερώτημα λέω εντάξει μάλλον παίζουν μαζί μας τι είναι αυτό (καλά όχι ότι η σκέψη του συντελεστή ήταν τίποτα, αλλά ας πούμε ότι εξετάζει κάτι). Συζητάμε έξω με ένα παιδί, μου λέει πόσο το βρήκες, 5,71 εσύ; 11,42Αλλα εντάξει ρε συ, δεν θα μας στερήσει και ο συντελεστής του νερού τα όνειρα
![]()

neuronova
Νεοφερμένο μέλος
Η neuronova αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Εγω στο Β4 εκανα βλακεια απροσεξιας, δεν καταλαβα οτι ζητουσε για την αντιδραση την ταχυτητα, και νομιζα οτι ηθελε την μεση ταχυτητα του ΝΟ... χαζομαρα μου, τελείως, αλλα εβαλα οτι και η iii και η iv ειναι δεκτες. Το χανω ολο πιστευετε; 5 μοναδες επαιρνε.
Κατα τ' αλλα μια χαρα τα πηγα στα υπολοιπα, μου ειπαν στο φροντηστηριο οτι το ελαχιστο θα ειναι 95
Κατα τ' αλλα μια χαρα τα πηγα στα υπολοιπα, μου ειπαν στο φροντηστηριο οτι το ελαχιστο θα ειναι 95

Startx0
Νεοφερμένο μέλος
Ο Startx0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

έκανα ένα λάθος σε ένα υποερώτημα α και μετά στο β έκανα σωστή μεθοδολογία αλλά βγήκε όλο λάθος θα το κόψουν όλο το β;
Tolis211
Νεοφερμένο μέλος
Ο Tolis211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Ρε μάγκες εγω που ξεχασα να βαλω τον συντελεστη i στην ωσμωτικη αλλα πηρα τυπους κλασσικα κ τετοια θα μου δωσουν τιποτα;
nearos
Επιφανές μέλος

Ναι.Ρε μάγκες εγω που ξεχασα να βαλω τον συντελεστη i στην ωσμωτικη αλλα πηρα τυπους κλασσικα κ τετοια θα μου δωσουν τιποτα;
ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος
Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 87 μηνύματα.

Πάμε στα γίδια μετά από αυτό. Πανεπιστήμιο; Never heard of her.
Panatha mono
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

εγω θα ελεγα να μην υπερβαλλουμε,γιατι εξω απο τον χορο ολα ευκολα μας φαινονται.Θα ελεγα οτι ενας πολυ καλα προετοιασμενος μαθητης επιβαλλεται να γραψει απο 90 και πάνω.τι θέματα είναι αυτά πραγματικά
αρκετα εύκολα έως γελοία για ένα αρκετά καλό μαθητή
γελάει ο κόσμος όποιος είναι συγκεντρωμένος χτυπάει για πλάκα 95 τώρα το παραπάνω θα κριθεί στο πόσο προσεκτικός είναι
μάλλον έρχεται η φυσική να τους διαχωρίσει όλους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Anna1974
- Pyotr_Krasnov
- mvas
- Linaveri
- Μήτσος10
- despoina13
- Startx0
- Φινεύς
- eukleidhs1821
- many of Filip
- ειδήμων
- loli
- psar2006
- Sotiris.Y
- jYanniss
- Panatha mono
- pinkheart
- love_to_learn
- BatGuin
- panosT436
- AggelikiGr
- ck_chrysiis
- Corfu kitty
- Leo komm
- Neptune
- Tolis211
- jellojina
- nimbus
- bibliofagos
- neuronova
- Indecisive2
- Helen06
- nearos
- korydallos
- Wonderkid
- GV221
- pnf292
- KaterinaL
- pannnos1992
- thepigod762
- SKG
- Greg25
- bboys
- Chrisphys
- Maraki3
- Unboxholics
- Athens2002
- Joji
- Than003
- Panagiotis849
- Scandal
- anait
- constansn
- Hased Babis
- nucomer
- Help :)
- trifasikodiavasma
- Reader
- E.Z
- userguest
- charmander
- suaimhneas
- Geraldsaga
- Vera
- blissele
- Lydiaaaaaaa
- Georgiaaa_
- hihat1
- idkser
- Debugging_Demon
- Hmmytheos
- bigguy
- Primary Care
- burningfire
- EFAKIT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.