akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα.

Μα αυτο εξηγω ευκλειδη ειναι προβλημα το οτι δεν βαζουν τα παιδια να κανουν σχημα.Εγω θυμαμαι το μακρινο 2013 οτι ολοι οι καθηγητες μας μας φωναζαν να κανουμε σχημα.Ειδικα οταν ειχαμε κυρτες και εφαπτομενες.Φυσικα και δεν μου ηρθε αμεσως πρωτα βρηκα την πρωτη εφαπτομενη η οποια ηταν παραλληλη στον αξονα χ.Οποτε υπολογισα εκεινο το εμβαδον και μετα υποψιαστηκα.Tι να σου πω.Δηλαδη ειδες την ασκηση και λες ε δεν κανω ενα σχημα δεν βρισκω 2 εφαπτομενες στο 1 και στο e και να κανω 1 εκτιμηση του εμβαδου.....Τι να σου πω πρεπει να εισαι genius χωρις ειρωνια.Θεωρω αδυνατον μαθητης να το σκεφτηκε αυτο αλλα ειναι τρομερη λυση να εχεις χρονο να τη σκεφτεις.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.950 μηνύματα.

και παλι δεν σου παει το μυαλο κατα τη γνωμη μου.Γτ ολοι θα θεωρησουν οτι εφαπτομενη θα την παρω απο 1 μεχρι e δεν μου βγαινει το ζητουμενο και απογοητευεσαι.Απλα ουσιαστικα μια εκτιμηση εμβαδου κανεις.Βλεπεις οτι το μικροτερο χωριο που απαρτιζεται απο τις 2 εφαπτομενες εχει ενα ευκολο χωριο να υπολογισεις το εμβαδον το οποιο ειναι μικροτερο απο το χωριο της F και βγαζει ενα νουμερο το οποιο ειναι μεγαλυτερο απο 2e-2.Θεωρω παντως συγκυριακα λυθηκε με αυτο τον τροπο γτ θα μπορουσαν να βαλουν ενα αλλο νουμερο και να απεκλειαν και αυτο τον τροπο.Η επιτροπη ειχε αποκλειστικα στο μυαλο της τον τυποποιημενο τροπο της παπαγαλιας με τη γνωστη ανισοτηταΜα αυτο εξηγω ευκλειδη ειναι προβλημα το οτι δεν βαζουν τα παιδια να κανουν σχημα.Εγω θυμαμαι το μακρινο 2013 οτι ολοι οι καθηγητες μας μας φωναζαν να κανουμε σχημα.Ειδικα οταν ειχαμε κυρτες και εφαπτομενες.Φυσικα και δεν μου ηρθε αμεσως πρωτα βρηκα την πρωτη εφαπτομενη η οποια ηταν παραλληλη στον αξονα χ.Οποτε υπολογισα εκεινο το εμβαδον και μετα υποψιαστηκα.
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα.

Η ασκηση αυτη υπαρχει αυτουσια σε ενα βιβλιο επαναληψης το κιτρινο βιβλιο του παπαδακη.Το οποιο ηταν πολυ της μοδας μεχρι το 2015 την παλια υλη.Χωρις καν τα βοηθητικα ερωτηματα Δ1 Δ2 κλπ.Με την μεθοδο της επιλυσηςκαι παλι δεν σου παει το μυαλο κατα τη γνωμη μου.Γτ ολοι θα θεωρησουν οτι εφαπτομενη θα την παρω απο 1 μεχρι e δεν μου βγαινει το ζητουμενο και απογοητευεσαι.Απλα ουσιαστικα μια εκτιμηση εμβαδου κανεις.Βλεπεις οτι το μικροτερο χωριο που απαρτιζεται απο τις 2 εφαπτομενες εχει ενα ευκολο χωριο να υπολογισεις το εμβαδον το οποιο ειναι μικροτερο απο το χωριο της F και βγαζει ενα νουμερο το οποιο ειναι μεγαλυτερο απο 2e-2.Θεωρω παντως συγκυριακα λυθηκε με αυτο τον τροπο γτ θα μπορουσαν να βαλουν ενα αλλο νουμερο και να απεκλειαν και αυτο τον τροπο.Η επιτροπη ειχε αποκλειστικα στο μυαλο της τον τυποποιημενο τροπο της παπαγαλιας με τη γνωστη ανισοτητα
e^(ολοκληρωμα).Και εχει και αλλες πιο ισχυρες ανισοτητες.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.950 μηνύματα.

λες για τη συναρτηση ολοκληρωμα??θα ηταν ωραιο να ανεβαζες ολη την ασκηση να τη δουμεΗ ασκηση αυτη υπαρχει αυτουσια σε ενα βιβλιο επαναληψης το κιτρινο βιβλιο του παπαδακη.Το οποιο ηταν πολυ της μοδας μεχρι το 2015 την παλια υλη.Χωρις καν τα βοηθητικα ερωτηματα Δ1 Δ2 κλπ.Με την μεθοδο της επιλυσης
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

ηθελα απο προχθες να ανεβασω την λυση αλλα δεν βρισκω χρονο.Να την καθαρογραψωλες για τη συναρτηση ολοκληρωμα??θα ηταν ωραιο να ανεβαζες ολη την ασκηση να τη δουμε
Pyotr_Krasnov
Νεοφερμένο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα.

Καταλαβαινω πως ναι οντως παλια μπορει να φαινονταν πιο ευκολα, αλλα αυτο ηταν επειδη γενικως πεφταν πιο δυσκολα θεματα. Τα τελευταια χρονια, αν δεις, πεφταν πιο ευκολα θεματα και περιμεναμε να πεσουν και φετος ευκολα. Και εγω πιστευω πως οντως δεν ηταν δυσκολα, απλως για τους περισσοτερους δεν ηταν το επιπεδο που καναν προετοιμασια.Η ασκηση αυτη υπαρχει αυτουσια σε ενα βιβλιο επαναληψης το κιτρινο βιβλιο του παπαδακη.Το οποιο ηταν πολυ της μοδας μεχρι το 2015 την παλια υλη.Χωρις καν τα βοηθητικα ερωτηματα Δ1 Δ2 κλπ.Με την μεθοδο της επιλυσης
Αλλα και παλι, αυτοι που διαβαζαν μαθηματικα, εχουνε γραψει 14+, οι περισσοτεροι που δεν εχουν γραψει ειναι επειδη φαγανε μπλακαουτ οταν ειδαν στο Β1 φερματ
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικα.Αναλογικα ειναι το ιδιο δυσκολα.Δεν διαφωνωΚαταλαβαινω πως ναι οντως παλια μπορει να φαινονταν πιο ευκολα, αλλα αυτο ηταν επειδη γενικως πεφταν πιο δυσκολα θεματα. Τα τελευταια χρονια, αν δεις, πεφταν πιο ευκολα θεματα και περιμεναμε να πεσουν και φετος ευκολα. Και εγω πιστευω πως οντως δεν ηταν δυσκολα, απλως για τους περισσοτερους δεν ηταν το επιπεδο που καναν προετοιμασια.
Αλλα και παλι, αυτοι που διαβαζαν μαθηματικα, εχουνε γραψει 14+, οι περισσοτεροι που δεν εχουν γραψει ειναι επειδη φαγανε μπλακαουτ οταν ειδαν στο Β1 φερματ
Καταλαβαινω πως ναι οντως παλια μπορει να φαινονταν πιο ευκολα, αλλα αυτο ηταν επειδη γενικως πεφταν πιο δυσκολα θεματα. Τα τελευταια χρονια, αν δεις, πεφταν πιο ευκολα θεματα και περιμεναμε να πεσουν και φετος ευκολα. Και εγω πιστευω πως οντως δεν ηταν δυσκολα, απλως για τους περισσοτερους δεν ηταν το επιπεδο που καναν προετοιμασια.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

Εγω χωρις θελω να υποτιμησω καταστασεις θεωρω ο τοπ μαθητης που θα παει για υψηλοβαθμια σχολη θα φτασει μεχρι το δ3 χωρις να σκεφτει δευτερολεπτο.Ε εκει θα σκαλωσει λιγο με την μοναδικοτητα της ριζας αλλα εστω με λιγη σκεψη θα το βγαλει.Τωρα για το δ4 θα ειναι οπως ειπα και τη δευτερα θεμα κωλοφαρδιας να του κοψει να εφαρμοσει την ανισωση.Τουλαχιστον με δεδομενα μεχρι πριν μια δεκαετια αυτο θεωρω θα γινοταν.Τωρα αν εχουν αλλαξει τοσο δραματικα οι αντιστοιχιες δεν ξερω αλλα πιστευω οι τοπ μαθητες δεν μεταβαλλονται με τα χρονια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Anna1974
- burningfire
- woasibe
- EFAKIT
- Φινεύς
- pannnos1992
- userguest
- Μήτσος10
- Sotiris.Y
- korydallos
- jYanniss